• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PIERDUS: Ale blbost.
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    PIERDUS: já tomu naprosto věřím.Já se ničím nemažu už dlouhá léta,vím,že je to uvnitř a takovou knížku jsem celou dobu hledala.Už když to tady čtu,tak se léčím:)Jaro začíná,změna přichází a v létě hurá do kraťasů:D Držím nám pěsti:)Jako otočit stravu o 360st. bude dřina,ale myslím,že po nějaké době to bude něco,co nás bude jen a jen obohacovat:)Díky.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Já už si na základě té knihy udělal speciální nástěnku, kde mám vypsány všechny věci, které pomáhají, povolené a zakázané potraviny, oleje, čaje, doplňky stravy. Dá se z toho vytěžit opravdu hodně. Teď budu kupovat mixér, ve kterém budu dělat pomazánky, polévky, smoothies drinky. Prostě změna, totální. Letos chci být úplně bez ložisekaa mít více energie a vitality. Pokud vás lupénka trápí, vyzkoušeli jste miliony mastí, šampónů, vyšetření a furt se nic neděje, začněte tou knihou. Pokud poctivě dodržíte rady Dr. Pagana, jsem přesvědčen, že se kompletně uzdravíte. První zásadní fakt, který v knize naleznete, je to, že lupénka léčitelná je:)
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    PANPOSPA: Přešně tak. Ono léčba na povrchu má svůj smysl a význam, ovšem je to jen podpůrný prostředek. Pokud má někdo svědění ve vlasech či na těle, pomůže koupel s obyčejnou jednou sodou (tu je doporučeno dávat i do pití), případně proplach s koncentrátem jedlé sody a vody, pokud máš sprchový kout. Pak je dobrá směs (50/50) olivového a arašídového oleje. Blahodárně také působí různé ústní vody (aplikace na pokožku), atd. Celý proces ale začíná výplachem střev (google: hydro colon therapy), to je nejučinnější. No a vedlejší efekt celého procesu je i to, že shodíš přebytečná kila. Po výplachu běžně prý 2,5 kg dolů + časem vlivem zdravé stravy další kila dolů. Vše je v knize popsáno velmi jednoduchou, příjemnou a čtivou formou.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    PIERDUS: i když sem tu knihu nečetl, tak to co píšeš naprosto odpovídá způsobu, jakým sem se lupénky téměř zbavil - prostě je to v nás a musí se to léčit zevnitř a ne na povrchu
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    CATCHA: Ahoj Káčo, nebudeš litovat. V té knize je zcela jiný pohled na lupénku, než na který jsme zvyklí u kožních lékařů. Dokonce je tam přesný odborný a vědecky podložený výklad vzniku lupénky. Stručně řečeno ty genetické předpoklady tkví v tom, že máme tenké stěny střev, kterými prochází škodlivé toxiny do krve a tudy skrze kůži ven. Jeho léčebný proces sestává z výplachu střev, ošetření páteře (vše je tam popsáno, jaký to má na lupénku vliv a proč), změně stravování (detailně popsány různé potraviny, které můžeme a které ne a proč), doporučení na bylinné čaje (světlice barvířská, jílm červený), vnější aplikace (přírodní oleje), a také je tam samostatná kapitola o správném pozitivním myšlení a jeho vlivu na lupénku.

Naše tělo je překyselené a výsledkem je lupénka. Kniha je o tom naučit se skrze stravování dostávat do sebe zásadotvornou a kyselinotvornou potravu v poměru 80/20. Výsledky (je tam fotogalerie pacientů + příběhy) jsou ohromující a dostavují se zpravidla za cca 3 měsíce. Výlečil lidi, kteří měli lupénku i více než 60 let.

Držím palce a dej vědět, jak na tebe kniha zapůsobila. Mě změnila život ze dne na den, ale ještě jsem si to úplně neuvědomil:)
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    PIERDUS: dej vědět průběh.Ihned objednávám:)Věřím,že to je ono!:)
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    PIERDUS: rozhovor s autorem

Psoriasis Natural Treatment that Works
    http://www.youtube.com/watch?v=JtosFcCVepg

Já zatím změnil stravu a už pomalu vidím výsledky. Po výplachu to ale bude jiné kafe.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Doporučuju tuto knihu, mám přečtenu 1/3 a už vím, že mě čeká po 7 letech s lupénkou přelomový rok. Neuvěřitelná kniha, neuvěřitelný autor!

Je tady někdo, kdo ji četl?

http://www.bux.cz/knihy/141662-lecba-lupenky-prirodni-alternativa.html

PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    máte zkušenosti s floatingem někdo?
    http://cekore.moonlake.be/nabidka-sluzeb/floating
    GAF
    GAF --- ---
    Jinak jsme s tátou zjistili něco o té bylině v tom Kartalinu. Dvouzubec trojdílný. Je to docela vtipné. Prý se to používá už po staletí v tradiční čínské medicíně a dokonce i v jihoamerické. Prý se to tam dává do lecčeho a přitom ve studijním materiálu lékařů, kteří studují čínskou medicínu u nás tahle bylina chybí! (něco pro konspirační teoretiky .) Dále pak, že obsahuje protizánětlivé flavonoidy a alkaloidy a takový... to si asi každej může najít sám, ale hlavně a) prý stimuluje nadledvinky - v jejichž kůře se vyrábí přirozenou cestou ten tělesný kortikoid (Kortizol) b) roste všude kolem jako plevel!

Pochybuju, že Kartalin, kterej se používá vnějšně může působit takhle hluboko, ale to že obsahuje tuhle bylinu je na druhou stranu docela zajímavý.

PS: ta mast je pěkně drsná. Je to takovej ten lék, co je fakt cítit jako lék / hořkej lektvar, životabudič, kterej je hnusnej, ale probudí a uzdraví i mrtvýho. Tak něco :D Hutný nahořklý pach. Není to smrad, ale je to odpodlažní záležitost. Žádný kokosový olejíček typu "Ahooooooj, já jsem z Hawai a všemu rozumím silou modré barvy!" :)
    GAF
    GAF --- ---
    HALUCINKA: hele asi takhle - jedná se o nemoc, která má něco společnýho s anistresovým a protizánětlivým hormonem Kortizolem. Takže je téměř zřejmý, že i v uzdravování bude hrát úlohu psychický rozpoložení. A když jeden zabrousí do některých klubů tady na NYXu, kde se řešej duševní a duchovní příčiny nemocí, taky jednomu taky ledacos svitne (když se vyloučí některé ty... ehm... sluníčková rádobymoudra :)
    TERRA
    TERRA --- ---
    Mate nekdo zkusenosti ...nebo vite, ze existuji tzv. "UVB hrebeny" na lecbu lupenky ve vlasech?
    ... konkretne v Sanatoriu v Praze ve Stepanske?resp. drive tak 5 let z5 to tak bylo tam

Zajimalo by me, na jakem principu funguji, diky za pozornost, cau:-)
    GAF
    GAF --- ---
    HALUCINKA
    HALUCINKA --- ---
    GAF:
    vubec jsem o kartalinu neslysela a popravde ted uz se mi lupenka vratila zas do unosnych mezi oproti tomu co sem psala uplne na zacatku.. zustala jen na loktech a ve vlasech (stejne jako to pise TERRA: ) a to resim polytarem, konopnou masti a vyjimecne belosalic (kortikoid), ale to fakt jen kdyz mi to jde treba do obliceje... GAF: jako ale po nejakych zkusenostech mi stejne pripada, ze to ruzny pripravky stejne tolik neovlivni a spis si rikam, ze hraje roli to, jestli jsem v pohode, co jim atd. ale ne ze bych teda uplne vysledovala souvislosti, nekdy je to proste horsi, nekdy lepsi a malokdy mi dojde, proc :)
    GAF
    GAF --- ---
    GINGERCAT: no, to ani teda není hnidopišství. Naprosto Tě chápu :) Co jsem se tak dočetl, tak léky defakto neexistují skoro vůbec. Spíš jenom přípravky a léčiva, který zmírňujou případně až nechávají zmizet příznaky a pomáhají člověku se s tím nějak vyrovnat (a někteří se pak lupénky teda doopravdy zbaví a na tom se podílelo pravděpodobně spousta faktorů od výživy, přes psychiku až po nějaký ty léčiva) ...a pak už babo raď, který drahý přípravek zvolit.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    GAF: já jsem tedy odpověděla pravdivě, kolik jsem JÁ ve své situaci ochotná dát. Ale zrovna u lupénky je to strašně relativní. Kdybych měla ložiska ne schované v hustých vlasech, ale na velmi viditelných místech, budu odpovídat určitě jinak....

PS: a vyložené hnidopišství - za přípravek, který by mi lupénku opravdu vyléčil, bych dala klidně i pětimístnou sumu ;)
    GAF
    GAF --- ---

Za léčbu / přípravek na léčbu jsem ochotná(ý) dát:

11 hlasy od 9 respondentů

GAF
      GAF --- ---
      GINGERCAT: kortikoidy tlumí příznaky a neléčí příčinu, jedním z prostředků jak toho dosahují je oslabování imunitních reakcí (tj. po vysazení se nemoc může často vracet viz. i to co říkáš ty) a zároveň mají kortikoidy velkou řadu slušně nebezpečných vedlejších účinků. Většina z nich se projevuje ale až po delším užívání. Na druhou stranu rychle a většinou spolehlivě zabírají, že zbaví pacienta potíží.

Takže proto se dají (mají) používat jenom na chvíli.
      GINGERCAT
      GINGERCAT --- ---
      PANPOSPA: já netrpím zas až tak ukrutnou fóbií z kortikoidů jako takových, ale moje osobní zkušenost je fakt děsná. Po krátkodobém zlepšení přišlo neuvěřitelné zhoršení, ze kterého jsem se dostávala několik měsíců...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam