• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    NJAL
    NJAL --- ---
    DANCHEZ: Hm, Cesko uz jednou "v tvrdem jadru" Unie bylo, 1939-1945 :-)
    HENRIG
    HENRIG --- ---
    Podpořte ligu svobody - ti praví svobodní
    Liga svobody - úvod
    https://www.ligasvobody.cz/
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    DANCHEZ: To samozřejmě pravda je :-(
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    reknete mi ze tohle neni pravda (krome 6. to je k zbliti)

Helena Sasová
    10 hod

Republikový výbor schvaluje Koaliční smlouvu mezi Svobodnými a stranou Radostné Česko pro volby do Evropského parlamentu 2019.

Z programu strany Radostné Česko (kopírováno i s chybami):

1) Budoucnost Česka je v Evropské unii. Česko chce být v tvrdém jádru,
    2) O přijetí eura by mělo Česko rozhodnout v době po příštím cyklu evropské nebo světové recese, která jeho pevnost a stabilitu otestuje.
    3) zaveďme desetiletou školní docházku a nástup do školy posuňme o rok dříve na pět až šest let.
    4) Dluhy se mají platit, ale systém nesmí být likvidační. Odpovědnost má nejen dlužník, ale i věřitel, který si měl žadatele o půjčku prověřit. Věřitel musí nést riziko spojené se špatným výbrem a nepřenášet důsledky na stát.
    5) Připravit legislativu i infrastrukturu na to, že většina dopravních prostředků bude jezdit na elektřinu, nikoli na tradiční paliva. Vyřešit výpadek spotřební daně zdaněním elektřiny využívané k dopravě a k tomu zajistit legislativu i infrastrukturu.
    6) obnovení poplatku za návštěvu lékaře
    7) hradit preventivní prohlídky a penalizovat, kdo na ně kašle.

A další perly. Doporučuju přečíst.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GENERALLZ: protoze vskutocnosti nechces volit svobodne liberaly ale nesvobodne nacky a komouse?
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    KYN: další hřebíček.
    KYN
    KYN --- ---
    Mno...

MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    LAUNCHER: vtipný je, že ji vadí, že někdo píše, že se rusko vměšuje do suverenity cizích států :D

To už pak člověk nemusí číst :D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Muž, který to vydržel s libertariány deset let – D-FENS Weblog
    http://dfens-cz.com/muz-ktery-to-vydrzel-s-libertariany-deset-let/
    COOLER
    COOLER --- ---
    LAUNCHER: Tak paní je jen výsledek toho, že ta strana nasála hlavně protestující lidi a jakmile se začne nějak profilovat, hned je z toho oheň na střeše.
    Viděl jsem studie volitelnosti podle zvoleného přístupu, kterou si strana nechala dělat ještě za Petra Macha.

1. strategie konzervativně - liberální strana ve stylu "moudrá horákyně". tzn. ani ryba ani rak. k ničemu se moc nevyjadřovat, nepouštět se do větších akcí, abychom někoho nenaštvali. jen razit základní teze pravicové strany. potenciál cca 10% -15%. Toho se držel Petr Mach - výsledek známe. často vytýkané nicnedělání. nezvedání politických témat. se vším se přišlo pozdě a tak aby se nikdo nenaštval.
    2. strategii si nepamatuji. bylo to něco kolem konzervatismu a potenciál byl cca 5%
    3. čistě liberální pravice, která tu není. Potenciál 5%. To je to, čeho se chytl Tomáš Pajonk. nižší potenciál, za to jasný směr, užší základna a jasné názory.

No a ohledně demokracie. Já chápu, že je to moc pěkná myšlenka. Ale upřímně, mít v malé straně demokracii je fakt na prohnání si hlavy kulkou. Zvlášť když je plná exotů s naprosto hraničními názory téměř jakéhokoliv směru.

co závěrem? I když v mnohém s Tomášem Pajonkem nesouhlasím a názorově je mi bližší Petr Mach, vidím v Pajonkovi daleko větší potenciál díky energii, kterou v sobě má. Ale i tak si myslím, že to na nějaký slušný výsledek moc není. Každopádně jsem zvědavý, jak dopadnou volby o vedení strany. Kolik samozvaných spasitelů zase vyleze :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LONESTAR: Zkracena verze, abyste to nemuseli cele cist:

Grafomanicka pani odchazi ze Svobodnych. Az ted ji docvaklo ze je u libertarianu a touzi po konzervativni strane.

Pri odchodu se snazi prasknout dvermi - par pokusu o urazky ("bezhodnotovy anarchismus") a spousta ruznych obvineni zejmena proti p. Pajonkovi.

Nejake ty veci, ktere pani prodava jako krivdy, mi i dle jejiho popisu prijdou naopak jako super napad. Dalsi tezko rict, ale obecne je problem ze tam nikde nevidim zadny dukaz (zdroje, screenshoty, fotky, uctenky...).
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GOONER
    GOONER --- ---
    Moje máma právě hodila na FB citát od Bastiata: „Když se rabování stane způsobem života pro skupinu lidí ve společnosti, časem si pro sebe vytvoří právní systém, který to autorizuje, a morální kód, který to glorifikuje.“
    Myslím si, že úplně do důsledku nechápe, jak to myslel. :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    ABS: ano. má.
    ABS
    ABS --- ---
    Prosím býval jsem kdysi nadšený z existence strany svobodných, ale poslední dobou je to spíše k smíchu.
    Má ta strana nějakou možnost korigovat hlupáky jako je tento?https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Cenek-Svobodni-Dej-blbci-funkci-a-vymysli-lejstro-557015
    Vezme si zajímavé téma, které zaslouží pozornost a zcela se znemožní v argumentaci. Člověk s takovou logikou a počítáním mi přijít na pohovor tak si myslím že přišel dělat uklízeče. Opravdu škoda a smutné.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    GENERALLZ: to si... zapíšu :)
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    emoce nejsou platným prostředkem pro poznávání reality.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Jsem tu cekal nejaky emoce a nic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam