• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    KATTY1987: :) dekuju to zkusim, ale je fakt, ze ja moc resim jak na me koukaj a moc me to sere asi bych potrebovala vycistit hlavu..neresit sracky a bejt nad veci..:)
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Hele ono je to predevsim o hlave. Drzela jsem diety, zkousela kremy, kortikoidy, prasky, byla na klinikach, spalili me, vypadaly mi vlasy... "Vysrala" jsem se na lidi a lupenku. Driv jsem chodila zahalena od hlavy az k pate, coz lupence hodne "pomaha", ted si vezmu klidne mini, at si kazdej mysli co chce. A mam i teorii... :] Male deti si na me ukazuji a rikaji au nebo bebi, coz je roztomile, chlapy co se na me koukaji a pozoruji skvrny jsou na 99% geyove nebo metrousi a zbytek chlapu se na me kouka, usmiva a zvou me na drinky, protoze je nejaky loziska vubec nezajimaj:] Takze co:]
    Doporucuji jednou za cas namastit napriklad tim kremem s bambuckym maslem a zabalit pres noc do potravinarske folie. Takhle ti mensi zmizi do tydne - garantuji. Pak mam pres den doma a v praci na zachode kelimek a kdyz tam jdu, tak mi to pripomene, ze se mam namazat a jde to pryc taky samo. Jen si z toho hlavne nic nedelat a nedavat prachy klinikam a pseudozazracnym kremum... Mam nejake foto, tak to sem pak nahraju :]
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    KATTY1987: jj, děkuju..já už nevím co bych zkusila..:(
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    No neslysela jsem o klinice nic pozitivniho - pusobi to na me tak, ze z tebe vytahnou:
    -Vstupní vyšetření včetně kontrol,celkem:440,- Kč.
    -Psoremiss A, denní 410,- Kč
    -Psoremiss B, noční 820,- Kč
    -Psoremiss C, na pokožku hlavy (šampon na vlasy)410,- Kč
    Zaplatis, dostanes to co ostatni a nazdar.
    Ja ted dostala na vyzkouseni dr. Michaels - mimo to, ze to je to fakt drahy. Tak to ma super slozeni, ani nepremasti ani nevysusi a mam pocit, ze vecer je kuze porad vlacna.
    Pak jsem sla kolem biokramku a koupila jsem si ve vyprodeji za 65 biokarite, saloos atopik krem, ve kterem je stejne jako v michaelsovi bambucke maslo - to co nevysousi ani nepremastuje a za mesic jsem se zbavila po x letech vetsiny malych a strednich lozisek, velke loziska dle meho se strati do mesice max a nemusim nikomu platit prehnane castky:]

MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    Ahoj,
    chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenost s touto klinikou.
    Předem Díky
    http://www.onclinic.cz/lupenka/lecba-lupenky
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    má někdo zkušenost s mastí Kartalin? Čtu o tom samé chvály, ale ráda bych si vyslechla i osobní zkušenost s tímto přípravkem, říkala jsem si, že bych si o něho napsala ježíškovi... vůči konopné masti asi začínám být resistentní
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    ahoj, prodám arganový olej, je vhodný i proti lupénce

[ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám pravý bio arganový olej 100ml / celá čr / 250 CZK ]
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Cao cao, ted jsem natrefila na aplikaci Psoriasis Photo Diary pro Android a je to super. Jednak si clovek muze delat foto denicek pro ruzne casti tela a jednak je k tomu i misto pro jidlo/masticky co aktualne pouzivate/a poznamky. Pak je tam i galerie, ve ktere je kracne videt co (ne)pomaha. Takze ja jsem napriklad prisla na to, ze mam po utopencich/tlacence ci cemkoli v cem je ocet, lupenku o den rozjetou jako blazen.... Treba to nekomu pomuze vic, nez kouzelne masti za 2000 :] Doporucuju...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    dík moc, zkusím oboje a budu referovat ;)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    SYPH1: Nevypadá vůbec špatně, dokonce V. mýslo používá raději než sprch. gely. Vyzkouším, díky!
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PANPOSPA: Muž se láčí jednou týdně v KAWAR sůl z mrtvého moře, plus se denně maže domácí konopnou a celkem to jde. Letos jsme moře vyměnili za hory. Ale 14 dní slaný vody je k nazaplacení.
    Kupuji mu tuhle: http://www.lekarna.cz/kawar-sul-z-mrtveho-more-2kg/
    JULCAUSS
    JULCAUSS --- ---
    PANPOSPA: mne bohužel ne. vyzkoušela jsem lecos, v různých cenových kategoriích, ale bez jakychkoliv výsledků...funguje mi opravdu jen to more :-(
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    pomáhají vám někomu nějaký domácí koupele? uvažuju že bych něco zkusil, protože sem se letos nedostal k moři
    TERRA
    TERRA --- ---
    Ta nabidka s oleji je stale plati, jen to nejak vazne, ale myslim, ze se to cekani vyplati:-)
    TERRA
    TERRA --- ---
    Tak coo?Nezkousel jste nekdo ten arganovy marocky olej?

Docela by mne totiz zajimalo jake to maucinky na ostatni lupenku, nejen tu moji:-)

Kamoska by mohla sehnat, takze kdo by mel zajem tak- moje posta.
    TERRA
    TERRA --- ---
    Jinak, me pomaha celkem ale ne uplne detailne- Arganovy olej, kamoska vozi primo ze zdroje...nesetrim s nim ale je po nem kuze krasne promazana a lupenka po nem mizi hezky postupne ale myslim taky, ze je to vhodne jen jako doplneni k necemu, treba koupelim, nevim...:-)
    TERRA
    TERRA --- ---
    JULCAUSS: No diky ja se injekci bojim...:-(Ale asi jo pujdu a maximalne budu hodne zvidavy pacient a budu chtiut vedet presne co v nich je:-)

Diky Vsem velice za ty informace:-)Ahoj a mejte se bez lupenky:-)Paa
    JULCAUSS
    JULCAUSS --- ---
    TERRA: jak rikas, lepsi drive. Drzim palce.
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    TERRA: je to jen vitamin:))zadna hruza..ale jak rikam,je po tom chut k jidlu..:D a to ja osobne teda nepotrebuju mit vic nez mam,haha
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    TERRA: chodim tam a vzdycky mi nechava davat B12..nicmene davka je 10injekci,ale ja si jich davam max 5,pac mke pak chyta zrava...nicmene je to super,pze pak treba celou zimu nemam opar nebo uplne miniaturni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam