Ahoj, k tématu diskuse - mně přes sny chodí hlavně informace určitým symbolickým způsobem, ale cca před 4 roky jsem měla velice zvláštní sen - měl prostě jmou atmosféru a byl "jak živý". V tom snu jsem byla na na nějakém statku kde bylo duchovní centrum, které jsem tam s někým vedla. Sen byl takový průlet až do konce života. Nevím jestli se ten splní ale od té doby se jakoby celý můj život začal směřovat k tomu aby se to stalo. Přesto že nejsem ulétlý esoterik který není nohama na zemi mne ten sen nepustil a pořád jsem měla pocit že musím koupit statek, že tím to má začít. 4 roky jsem se té myšlence velice bránila, protože mi to přišlo nelogické....ale pak už byl ten vnitřní tlak tak nesnesitelný že jsem začala po statcích kukat a nakonec jeden koupila. V krátkém sledu na to, jsem se seznámila s člověkem co dělá pro mne zajímavé semináře a má představu že by chtěl mít po světě několik center......jestli se to celé vyplní nevím, ale rozhodně to vypadá že to má šanci. Pro mne je to hodně zvláštní, protože mám pocit jako bych vlastně neměla moc volbu, že mám ten osud už předem napsaný a "bolí to" jen když se tomu vzpírám a zkouším to po svém.