• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IMIVidění budoucnosti ve snech
    OOTAXOO
    OOTAXOO --- ---
    je
    OOTAXOO
    OOTAXOO --- ---
    Pokud jde o sny doporučuju prostudovat Carlose Castanědu :) To funguje :) Jednoduchou technikou si můžete dovolit například uvědomění snu v tu chvíly kdy ho prožíváte. Takže když se Vám zdá něco fajn tak to může být dosti posilující spánek. když se vám to naopak nelíbí otočíte si list a na chvíli si trochu víc usnete než přijdou jiný vidění.

__Technika je to jednoduchá před usnutím se soustřeďte například na svoje ruce a ty vám vlastně vytvoří most mezi spánkem a vědomím sněním. funguje to dobře jen to chce alespoň dva dny nepít alkohol poněvadž to pak spíte jako dřevo a v hlavě blázinec že ?

Jednou jsem vyděl ve snu svoje dva kolegy s kterejma jsem za měsíc pracoval, nikdy dřív jsem neviděl :)

JARDAMALIK
    JARDAMALIK --- ---
    Koukam ze nejsem sam kdo vidi veci budouci :)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Uz davno sa mi nezdala v sne buducnost. Kedysi sa mi to ale stavalo bezne, a plnili sa na 100%, alebo sa splnili uplne opacne..
    Este davno davno na gympli sa mi snivalo pred pisomkou z matematiky, ze som dostal 5ku :) Bola by to bezna studentska nocna mora, keby sa mi v tom sne presne nezjavil priklad, ktory som nevedel vypocitat. aj po zobudeni som si ho pamatal. Po ceste do skoly som ho zo srandy vyratal, ze keby sa naozaj stala ta haluz a podobny priklad by sa na pisomke objavil. A neobjavil sa podobny, ale presne ten isty priklad, co sa mi snival..
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    super, že jsem na něco takovýho narazil...moc lidem to nevyprávim,nevěřícím psum:)..totiž to, že já vidim budoucnost ve snech úplně běžně...teď už spíš řešim další otázky..jestli jde potom do tý budoucnosti zasáhnout - tim si ještě nejsem zdaleka jistej, ale mám pocit, že jsem se několika nepříjemnostem vyhnul právě díky předchozím snům..zajímavý je taky třeba, že ty sny ukazujou budoucnost, ne vždy však úplně přesnou, někdy jen jakoby nahodile neuspořádaně, což přičítám normálním zákonům fungování světa..zkrátka, že nikdy nemůžem vědět, co se do předem dané události přimíchá nebo jaká nahodilost pozmění kontinuitu času...asi bych musel napsat šílenej sloh, kdybych měl popisovat, co všechno jsem ve snech viděl dřív než se to opravdu stalo
    VHODY
    VHODY --- ---
    válka....na bližší dobu (podzim nebo 2011) se sešly asi tři významná proroctví, tak jsem zvědavej. Osobně jsem v tomhle skeptik, ale nevylučuji. Přece jenom bych byl radši, kdyby to bylo opravdu jenom sny;) no......počkáme a uvidíme
    JEUX
    JEUX --- ---
    ja myslim ze podstatna cast takovejch zazitku je "déja vu"
    http://cs.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu
    a vsichni přeci vime že déja vu je jenom chyba v matrixu! .)
    http://www.youtube.com/watch?v=z_KmNZNT5xw
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    MALAKK: u každého to ale může mít význam, u mě to funguje ve vztahu, zpětně jsem si to uvědomila
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    GATTA_NERA: O-ou...
    Nikdy jsem neměla naději. Pořád se mi o něm zdá... :-)
    Ne, myslím, že to tak nefunguje. Protože se mi i stalo, že se mi o mém bývalém zdálo před tím, než jsme se dali znovu dohromady nebo než jsme spolu začali chodit.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LOBOTOMKA: říká se, že když vidíš tvář milovaného ve snu, podvádí Tě. U mě tak i ty sny fungují, zpětně jsme se to dozvěděla, vidění tváře bylo vždy když se blížilo k rozchodu, takové první znamení
    JANICA
    JANICA --- ---
    IMI:
    TURBO: Ted jak si tady tak ctu o snech ve válce, tak mi v souvislosti s nazvem auditka fakt vyskocila husi kuze, protoze se mi asi pred mesicem zdal taky dost zivy sen, kde jsem byla ve valce, vsude prach a rev, v ruce jsem mela nejakou zbran, nevim ani co to bylo....kazdopadne to bylo dost zive a opakovalo se to po asi 3 noci.Tak ma clovek fakt docela obavu, ze ho to potka...coz by asi v tehle dobe mohl mit, aniz by semu sen zdal, ale tohle to asi podpori...
    Kazdopadne zajimave auditko.... :)
    ANNA
    ANNA --- ---
    mne
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    Tak tedy přispěji svou trochou do mlýna...

Bude to asi rok, možná necelý, co jsem měla období asi měsíční, kdy se mi krátce po sobě zdály tři sny, které se brzy po tom splnily.

Nejdříve to byla SPZ auta, které dostal jeden známý v práci. Já věděla akorát značku a barvu. Ve snu jsem viděla SPZ a pár dní na to přijel - s toutéž poznávačkou. Docela mě zamrazilo.

Pak se mi zdál sen o výsledku nějakého testu - jako jakou známku dostanu a jak bude vypadat situace, při které se tu známku dozvím. A stalo se to tak.

Nějakou dobu po tom se mi zdál ještě jeden sen, teď už si ale nepamatuju jaký, byla to drobnost, ale s člověkem to docela zamává - teda se mnou jo:)

Každopádně, jak mám ráda postel a peřinu, po druhém splněném snu se mi tam vůbec nechtělo, jelikož mívám často i noční můry. Bála jsem se usínat, bála jsem se vůbec jít si lehnout. Nechtěla jsem, aby se stalo cokoliv někomu z mých blízkých. Nevím, jestli to bylo vnitřní nejistotou a oním strachem, ale samozřejmě se mi zdála ošklivá noční můra, dost živá a uskutečnitelná o smrti jednoho z mých blízkých... už kolikrát jsem se probudila zpocená a ubrečená, třesoucí se,... ale takhle ještě nikdy. Myslela jsem, že mi z toho jebne a toho člověka jsem stále čekovala, jestli je ok a dokonce ho varovala před určitými místy. Nakonec se naštěstí nic nestalo a takto vyplňující se sny jsou pryč. Doufám že na dlouho, protože to opravdu není příjemný pocit, i kdyby to měl být nakrásně úžasný, např. erotický sen :) ale nedivila bych se, kdyby se to zas někdy vrátilo...

PS: nemám žádnou medikaci a jsem vcelku normální člověk;) :)
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    myslim si ze na tom neco bude...jednou se mi zdal totalne zivej sen ve kterym se byla s jednou osobu ale nebyl sem schopna ji videt do tvare, lezeli sme vedle sebe na postelii a mluvili o tom jestli me ma rad. o dva roky pozdeji me to totane "prastilo" do hlavy kdyz se tahle situace opravdu stala. proto si myslim ze na tom urcite neco bude...
    CROAN
    CROAN --- ---
    nevim, jestli to neni uplne mimo misu, ale zdal se mi desne zivej sen, zanrove scifi, o takovy ty atrakci, simulator, takova krabice kam vlezes sednes si, mas platno kde ti promitaj pohled treba z horsky drahy a hejbe se to s tebou... tam jsme nastoupili a misto oken byla projekce jak letime na nejaky jiny misto (uz nevim, jeslti to melo byt na Zemi nebo jinde) jako nejaka zasahova, vojenska mise, po ceste probehla instruktaz a dostali sme nejaky vybaveni....pristali jsme na zvlastnim miste, kde probihal urcitej konflikt...boje...mela jsem z toho zvlastni pocit, budu si to pamatovat, bylo to desne jiny...to se stalo nekdy na podzim. Kdyz jsem videla nedavno Avatar, ta scena kdy pristavaji na Pandore, cela ta atmosfera jako by se vejce vejci tomu snu podobala....mela jsem husi kuzi...to obrovsky letiste bylo uplne stejny....kolektivni vedomi? :D
    a minulej tyden mi nekdo rikal, ze vypadam jako Avatarka, tak jsem si zase vzpomnela:)
    jinak obvykle mivam jen kompenzacni sny o nerestech.)
    bylo to fakt vyjimecny.
    JEDI
    JEDI --- ---
    já vidím budoucnost v přítomnosti... když něco dělám, vím jaký to bude mít důsledky v budoucnu. I když jim nechci věřit. Řekl bych, že mám stoprocentní úspěšnost.
    MKOV
    MKOV --- ---
    MALAKK: Jsi normální
    Někde jsem četl, že má být zemětřesení v Kalifornii :) tak uvidíme :)
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    Ahoj lidi. Vůbec bych tu nebyla, protože si myslím, že vidět ve snech budoucnost je sice možné, ale že v současnosti je tolik psychologického a duchovního šumu kolem nás, který nám "ruší příjem" a dělá ze snů hlavně bláznivý koktejl podstatného a smyšleného... kdybych dnes neměla hrozně živý sen o tom, že bude zemětřesení.
    Já vím, ve zprávách je to skoro každý den, a tak, ale nějak jsem měla potřebu někomu říct, že se mi to zdálo. Obvykle svoje sny celkem ignoruju, myslím, že je užitečnější zabývat se realitou, než se snažit ji předvídat. Když se mi to dařilo, většinou jsem to poznala stejně až dodatečně, takže myslím, že nemá smysl to přehánět.

Ale dnes se mi zdálo o tom, že j etu zemětřesení - a že vím, že přijde. V tom snu jsem v jeden okamžik dostala vnitřní impuls, ať okamžitě zdrhnu z budovy, ve které jsem, a rychle jsem přemýšlela, co stihnu popadnout cestou, co už nestihnu a kvůli čemu nemá cenu riskovat život. Nechtěla jsem zůstat venku úplně bez ničeho v lesích v krajině, kde se všechny budovy zhroutí a pohřbí všechno, co v nich bude. Ostatní mi moc nevěřili, ale když viděli, že zdrhám z budovy, tak šli za mnou.
    Bylo to hrozně zvláštní - měla jsem pocit, že je to trochu jako když si člověk nějakou situaci představuje - jednou se stane do určitého bodu - a pak se spustí znova jako video od začátku - ale jinak, jiná varianta. V té první už se země začala třást.
    A víte co?
    Já jsem se na to zemětřesení těšila. Těšila jsem se na to, až všechno bude vyvedené z normálních kolejí, nic nebude tak, jako obvykle, a já konečně budu moct ukázat všechno, co ve mě dřímá. Těšila jsem se, že to bude dobrodružství, ve kterém se konečně realizuju a vyjdu z toho všeho jako vítěz. A udělám dojem na ostatní.
    (Huuh, vůbec jsem neměla v úmyslu provádět takovou sebe-analýzu... Ale třeba to někomu k něčemu bude :-) )

Tak co myslíte, jsem normální?
    ANNA
    ANNA --- ---
    ad TURBO: teorie mind-tricks je zajímavá, i když se asi hodí spíš jako jedno z možných vysvětlení déja vu, samozřejmě i na předvídání budoucnosti se dá minimálně vyrukovat s teorií náhodné shody.

jinak pro sebe si, co se týče profetických snů (a dalších předtuch), pohrávám taky s teorií, že se vize budoucího dostavují ve chvílích velkého uvolnění a otevřenosti mysli, kdy se z x střípků poskládají jakési pravděpodobnosti, ze kterých pak vznikne určitá výslednice. to uvolnění a otevřenost prostě dovolí čerpat i z informací mimo běžné vědomí, takže je pak pro "výpočet" budoucího k dispozici více dat.
    tohle se imho dá uplatnit v případě, že člověk ona data má k dispozici, viděl, slyšel, cítil..., trochu méně elegantně se to dá uplatnit pro případy, kdy je těžké dohledat spojení mezi tušitelem a tušeným.
    ANNA
    ANNA --- ---
    zeptám se i tady.
    zajímalo by mně, jak "postižení" vnímají svoje sny/vize předvídající budoucnost, tj. podle čeho dojde k rozlišení snu a předtuchy budoucnosti (sen o roce 2344 (fantasie)/sen o roce 2344 (předtucha, jak to bude))?
    nějak mě víc zajímají ty vize vzdálenější budoucnosti, ale ráda si něco poslechnu i o krátkodobějších předpovědích.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam