• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAJedináčci- výhody a nevýhody
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ANICHQA: pro nekoho je prirozeny treba mlatit lidi, nekdo se na to neciti..
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    BAARKA: lidi se tu nemusí bavit o jedináčkovství, prostě se tu jedináčci baví o názorech :)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    ja moc nepobiram kecy o tom, co je a neni prirozeny. To mi pripomina argument militantnich matek, proc je treba mit deti: preci to delaji vsichni od pradavna! jenze nebylo zvykem se ptat, zda se na tu danou vec citis nebo ne...
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ECLECTICA: my se ted na rozjezd v uk nastehovali do pokoje a nemame moc soukromi ..ani jeden..! mame pokj, koupelnu a kuchyn, kterou sdilime s nejakymi lidmi..hned s moji prvni vypaltou chci do bytu, kde bude alespon o pokoj na vic..to se neda!!
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    TAPINA: já taky nebydlím sama a přesto mi nevadí trávit třeba oůl dne ve vedlejším pokoji a o samotě.
    Chápu, že to někomu pijde divné a nemocné, ale pokud tím nikomu neubližuju a mně to vyhovuje, tak proč to měnit?
    (A ano, zkoušela jsem být víc společenská - byla jsem z toho maximálně unavená. Prostě to není nic pro mě.)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ja vam rozumim, taky nejsem ten typ, co vymeta vsehcny bary:) a mam samotu rada, jen jak jsem ted v zahranici a mam samoty presprilis, tak to moc nedavam. pratelstvi je pro me asi prece jenom velmi dulezite a jednou za cas se vykecat u kafe neuskodi..jeste zatim nepracuju, nastupuju za za tyden..takze jsem sama s pritelem v cizi zemi a bez prace a popravde is uvedumuju jak nikam nepatrit leze pekne na mozek..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ale teda co jsme se přestěhovali do většího bytu a máme každý svoji vlastní "pracovnu", tak to je luxus :oD
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAARKA: No vidíš, jak se pohledy na jednu věc liší :o) Já možná taky nezdůraznila, že nebydlím sama, jsem vdaná a bydlím s manželem.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    TAPINA: :))
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    sorry za preklepy, nejsem na svym kompu a nejde mi to!
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ECLECTICA: samota je dulezita, ale podle zit jenom v samote neni prirozeny, jiz od pradavna lidi zili v komunitach, tlupach apod..

mimojine: mezikulturni vzdelavani..v ramci me byvale prace, kdy jsme pracovali s lidmi z celeho sveta u me spal jednu noc student z DOminikanske repbliky, vzala jsem ho do sveho bytu, kde jsem bydlela sama a on to vubec nepochopil..patl se me, co se mi stalo, ze byldim sama? kdo mi co udelal? rodice te opustili? provedla si neco?? nechapal jednozacny duvid, ze jsme si bydleni bez rodiny vybrala dobrovolne..pro dominikanskou kulturu nepripustny:))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BAARKA: mně taky kontakt s lidmi jednou týdně stačí (mimo rodinu). Práci dělám taktéž solitérskou a navíc z domova a nemám pocit, že bych nějak trpěla. Pokud se ale někdo potebuje socializovat teba každý den, nechť se podle toho zařídí, já mu taky necpu, že to není normální :)

TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAARKA: Tak ono už to "mít společné zájmy" podle mě naznačuje, že od kompu vylezu. Věnovat se těm zájmům ;o)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ECLECTICA: no, vyznelo to tak,z e tapina nevyleze od kompu..to podle me v poradku neni..?

nemel by se tenhle klub jmenovat: samota/vztahy/rodina??
    o jedinackovstvi se tu moc lidi nebavi:)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    TAPINA: ja jsem myslela, ze se stranis lidem uplne a misto na pivo jdes na skype..to sorry..
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BAARKA: tohle "je v pořádku/není pořádku" nemám moc ráda. Přece jde o to, aby se cítila dobře Tapina, nebo ne? Já taky ráda čerpám energii o samotě, nejlíp si zarelaxuju, když si pustím hudbu a zpívám si, rozhodně ne někde na kafíčku mezi lidmi. Ne každý musí být ozdoba salónů :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    BAARKA: 38
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAARKA: Proč to není v pořádku? Já mám kamarády se kterýma se scházím, i takové, se kterýma se scházím pravidelně. Ale nepůjdu třeba s někým společně venčit psa jen proto, že já mám psa a on má psa, to si radši tu procházku užiju pěkně sama.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    TAPINA: to taky neni uplne v poradku:))))) ale mam to ted stejne..jsme v zahranici a neznam tu moc lidi..
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    PIZI: kolik ti je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam