Tak tedy přispěji svou trochou do mlýna...
Bude to asi rok, možná necelý, co jsem měla období asi měsíční, kdy se mi krátce po sobě zdály tři sny, které se brzy po tom splnily.
Nejdříve to byla SPZ auta, které dostal jeden známý v práci. Já věděla akorát značku a barvu. Ve snu jsem viděla SPZ a pár dní na to přijel - s toutéž poznávačkou. Docela mě zamrazilo.
Pak se mi zdál sen o výsledku nějakého testu - jako jakou známku dostanu a jak bude vypadat situace, při které se tu známku dozvím. A stalo se to tak.
Nějakou dobu po tom se mi zdál ještě jeden sen, teď už si ale nepamatuju jaký, byla to drobnost, ale s člověkem to docela zamává - teda se mnou jo:)
Každopádně, jak mám ráda postel a peřinu, po druhém splněném snu se mi tam vůbec nechtělo, jelikož mívám často i noční můry. Bála jsem se usínat, bála jsem se vůbec jít si lehnout. Nechtěla jsem, aby se stalo cokoliv někomu z mých blízkých. Nevím, jestli to bylo vnitřní nejistotou a oním strachem, ale samozřejmě se mi zdála ošklivá noční můra, dost živá a uskutečnitelná o smrti jednoho z mých blízkých... už kolikrát jsem se probudila zpocená a ubrečená, třesoucí se,... ale takhle ještě nikdy. Myslela jsem, že mi z toho jebne a toho člověka jsem stále čekovala, jestli je ok a dokonce ho varovala před určitými místy. Nakonec se naštěstí nic nestalo a takto vyplňující se sny jsou pryč. Doufám že na dlouho, protože to opravdu není příjemný pocit, i kdyby to měl být nakrásně úžasný, např. erotický sen :) ale nedivila bych se, kdyby se to zas někdy vrátilo...
PS: nemám žádnou medikaci a jsem vcelku normální člověk;) :)