• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    TERRA
    TERRA --- ---
    JULCAUSS:
    HROBARKA: No diky Vam za reference, ja jsem trosiku z injekci (asi trochu vic) paranoidni, nebot mam spatnou zkusenost s jednou injekci ale proti encefalitide...s jednou firmou, nevite nahodou, kdopak vyrabi tyhle konkretni injekce?

Kdyz jsem vyjadrila pochybnost v souhlasu s injekcema, MuDr Cerna se na me podivala jako bych byla mimon, ze si dovoluju pochybovat, s tim, ze jsou to pry "jen vitaminovky" jasny...je to na me, se rozhodnout, vim ale pry, ze to chce udelat abychom predesli celkovemu osipani se /ze pry se mi zacina lupa vysevat....

Nvm jak se rozhodnout ale jest ejeden dotaz, pomaha Vam koupel se soli z mrtveho more?

JULCAUSS
    JULCAUSS --- ---
    TERRA: Ja tedy s MuDr. Cernou moc dobre zkusennosti nemam. Vloni jsem do Stepanske chodila na fotolecbu, ze ktere jsem se cela osypala a i presto, ze jsem na to pi doktorku nekolikrat upozornila, fotolecbu neprerusila (jasne, ze jsem ji mohla prerusit sama, ale v tomhle jsem takovy pako, ze vzdy delam, co mi doporuci). Ve chvili, kdy se ma kuze dostala do opravdu neunosneho stavu, zmenila jsem lekarku. Nyni chodim k MuDr. Ilicove, ktera mi zmenila lecbu a jsem s ni moc spokojena. Jinak injekce jsem uzivala jen v kombinaci s dalsi lecbou, takze samostatny ucinek nedovedu posoudit.
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    TERRA: na vlasy mi celkem dobře funguje šampon Polytar - teď už ani není na předpis
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    TERRA: Ahoj do Sanatoria chodím a u doktorky Černé jsem byla, jsem s ní spokojená, injekce mi nenabídla ale kamarádka na ně chodila a říkala že jí to pomáhá.
    TERRA
    TERRA --- ---
    Ahoj, chtela bych zde sehnat nekoho, kdo bud chodi do Sanatoria Stepanska (v Praze) a kdo zna Mudr.Cernou, nebo kdo vi neco o "vitaminovych injekcich B12" ...

Je tu nekdo takovy?Zajimaly by mne ty injekce, co mi doporucila ta dokrotka...diky Vam, i za jakekoliv zajimave informace, ci kontakt na nekoho, kdo by vedel :-)

Pripadne jestli Vas nekoho napada ci mate zkusenost, co by pomohlo na vysevajici se lupenku ve vlasech, tkz nejaky sampon prosim ...?

Diky za precteni
    Tereza:-)
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    PIPENA: juu,nemohla bys sehnat tu masticku??ze bych to vozkousela???ja sem cely rok ok...ale asi to jaro...me se to na celym tele objevilo minuly rok poprve...jinak sem mela jen sem tam puntik...
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    HROBARKA: taky jsem tam chodila minuly rok a super....taky mate nekdo lupenku jen tu,co se objevuje na jare bo proste jednorazove cervena a jakoby akutni stav???tedka sem onemocnela mam antibiotika a do toho se mi zacla objevovat zas ta vyrazka:/ zatim sem na to dostala momesalic..ale jima me hruza,jelikoz min uly rok sem behem tri dni mela lupenku po celym tele:// a tedka je to zatim mirnejsi,ale mam z toho uplny nervy:///
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    a ještě mi docela vyhovujou bahenní mejdla od kawaru www.kawar.cz
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    TERA79: zabírá je špatný slovo, ale je to na suchou kůži, já stim natíram různý místa po koupeli, napsala mi to doktroka, ale je to volně koupitelný v lékárně za 150,- na recept cca 75,-
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PIPENA: Hmm, domácí lékař. : D
    My taky nemáme konopnou z lékarny, že. Akorát o příměsi justovské 31 (solo je mi samozřejmě známa) slyším prvně. Bylo by odvážné poprosit o vzorek? Samozřejmě zaplatím. Cokoliv pomůže je vítáno.
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    TERA79: ono je konopná a konopná... jakékoliv konopné přípravky z lékárny či drogerie na mě nezabírají... ale kamarádi vyrábí konopnou mast z konopného extraktu a přidávají ještě olej "31 bylin" od Justu... výsledkem po 14-tidenním natírání celého těla 2x denně je, že nemám jediné ložisko (!!!) a to už víc než půl roku
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PANPOSPA: Muž je už na kortikoidech zpátky, konopná v zimě mu nezabírá. :( Uleví mu koupele v soli Kawar tuším.

SYPH1: Ti zabírá na lupenku??? Zkusím to mužovi koupit.
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    HROBARKA: držím pěsti, ať máš nad tou potvorou převahu a dej vědět, jak jsi dopadla po úplném ukončení léčby, samotnou by mě zajímalo, jestli jsem výjimka nebo ne...
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    PIPENA: teď pokračuji v udržovací kůře a musím říct že jsem zatím spokojená, ložiska zmizela a zatím se nevracejí.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Teď v zimě je to bída. Bojuju konopnou mastí, ale už se těším na léto :)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    Excipial U Lipolotio - mlíčko na suchou kůži, kdo nezná ať zkusí, já jsem spokojen
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    HROBARKA: ano, měla jsem tu čest projít zde léčbou - při první návštěvě jsem měla napadeno asi 90% plochy těla (bez ložisek jsem měla pouze obličej, dlaně a plosky nohou), po dvou měsících léčby, kdy jsem během prvního musela zařízení navštěvovat pětkrát týdně a během druhého třikrát týdně (jeden pobyt = 1 hodina), jsem byla krásně opálená a v podstatě bez ložisek, nicméně za dva týdny se má věrná přítelkyně lupénka začla vracet a během měsíce jsem vypadala, jako bych tam v životě nebyla... takže ztracená akorát hromada času... navíc při prvních návštěvách, kdy jsem měla kůži rozškrabanou až do krve, bylo válení se v solích Mrtvého moře i celkem bolestivé, navíc (asi aby ušetřili) vodu po pacientech ve vanách (nejsou to přímo klasické vany, ale nevím jak jinak tu nádobu pojmenovat) nevyměňovali, jen proháněli filtrem... takže po ulehnutí se kolem mne rozvířil oblak drobounkých šupinek kůže úplně cizích lidí (uklidňovala jsem se, že do toho snad aspoň nemočili), nicméně jsem v tu dobu byla ze svého zdravotního stavu tak zoufalá, že kdyby mi tenkrát řekli, že mi pomůže pomazat se fekáliemi, bez rozmyslu to udělám... o to víc mě pak mrzel ten výsledek/nevýsledek, ale! a to chci zdůraznit, každý můžeme na takovouto léčbu reagovat jinak, třeba Ti to pomůže a budeš spokojená, výsledky prý mají jinak velmi dobré... já nakonec zjistila, že mi ten atak způsobily hormonální změny při porodu a následně při kojení, takže dokud jsem kojila, byla jsem olezlá, přestala jsem kojit a začala držet dietu a lupénka ta tam... vzpomínám si, že jsem ještě v době, než na mě přišla řada právě v tomto sanatoriu, zkoušela i kosmetickou řadu Dr. Michaels, která na většinu lidí působí skoro až zázračně, ale na mě (krom finančního šoku) nezanechala žádných stop
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    tak jsem dnes byla zde http://www.prosanum.cz/index.htm a mam domluvené lečebne koupele se solí a fotolečbu tak jsem zvědavá..
    máte někdo zkušenost?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    nabizim krem DAIVONEX - zdarma k prevzeti v Praze, ev. muzu zaslat postou
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    ma nekdo zkusenost tady?
    Léčba hemeroidů, lupénky - psoriázy, sexuálních poruch, hemoroidy, předčasné ejakulace, rázovou vlnou, tapingem | ON CLINIC
    http://www.onclinic.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam