Ahoj, po čase vracím k Unity něco zkusit ve VR, a první co jsem zkusil bylo vrazit tam nějaký video přehrávač. Zkusil jsem jeden free z asset storu, ale nefungují ani jejich sample scény. Vypadá to, že je problém při samotném importu médií. Když zkouším nějaká svá mp4 videa resp. avi, tak buď crashuje quicktime plugin nebo to avi prostě asi taky nepobore. Ve výsledku, když chci MovieTexture u té asset store appky nastavit nějaké médium, tak je políčko needitovatelné a tlačíko u něj dává sice nabídku možných médiích ale je prázdná :)
Procházel jsem net a vypadá to, že adresá médií sice musí být "Assets/StreamingAssets" ale někde na stackoverflow psali, že jim pomohlo ho přejmenovat na "Streaming Assets" a jinde, že se musí jmenovat jakkoliv jinak než "StreamingAssets", že je tam asi bug v unity. Aby té zmatenosti okolo nebylo málo :-)
Máte k tomu pouštění videí nějaké tipy? Našel jsem různé tutoriály na youtube, ale tam se problémy s tím vůbec nezabývají. Asi ještě zkusím realizovat to čistě sám přes C# s defaultními komponentami, jak vysvětloval někdo na youtube v návodu, ale imho to nevyřeší tem problém, jak tam namapovat ten video soubor, protože co jsem koukal, se ta free komponenta moc neliší od použití normální movie textury.
mám QuickTime 7.7.9