• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAAYURIFood styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    DOKUZONTA: fandím ti, ale příště to zkus dodat aspoň v lepších pixelech..
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    Ahoj,
    omlouvam se za trosku OT, shanim praci jako fotografka jidel. Mozna tu bude nekdo, kdo by o necem vedel :)
    Pridavam aspon par obrazku, at se mate i na co podivat ;)


    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    polka dot cheesecake!
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MAR_TINA: oliváč tuhne i v lednici ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SLASTE: myslím, že na fotce to sice vypadá hezky, ale dělat to nebudu. To spíš zamrazit bylinkové máslo - na bylinách nebude ledová krusta a máslo snáší mražení dobře.
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    MAR_TINA: osobně si myslím, že by mohl mít jiné vlastnosti, po rozmražení.. ale netuším. asi záleží na kvalitě, zpracování a obsahu tuku
    zkus se zeptat spíš tady: [ VARIS-VARIM-VARIME - dost bylo hladovky ! ]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Neublíží olejů přemražení?
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    PINK_CICINKA: nechat rozpustit na kvalitní steak ochucený jen hrubou solí a čerstvým čtyřbarevným pepřem....
    ?)
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    PINK_CICINKA: do studených polévek
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam