• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    nabizim krem DAIVONEX - zdarma k prevzeti v Praze, ev. muzu zaslat postou
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    ma nekdo zkusenost tady?
    Léčba hemeroidů, lupénky - psoriázy, sexuálních poruch, hemoroidy, předčasné ejakulace, rázovou vlnou, tapingem | ON CLINIC
    http://www.onclinic.cz/
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Medicína pro 21. století: Psoriáza - lupénka — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10175805663-medicina-pro-21-stoleti/209572231040003-psoriaza-lupenka/
    MIRRA_COCK
    MIRRA_COCK --- ---
    jo je to o psychice, stravě a způsobu života vubec... mrkněte tady na to, http://www.tcmclinic.cz/index2.php?menu=co_lecime&sub_menu=kozni - je to klinika tradiční čínský medicíny, zbavil sem se toho díky tomu úplně, akorát je léčba docela nákladná... a když si udržíte stravovací návyky a pohodičku i nadále tak by se to vrátit nemělo... no já to posral chlastem tak se to vrací, takže tam jdu znova;)
    FERDA
    FERDA --- ---
    PANPOSPA: zkousim to cely zivot, zmenit prostredi neni jednoduche, ziju na ostravsku
    co se tyce stressu tak v dnesni dobe je to velmi obtizne
    musi se bojovat, ale i to vetsinou nestaci ...
    a mas pravdu ze je nejvic zakopany pes v psychice, ovsem najit ten spravny duvod v me situaci je opravdu vlmi tezke ...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    FERDA: Ty to máš složitější a náročnější, než my ostatní. Chápu, že chceš vyzkoušet vše a je to správné, protože jenom tak najdeš to, co ti bude pomáhat. Zkoušel si změnit úplně prostředí, ve kterém žiješ?

Ovšem nám ostatním, kterým se lupénka vytvořila v průběhu života na základě něčeho konkrétního, nejsou podle mě tyto náročnější metody určeny. Nechci se opakovat, protože už to zde bylo napsáno, ale důležitá je psychika, správná životospráva a žádný stres - viz XAB
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    HROBARKA: to já taky. Mně se v hlavě objevila po týdnu nošení lyžařské helmy :-/
    FERDA
    FERDA --- ---
    PANPOSPA: mam lupenku cely zivot, co delam dle tebe spatne vnitrne? od narozeni?
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    nekteri davaji nadeje do tohodle, ale priprava je velmi nakladna
    Fénixův pláč nad lidskou nevědomostí a hamižností
    http://www.bushka.cz/archiv/fenixuv_plac.html
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    u mne propukla kdysi maturitou:) ... holt docela neprijemna a hlavne nekonecna dan za 8 let zewlingu na gymplu a trochu vyhrocene snahy se vse za tyden naucit ...
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    PANPOSPA: rada bych lečila zevnitř ale nejak netuším proč se mi vlastne objevila...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    lidi neplaťte zbytečně těm, kteří se snaží vydělávat na nemoci druhých - lupénku musíte léčit zevnitř a né zvenku - rybičky a mastičky jsou pouze dočasné řešení
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    no to by jsme rozhodně mohli:))
    FERDA
    FERDA --- ---
    CATCHA: nejdriv v dubnu rad pujdu s tebou :) a btw. sem pro zjistit jak se chovaji :)
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    do Opavy:)odložila jsem to na příští týden.V Praze to je určitě taky:)

když jsem se paní zeptala,jaké mají výsledky,tak říkala,že to sice pomáhá,ale že se musí chodit pravidelně.Já: jestli teda stačí 1x za měsíc?Ona: no to né,myslím každý den:)To mě fakt pobavilo:)))hodina za 500,- ale můžeš je chovat doma:)hehe
    Ale prý je to příjemná relaxace a dobrý peeling pro celé tělo:),tak proč ne,že?

Tohle mě vůbec strašně baví..na každé mini mastičce za min.400,- je napsáno natírejte na celé tělo 2xdenně:)..to mě vždycky přejde chuť si na sebe cokoliv takového patlat:)

XAB
    XAB --- ---
    a kam na to chodite?
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    FERDA: můžem jít spolu:)chystám se příští týden.
    FERDA
    FERDA --- ---
    CATCHA: rybicky bych tez chtel
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    XAB: přesně tak - proto se taky lupénka tak zhoršuje na podzim, kdy je slunce méně a před námi pouze hnusná zima - taky sem pochopil, že je to celé o psychice a prostředí - snažím se si vytvořit co nejlepší životní podmínky a přemýšlet pozitivně, ale v dnešním světě plném shonu a navíc v Praze, je to velmi těžké
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    XAB: díky,tohle mi fakt pomáhá..naprosto souhlasím,jen to tak krásně neumím napsat*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam