• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Natural Treatments For Psoriasis
    https://www.youtube.com/watch?v=wKnTprq-hvc
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    ECLECTICA: Doporucuju ke cteni knihu Zdrava streva od Melvil publishing. Lupenka je uzce navazana na streva a ty jsou uzce navazana na ATB. Diky knize clovek aspon trochu vi, jak tu devastaci co zpusobuji ATB zmirnit.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SPRAVNAK: já brala ATB letos už třikrát (nějak jsme si pořád předávali bacily doma). U mě je nicméně ještě jeden problém: mám nesnášenlivost lepku, který teď přechodně kvůli krevním testům jím. Ty problémy s kůží s tím můžou souviset... na druhou stranu, koukala jsem, že kombinace celiakie+lupénka není zas tak neobvyklá.
    Nijak se mi to nezhoršuje v tom smyslu, že by se ta místa nějak zvětšovala, ale nijak se nehojí, po sloupnutí té suché kůže to docela bolí...
    SPRAVNAK
    SPRAVNAK --- ---
    ECLECTICA: mně se lupénka spustila díky ATB, jak píšeš. nejdřív jsem měl angínu, dostal antibiotika. potom se mi objevily první malý místečka na loktech, no a pak se to rozvíjelo dál. držim palce, ať se ti to moc neroztahuje.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DUBPRINCESS: díky za odpovědi. Já mám jen takové malé flíčky, největší snad 1 cm velký.
    Začalo se mi to dělat před pár měsíci (a před pár týdny mi našli v krku streptokoka, na kterého jsem dostala ATB - četla jsem, že to bývá jeden ze spouštěčů).
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    ECLECTICA: Ahoj,
    1. ne, nemusí (např. mě svědí, jen když mám stres - a o je hlava nebo záda, jiná ložiska ne)
    2. ano, projevuje (je jí x druhů, každá se projevuje o malinko jinak)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Zdravím, chtěla bych se poptat na pár věcí:

1. musí lupénka svědit?
    2. na několika místech na těle (z toho 3x na místě, kde jsem měla předtím poškozenou kůži - vyrážku apod. a 2x ve vlasech) se mi kůže ne a ne zahojit. Udělá se mi taková suchá, šupinatá vrstva která se dá sloupnout. Pod ní je hladká, suchá (tj. nemokvavá), ale červená a opuchlejší kůže, která ale během pár hodin zase zaschne a do 2-3 dnů se zase vytvoří ta šupinatá vrstva. Projevuje se takhle lupénka?
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    MATOUCH: mě kdysi slezla lupenka z makrobiotické stravy, coz je dost podobne tomu, co pises.
    jinak jsem zkousela bezlepkovou,ale to asi nestacilo.
    bohuzel nemam dostatek casu nato, abych se mohla vednovat vareni si tehle zdravych veci:( snad na to cas casem najdu:)
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    DUBPRINCESS: Mně zas třeba dělá zle ten kokosák. To je prostě co člověk, to jiná pomoc tady na tu naši parádu
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    PIPENA: zelený ječmen a chlorella mi nikdy na lupenku nepomohli, a to ani v kombinaci s životem na farmě, hojným dostatkem slunce (vitaminu D) a zdravou stravou...
    Rok a půl jsem lupénku na hlavě vůbec neměla, jinak málo po těle. Během prvního měsíce těhotenství lupénka na hlavě zpátky, mizející ložisla na těle se začala rozšiřovat..

MATOUCH: rovněž dlouhodobě pozoruju vztah mezi kandidou a lupenkou. kdysi, když jsem na sebe ještě občas mázla i něco chemickýho, lupenka dokonce částečně mizela po mastičkách proti kandióze. Ale ten kokosák funguje přizozeně proti kandidě také. Teď dělám konopnou mast na kokosovem základě, samotný kokosák by mi teda neulevil. Toho MMS bych se bála, ale tak každý to má jinak (vadí mi, že to smrdí jako savo a díky tomu to považuju za chemku a nemám k tomu důvěru)
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    CORNELA: Pardon v přejmenování, pro mě jako laika to zní podobně
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    Fotky sice nemám, ale velmi výrazně mi pomohl zelený ječmen a chlorella, během dvou měsíců mi zbyla jen malinká ložiska na loktech. Ještě v březnu jsem měla zapálená rudá slitá ložiska - zhruba třetina rukou, břicha a nohou. Psorka začala reagovat na zelené potraviny v podstatě ihned, už po týdnu bylo zlepšení patrné i pro ostatní kolem mě. Budu informovat po čase, zda je změna stálá, ale je fakt, že mě přestaly bolet i velké klouby - mám lupénku i na kloubech (artroza II.stupně)
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    GOBERS: Proč?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    MATOUCH: Pomalá sebevražda v přímém přenosu. No pojď mi hop. Tak schválně, Lomikare, napiš nám do roka a do dne, co s Tebou tahle věc udělala, jestli to budeš držet dál (protože bych nikomu nepřál zlé, tak vřele doufám, že s tím přestaneš dřív, než si totálné dobiješ metabolismus). Plejádám zdar.
    MATOUCH
    MATOUCH --- ---
    sry Apple Cider Vinegar, PH balance..vyrovnává ph v těle kupodivu. já bral od swanson.cz nebo nějak tak. Tu dietu jsem držel od začátku prosince.. pak se to výrazně zhoršilo zhruba ten únor, no a pak už k lepšímu.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    MATOUCH: PH balance, ACV?
    MATOUCH
    MATOUCH --- ---
    GOBERS: Ano a toto je taky odpověď na tvůj koment z 27.8.2014 :))) jj spiknutí z Plejád...Lojzíku
    MATOUCH
    MATOUCH --- ---
    :) jj, přestal jsem živit kvasinku jménem Candida. Žádný cukr, žádná mouka, zásadotvorná strava. Doplňky stravy: Probiotika, PH balance, ACV. Koupele v MMS, mazat kokosovým tukem, ten taky jíst.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    MATOUCH: podle změny figury hádám, že za to může jídlo?:)
    JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    MATOUCH: jak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam