• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IMIVidění budoucnosti ve snech
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    CHORBON: Aha už rozumím. :) No to je otázka jestli je něco jako osud respektive jestli existuje něco jako svobodná volba. Jedna z teorií o tom jak to tu celé ve skutečnosti funguje je ta, že vše je jednota. Tedy že vše je propojené vše je ve skutečnosti jedním celkem. Život je pak projevem této jednoty ve hmotě...tedy dalo by se říct bůh=jednota=energie=hmota=život. Aneb vše souvisí se vším a nic není oddělené...........dle této teorie pak lidé a jejich ego jsou tou příčinou proč se přesto cítíme oddělení...ego žije v iluzi že je samostatné a že o něčem rozhoduje že má volbu........asi jako kdyby si hrál prstové divadlo a tvé prsty si vyvinuly ego a myslely si že to jsou ony kdo určují co budou dělat že jsou samostatné že rozhodují samy za sebe. Pokud je tato teorie pravdivá pak svým způsobem je vše napsáno a volbu nemáme.........volba je dle všeho jen otázka úhlu pohledu. ;)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    KALIPH: kdyz ti chci odpovedet a nebo jet do mexika tak se pro to rozhodnu a udelam to a kdyz se rozhodnu ze nepojedu a nebo ti nenapisu tak to neudelam je to jen moje volba
    nebo chces rict ze je nekde napsany ze ti napisu odpoved? :-)))
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    FARRAH: psala jsi:mám pocit jako bych vlastně neměla moc volbu, že mám ten osud už předem napsaný
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    CHORBON: Myslet si to můžeš... ale dokazatelný je to asi stejně tak, jako že napsaný je všechno.
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    CHORBON: asi nerozumím jak to myslíš
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    FARRAH: no nevim nevim napsanyho neni nic.
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    Ahoj, k tématu diskuse - mně přes sny chodí hlavně informace určitým symbolickým způsobem, ale cca před 4 roky jsem měla velice zvláštní sen - měl prostě jmou atmosféru a byl "jak živý". V tom snu jsem byla na na nějakém statku kde bylo duchovní centrum, které jsem tam s někým vedla. Sen byl takový průlet až do konce života. Nevím jestli se ten splní ale od té doby se jakoby celý můj život začal směřovat k tomu aby se to stalo. Přesto že nejsem ulétlý esoterik který není nohama na zemi mne ten sen nepustil a pořád jsem měla pocit že musím koupit statek, že tím to má začít. 4 roky jsem se té myšlence velice bránila, protože mi to přišlo nelogické....ale pak už byl ten vnitřní tlak tak nesnesitelný že jsem začala po statcích kukat a nakonec jeden koupila. V krátkém sledu na to, jsem se seznámila s člověkem co dělá pro mne zajímavé semináře a má představu že by chtěl mít po světě několik center......jestli se to celé vyplní nevím, ale rozhodně to vypadá že to má šanci. Pro mne je to hodně zvláštní, protože mám pocit jako bych vlastně neměla moc volbu, že mám ten osud už předem napsaný a "bolí to" jen když se tomu vzpírám a zkouším to po svém.
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    DEVCAGER: odkaz na video mi nefunguje,byť bych se moc ráda podívala...a angličtinu nedávám...nejspíš neexistuje česká verze...že?
    MUDRM
    MUDRM --- ---
    dvacátéhodubnadvatisícesedumnáct.Ryčné fanfáry polnic vyjeknou a nastane soumrak,slunce bude pohlceno a nebe se dotkne hvězd.Otrávená voda zaleje kořen stromu z nejstarších,srdce matky země pukne a skály se začnou bortit...Kostí lámání zvuk.Ten nesoucí,..skrze všechny světy,zprávu o šílenství,vzteku,krvi a bolesti.Pak nevyšší všichni se probudí a vjedou do světa lidí poslední válce a smrti vstříc,jako z moře muži z ostrova.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KALIPH: Mozna mi prijde snadnejsi sen ukoncit nez ho cely menit :). Je to rychlejsi a tak.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    MOODYCAT: No, obvykle proto, že když ve snu prší, tak si nastavíš slunečný den.. když za tebou běží krokodýl a chce tě sežrat, proměníš ho v malé káčátko a zasměješ se tomu:) ..sen, ať jakýkoli, není pevně daný, jeho "pravidla" jsou jen v naší hlavě a to je lekce, kterou nám dává lucid.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RAEVA: No jasně, ale proč bych ovlivňovala děj snu, když je lepší se probudit a začít úplně jiný? :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MOODYCAT: no lucidní snění je právě o tom že děj můžeš začít ovlivňovat tak jak ty chceš ne? takže i špatný sen můžeš změnit aby byl dobrý...teda aspoň sem si to myslela, já měla lucidní sen snad dvakrát a byla to paráda :) pokud se vzpouzím strachem za lucidní sen to nepovažuji, prostě probudit se umí každý ne? :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Jo a krom toho jsem samozrejme schopna lucidniho sneni, ne uplne vzdy, ale takrka v 70% snu, vetsinou vice, kdyz jde o nocni muru a chci se probudit, pri beznych snech spis cekam, co se stane a neovlivnuju dej. Zrovna predevcirem se mi zdalo, ze jsme nekde se segrou a bylo to strasidelny, tak jsem ji rekla, ze az se zacne moc bat, at rekne, ze se probudim a sen tim skonci :).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Konecne jsem nasla klub pro sebe :). Zdaji se mi vetsinou obycejne veci, nekde jsem, s nekym mluvim, delam vicemene obycejne veci atd...zacala jsem si to uvedomovat az od 15, ze to je vlastne docela zvlastni. Uz jsem si na to vcelku zvykla, ale kdyz se mi zda neco spatneho, tak mivam strach, ze se to stane.
    DJMACOSH
    DJMACOSH --- ---
    jakmile budu mit opět sílu, rád přidám něco málo, protoze pokud to, co se odehralo byla jen nahoda, opravdu na tu kliniku pujdu moc rad :D to mi verte, stejne, jako svym snum.
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    Zdravím. Mám takový tip, co by mohl některé zdejší členy zajímat.

    Jsem komiksový autor a právě jsem s kolegou rozjel Kickstarter projekt s grafickým románem, který se blízce dotýká lucidního snění, astrálního cestování, OBE a obecně o otázkách růstu a proměny člověka či jeho vůle. Vše je to zabalené do takové snové fantasy, ale věřím, že to pro vás může být zajímavé i touto dospělou formou.

    Prosím, podívejte se na tento odkaz >> http://bit.ly/ksonthecoastofdreams
    shlédněte video (video s CZ titulkami zde http://youtu.be/9A64WkYlLug), přečtěte si náš příběh a když se vám to bude líbit, podpořte nás. Pokud nemůžete finančně, stačí když nás nasdílíte na své sociální sítě. Ukažte to kamarádům, spolupracovníkům, všem, které by to mohlo zajímat. Sám Kickstarter nám moc lidí, které to zajímá moc nevygeneruje, tak je tam musíme přivést sdílením.

    Děkujeme všem co se rozhodnou nás podpořit, ať už jakýmkoli způsobem. Díky!
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    Drive jsem si myslela, ze vidim sve budouci lasky ve snech, ted uz je ve snech predem nepotkavam a uprimne i zacinam pochybovat, jestli to nebylo jen nejake zvlastni deja vu.
    ANNALINPIPE
    ANNALINPIPE --- ---
    Zdravím. Dnes v noci jsem měla po dlouhé době strašně živý sen. Snad nebudu rušit, když ho popíšu. Viděla jsem mladé muže skákat z mostu do řeky se závažím v botách aby se utopili a posléze krávu, jak žere její zrovna narozené tele. Nějak ani tyto významy nemohu najít ve snářích.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Budoucnost neexistuje:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam