úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Food styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
SLASTE
---
---
0:46:12 13.7.2013
1 odpověď
+2
DOKUZONTA
: fandím ti, ale příště to zkus dodat aspoň v lepších pixelech..
DOKUZONTA
---
---
10:31:23 12.7.2013
2 odpovědi
+5
Ahoj,
omlouvam se za trosku OT, shanim praci jako fotografka jidel. Mozna tu bude nekdo, kdo by o necem vedel :)
Pridavam aspon par obrazku, at se mate i na co podivat ;)
K_BOT
---
---
23:40:51 26.6.2013
+20
K_BOT
---
---
23:05:52 26.6.2013
+8
K_BOT
---
---
23:04:55 26.6.2013
+15
K_BOT
---
---
22:53:46 26.6.2013
+11
K_BOT
---
---
22:51:14 26.6.2013
+3
K_BOT
---
---
22:13:14 26.6.2013
+9
polka dot cheesecake!
STILL_PRIMITIVE
---
---
21:49:01 24.6.2013
MAR_TINA
: oliváč tuhne i v lednici ne?
MAR_TINA
---
---
15:08:31 24.6.2013
+1
SLASTE
: myslím, že na fotce to sice vypadá hezky, ale dělat to nebudu. To spíš zamrazit bylinkové máslo - na bylinách nebude ledová krusta a máslo snáší mražení dobře.
SLASTE
---
---
15:07:39 24.6.2013
1 odpověď
MAR_TINA
: osobně si myslím, že by mohl mít jiné vlastnosti, po rozmražení.. ale netuším. asi záleží na kvalitě, zpracování a obsahu tuku
zkus se zeptat spíš tady:
[ VARIS-VARIM-VARIME - dost bylo hladovky ! ]
MAR_TINA
---
---
15:02:55 24.6.2013
2 odpovědi
Neublíží olejů přemražení?
SLASTE
---
---
15:01:49 24.6.2013
+2
PINK_CICINKA
: nechat rozpustit na kvalitní steak ochucený jen hrubou solí a čerstvým čtyřbarevným pepřem....
?)
LUSKA
---
---
14:51:15 24.6.2013
PINK_CICINKA
: do studených polévek
K_BOT
---
---
0:26:46 24.6.2013
+15
K_BOT
---
---
0:24:38 24.6.2013
+14
K_BOT
---
---
0:23:23 24.6.2013
+7
K_BOT
---
---
0:21:00 24.6.2013
+7
K_BOT
---
---
0:19:45 24.6.2013
+3
K_BOT
---
---
0:16:14 24.6.2013
+11
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam