DANCHEZ: na Jarose zkus google, to zvladnes - pokud ne, tak na nej zas zapomen a nic se nestane
a zkus ten google i na datum te demonstrace, nebudes tady pak za trolliciho picuse - protoze ses sek o tejden. stejne tak pokud chces o necem diskutovat, tak je fajn zmenit tu formu a kdyz nekomu oponujes, tak nepodsouvej kam jde, ci nejde (ja to mam na Letnou treba z ruky a z te diskuze nikde nevyplynul muj vztah k demonstracim, ale ty v tom mas jasno - koho mi to jen pripomina...)
ad. ty % - ja se necham rad prekvapit, ale zrovna u VK si myslim, ze o zadnej zasadni posun nepude - bud se dostane do role Hamacka a nebo se dostane do te same opozicni prdele, v ktere byl do ted a ktera mu imho stejne vyhovuje vic
ze VK dela politiku zajimavejs nez vetsina ostatnich nepopiram, ale to je zas jak u toho AB - ze dela marketing z nej nedela jeste prinos (ono krom Okamury a Prchala stejne neni o kom dalsim mluvit, marketingove... je to bizar jedno vedle druhyho - ČSSD mi prijde zamrzla tak o 10-20let)
- btw kdyz premyslim nad SSO - jedine, co si po nich zapamatuju a lakalo me, byly nizsi dane a s tim spojena freedom, pripadne minimalizace socialniho inzenyrstvi (samozrejme v tom extrem podani by to nikdy neproslo a to bylo pro me ok) - bohuzel to ulitlo cele nekam do haleluja a imho ten flek zabrali Pirati
na druhou stranu to bylo zajimavejsi nez treba Realisti... tech posuku to tam proste zkousi porad dost