• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IMIVidění budoucnosti ve snech
    CROAN
    CROAN --- ---
    nevim, jestli to neni uplne mimo misu, ale zdal se mi desne zivej sen, zanrove scifi, o takovy ty atrakci, simulator, takova krabice kam vlezes sednes si, mas platno kde ti promitaj pohled treba z horsky drahy a hejbe se to s tebou... tam jsme nastoupili a misto oken byla projekce jak letime na nejaky jiny misto (uz nevim, jeslti to melo byt na Zemi nebo jinde) jako nejaka zasahova, vojenska mise, po ceste probehla instruktaz a dostali sme nejaky vybaveni....pristali jsme na zvlastnim miste, kde probihal urcitej konflikt...boje...mela jsem z toho zvlastni pocit, budu si to pamatovat, bylo to desne jiny...to se stalo nekdy na podzim. Kdyz jsem videla nedavno Avatar, ta scena kdy pristavaji na Pandore, cela ta atmosfera jako by se vejce vejci tomu snu podobala....mela jsem husi kuzi...to obrovsky letiste bylo uplne stejny....kolektivni vedomi? :D
    a minulej tyden mi nekdo rikal, ze vypadam jako Avatarka, tak jsem si zase vzpomnela:)
    jinak obvykle mivam jen kompenzacni sny o nerestech.)
    bylo to fakt vyjimecny.
    JEDI
    JEDI --- ---
    já vidím budoucnost v přítomnosti... když něco dělám, vím jaký to bude mít důsledky v budoucnu. I když jim nechci věřit. Řekl bych, že mám stoprocentní úspěšnost.
    MKOV
    MKOV --- ---
    MALAKK: Jsi normální
    Někde jsem četl, že má být zemětřesení v Kalifornii :) tak uvidíme :)
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    Ahoj lidi. Vůbec bych tu nebyla, protože si myslím, že vidět ve snech budoucnost je sice možné, ale že v současnosti je tolik psychologického a duchovního šumu kolem nás, který nám "ruší příjem" a dělá ze snů hlavně bláznivý koktejl podstatného a smyšleného... kdybych dnes neměla hrozně živý sen o tom, že bude zemětřesení.
    Já vím, ve zprávách je to skoro každý den, a tak, ale nějak jsem měla potřebu někomu říct, že se mi to zdálo. Obvykle svoje sny celkem ignoruju, myslím, že je užitečnější zabývat se realitou, než se snažit ji předvídat. Když se mi to dařilo, většinou jsem to poznala stejně až dodatečně, takže myslím, že nemá smysl to přehánět.

Ale dnes se mi zdálo o tom, že j etu zemětřesení - a že vím, že přijde. V tom snu jsem v jeden okamžik dostala vnitřní impuls, ať okamžitě zdrhnu z budovy, ve které jsem, a rychle jsem přemýšlela, co stihnu popadnout cestou, co už nestihnu a kvůli čemu nemá cenu riskovat život. Nechtěla jsem zůstat venku úplně bez ničeho v lesích v krajině, kde se všechny budovy zhroutí a pohřbí všechno, co v nich bude. Ostatní mi moc nevěřili, ale když viděli, že zdrhám z budovy, tak šli za mnou.
    Bylo to hrozně zvláštní - měla jsem pocit, že je to trochu jako když si člověk nějakou situaci představuje - jednou se stane do určitého bodu - a pak se spustí znova jako video od začátku - ale jinak, jiná varianta. V té první už se země začala třást.
    A víte co?
    Já jsem se na to zemětřesení těšila. Těšila jsem se na to, až všechno bude vyvedené z normálních kolejí, nic nebude tak, jako obvykle, a já konečně budu moct ukázat všechno, co ve mě dřímá. Těšila jsem se, že to bude dobrodružství, ve kterém se konečně realizuju a vyjdu z toho všeho jako vítěz. A udělám dojem na ostatní.
    (Huuh, vůbec jsem neměla v úmyslu provádět takovou sebe-analýzu... Ale třeba to někomu k něčemu bude :-) )

Tak co myslíte, jsem normální?
    ANNA
    ANNA --- ---
    ad TURBO: teorie mind-tricks je zajímavá, i když se asi hodí spíš jako jedno z možných vysvětlení déja vu, samozřejmě i na předvídání budoucnosti se dá minimálně vyrukovat s teorií náhodné shody.

jinak pro sebe si, co se týče profetických snů (a dalších předtuch), pohrávám taky s teorií, že se vize budoucího dostavují ve chvílích velkého uvolnění a otevřenosti mysli, kdy se z x střípků poskládají jakési pravděpodobnosti, ze kterých pak vznikne určitá výslednice. to uvolnění a otevřenost prostě dovolí čerpat i z informací mimo běžné vědomí, takže je pak pro "výpočet" budoucího k dispozici více dat.
    tohle se imho dá uplatnit v případě, že člověk ona data má k dispozici, viděl, slyšel, cítil..., trochu méně elegantně se to dá uplatnit pro případy, kdy je těžké dohledat spojení mezi tušitelem a tušeným.
    ANNA
    ANNA --- ---
    zeptám se i tady.
    zajímalo by mně, jak "postižení" vnímají svoje sny/vize předvídající budoucnost, tj. podle čeho dojde k rozlišení snu a předtuchy budoucnosti (sen o roce 2344 (fantasie)/sen o roce 2344 (předtucha, jak to bude))?
    nějak mě víc zajímají ty vize vzdálenější budoucnosti, ale ráda si něco poslechnu i o krátkodobějších předpovědích.
    TURBO
    TURBO --- ---
    Od cca puberty jsem míval sny, o kterých jsem pak měl za nějakou časovou periodu pocit jako při de javu "sakra tohle znám, tohle sem prožil" (ale ve snech).

Časová perioda se zkracovala, nejdřív třeba mezi snem a pak pocitem prožitý situace v reálu stejně jako ve snu byl třeba rok, pak se to postupně zkracovalo, až to po pár letech zmizelo úplně (nejkratší perioda byla myslím měsíc a něco).

Imho je to ale stejné jako s de javu - celkem se mi líbí věděcký výklad, že je to zkrátka jenom chyba mozku a špatně "sestavených" neuronových spojení, kdy si v okamžiku reálného prožitku myslíme, nebo vlastně kdy na 100% víme, že jsme situaci už prožili a to přesně do puntíku :)

Prostě jeden z milionů tzv. mind-tricks, který s náma náš mozek hraje :)

IMI: doufám, že tvoje sny o "další velké válce" se nenaplní. Několikrát se mi v uplynulých letech hodně živě zdálo, že jsem někde, najednou sirény, panika a pak dlouhý oslnivý záblesk na obloze a pak už jen čekání na konečnej příliv "tepla" od rázový vlny. Dost nepříjemný sny, vlastně HODNĚ nepříjemný ... protože několikrát jsem se tý rázový vlny dočkal (ale tak to byla jistota, že buďto konec anebo že se probudim, je-li to sen ;))
    IMI
    IMI --- ---
    Já si právě vedu blog, kde si své sny zapisuji. Teprve to tedy dělám chvilku, takže zatím nic moc, ale většinou se vše stane v jeden den, když jsem někde s přáteli na chatě :)) Jinak blog je http://jasnovidectvi.blogspot.com/
    MKOV
    MKOV --- ---
    Pokud by se stávalo pravidelněji / častěji tak by stačilo si sny zapisovat a kdyby došlo k naplnění tak si najít příslušný zápis a důkaz máš na světě.
    PERGL
    PERGL --- ---
    určitě se mi to párkrát stalo:) jenze dukaz? zadnej.. takze jistota? taky zadna..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam