• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    TERRA
    TERRA --- ---
    Ta nabidka s oleji je stale plati, jen to nejak vazne, ale myslim, ze se to cekani vyplati:-)
    TERRA
    TERRA --- ---
    Tak coo?Nezkousel jste nekdo ten arganovy marocky olej?

Docela by mne totiz zajimalo jake to maucinky na ostatni lupenku, nejen tu moji:-)

Kamoska by mohla sehnat, takze kdo by mel zajem tak- moje posta.
    TERRA
    TERRA --- ---
    Jinak, me pomaha celkem ale ne uplne detailne- Arganovy olej, kamoska vozi primo ze zdroje...nesetrim s nim ale je po nem kuze krasne promazana a lupenka po nem mizi hezky postupne ale myslim taky, ze je to vhodne jen jako doplneni k necemu, treba koupelim, nevim...:-)
    TERRA
    TERRA --- ---
    JULCAUSS: No diky ja se injekci bojim...:-(Ale asi jo pujdu a maximalne budu hodne zvidavy pacient a budu chtiut vedet presne co v nich je:-)

Diky Vsem velice za ty informace:-)Ahoj a mejte se bez lupenky:-)Paa
    JULCAUSS
    JULCAUSS --- ---
    TERRA: jak rikas, lepsi drive. Drzim palce.
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    TERRA: je to jen vitamin:))zadna hruza..ale jak rikam,je po tom chut k jidlu..:D a to ja osobne teda nepotrebuju mit vic nez mam,haha
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    TERRA: chodim tam a vzdycky mi nechava davat B12..nicmene davka je 10injekci,ale ja si jich davam max 5,pac mke pak chyta zrava...nicmene je to super,pze pak treba celou zimu nemam opar nebo uplne miniaturni...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    konopná mast, na lupénku past

a sluníčko :)
    TERRA
    TERRA --- ---
    PIPENA: No me taky davala kortikoidy, jeji vina, protoze se pozdeji zjistilo, ze tusim, ztencujou kuzi?...drsny...ale tim nerikam, ze byt doktor je nejaka sranda ci kritiky hodne povolani, ocenuju to, a vim, ze by pacientem muze byt na vlastni "nebezpeci"...

Jinak diky Vam vsem, snad budeme zdravy, a ja mozna do tech injekci pujdu, i kdyz mam zatim jen male (jenze pomerne podezrele rozprostrene) tecky, tak si rikam, lepsi driv nez pozdeji, ze jo??:-)

JULCAUSS
    JULCAUSS --- ---
    TERRA: vyrobce injekci nevim, ale asi bych se jich vazne nebala, opravdu by melo jit jen o vitaminy. Co se tyka koupeli se soli, tak souhlasim s PIPENA - neuskodi, ale zadny zazrak...
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    TERRA: musím se taktéž přiklonit ke kritice paní doktorky, mám stejnou zkušenost jako JULCAUSS: okořeněnou navíc několika hádkami, kdy jsem paní doktorku přesvědčovala, že ty kortikoidy fakt ale fakt nechci...
    a koupel se solí jako podpůrný přípravek dobrý, ale samospásné to taky není, lepší účinky měla taková bulharská sračka ze solných jezer, kdybych já si jenom vzpomněla, jak se to jmenovalo - luga!
    TERRA
    TERRA --- ---
    JULCAUSS:
    HROBARKA: No diky Vam za reference, ja jsem trosiku z injekci (asi trochu vic) paranoidni, nebot mam spatnou zkusenost s jednou injekci ale proti encefalitide...s jednou firmou, nevite nahodou, kdopak vyrabi tyhle konkretni injekce?

Kdyz jsem vyjadrila pochybnost v souhlasu s injekcema, MuDr Cerna se na me podivala jako bych byla mimon, ze si dovoluju pochybovat, s tim, ze jsou to pry "jen vitaminovky" jasny...je to na me, se rozhodnout, vim ale pry, ze to chce udelat abychom predesli celkovemu osipani se /ze pry se mi zacina lupa vysevat....

Nvm jak se rozhodnout ale jest ejeden dotaz, pomaha Vam koupel se soli z mrtveho more?

JULCAUSS
    JULCAUSS --- ---
    TERRA: Ja tedy s MuDr. Cernou moc dobre zkusennosti nemam. Vloni jsem do Stepanske chodila na fotolecbu, ze ktere jsem se cela osypala a i presto, ze jsem na to pi doktorku nekolikrat upozornila, fotolecbu neprerusila (jasne, ze jsem ji mohla prerusit sama, ale v tomhle jsem takovy pako, ze vzdy delam, co mi doporuci). Ve chvili, kdy se ma kuze dostala do opravdu neunosneho stavu, zmenila jsem lekarku. Nyni chodim k MuDr. Ilicove, ktera mi zmenila lecbu a jsem s ni moc spokojena. Jinak injekce jsem uzivala jen v kombinaci s dalsi lecbou, takze samostatny ucinek nedovedu posoudit.
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    TERRA: na vlasy mi celkem dobře funguje šampon Polytar - teď už ani není na předpis
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    TERRA: Ahoj do Sanatoria chodím a u doktorky Černé jsem byla, jsem s ní spokojená, injekce mi nenabídla ale kamarádka na ně chodila a říkala že jí to pomáhá.
    TERRA
    TERRA --- ---
    Ahoj, chtela bych zde sehnat nekoho, kdo bud chodi do Sanatoria Stepanska (v Praze) a kdo zna Mudr.Cernou, nebo kdo vi neco o "vitaminovych injekcich B12" ...

Je tu nekdo takovy?Zajimaly by mne ty injekce, co mi doporucila ta dokrotka...diky Vam, i za jakekoliv zajimave informace, ci kontakt na nekoho, kdo by vedel :-)

Pripadne jestli Vas nekoho napada ci mate zkusenost, co by pomohlo na vysevajici se lupenku ve vlasech, tkz nejaky sampon prosim ...?

Diky za precteni
    Tereza:-)
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    PIPENA: juu,nemohla bys sehnat tu masticku??ze bych to vozkousela???ja sem cely rok ok...ale asi to jaro...me se to na celym tele objevilo minuly rok poprve...jinak sem mela jen sem tam puntik...
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    HROBARKA: taky jsem tam chodila minuly rok a super....taky mate nekdo lupenku jen tu,co se objevuje na jare bo proste jednorazove cervena a jakoby akutni stav???tedka sem onemocnela mam antibiotika a do toho se mi zacla objevovat zas ta vyrazka:/ zatim sem na to dostala momesalic..ale jima me hruza,jelikoz min uly rok sem behem tri dni mela lupenku po celym tele:// a tedka je to zatim mirnejsi,ale mam z toho uplny nervy:///
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    a ještě mi docela vyhovujou bahenní mejdla od kawaru www.kawar.cz
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    TERA79: zabírá je špatný slovo, ale je to na suchou kůži, já stim natíram různý místa po koupeli, napsala mi to doktroka, ale je to volně koupitelný v lékárně za 150,- na recept cca 75,-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam