• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKATCHOUPrůzkum veřejného mínění - Dotazníky pro uživatele nyxupro vědecké účely
    BMYSHA
    BMYSHA --- ---
    Ahoj, prosím o vyplnění - zaměřeno na postoje ke konvenčním normám, zhruba na 15 min. http://czechforensic.blogspot.com/p/dotazniky.html díky :)
    MATTH3W
    MATTH3W --- ---
    ahoj potreboval bych vyplnit pro svou bakalarskou praci tento dotaznik: http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/internetove-vyhledavace--jak/
    vsem dekuji za vypneni a budu rad za jeho sireni , co nejvice lidem :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    prosím dobrovolníky o odpovědi na tento dotazník pro kamaráda!
    Zabransky32@seznam.cz

    _dotazník.doc_.doc (147968 B)
    NOVAS
    NOVAS --- ---
    Ahoj, chci Vás poprosit o vyplnění dotazníku do školy. Cílem dotazníku je porovnání zasilatelských služeb České pošty a PPL. diky za Váš čas



    http://pruzkum-spokojenosti.vyplnto.cz/
    KAACULA
    KAACULA --- ---
    MIKATCHOU: :) Děkuju, budeš milá...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAACULA: ráda bych ti pomohla, ale momentálně mám sama děsně práce s vlastním výzkumem - můžu se zkusit poptat aspoň svých studentů .)
    KAACULA
    KAACULA --- ---
    MIKATCHOU: To dělám taky, ale jde o to, že když přijdu do školy, kde nikoho neznám, tak kromě toho, že nemám žádnej dopis od svý školy, tak taky nemám záruku, že když už provedu ten rozhovor, tak se ke mně pak taky nějak dostane ještě ten dotazník... resp. záruku nemám nikdy, ale dělám to tak, že chodím jen na školy, kde mám třeba známý učitele, takže mi to pak "pohlídaj"... jo a každá holčina by měla bejt z jiný školy, takže to neni tak, že si vyberu jednu třídu a všechny tam vyzpovídám...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAACULA: to máš asi nejlepší spíš obejít nějaký školy ne?
    KAACULA
    KAACULA --- ---
    Když už jsme u těch respondentů, dělám kvalitativní výzkum ohledně počítačových her a genderu a sháním patnáctileté (ideálně, ale nemusí být) dívky, které jsou z Prahy, mají oba rodiče s VŠ vzděláním, nebo oba s jiným než VŠ vzděláním, a hrají (nebo v minulosti hrály) nějaké počítačové hry (ale nemusí to být přímo "pařmenky")... pro účely výzkumu bych s nimi provedla jednorázový cca hodinový rozhovor + bych nechala jejich rodiče vyplnit jednoduchý dotazník (možno i poslat mailem)... kdybyste někdo o nějaké takové dívčí duši věděl, budu ráda za každý kontakt, díky...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    EWUSHA: ted jsem jí to vyplnila, to je super, já bych podobný výzkum taky chtěla udělat, ale z trochu jiné perspektivy... doufám že se mi kamarádka ozve, poslala jsem jí i svůj email - až uvidí, že považuju svýho psa za svou dceru a že jí kupuju biomaso tak by mě mohla považovat za zajímavý případ )))
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Pomozte prosím jedné kamarádce s diplomkou a vyplňte krátký dotazníček.
    Hlavním tématem je soužití psa a člověka. Tento dotazník je anonymní, nedozví se o vás žádný konkrétní údaj ani kontakt. Informace, které tímto způsobem získá, budou sloužit jako jeden z podkladů pro vypracování diplomové práce, tedy pouze pro vědecké účely, k vytvoření statistiky. Zároveň budou výsledky průzkumu volně k dispozici na Vyplnto.cz a mohou být využity k libovolným účelům.
    "Moc Vás prosím o vyplnění dotazníku, velmi, opravdu velmi mi tím pomůžete, a nejen mne, v konečném důsledku i vašim čtyřnohým kamarádům :-))). "

    Já a můj pes | Vyplňto.cz - komplexní realizace online průzkumů
    http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/ja-a-muj-pes/
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    Dlouho to tu nežilo, prosim vás - hledám dobrovolníky na zodpovězení mého dotazníku!!! Je to spíš formou slohového cvičení :) asi opravdu nejsem schopna ničeho jiného než kvalitativní analýzy :)
    JELENA
    JELENA --- ---
    DUNAR_: jakýho spamování? Když nepočítám spamování v několika klubech, že potřebujeme spolupracovníky (právě proto, že je tu moc práce na málo lidí).
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    MIKATCHOU: ale je tu dost diskuzi vod oboru, ktery to delaj, viz sgové, antropo, atd.

    MIKATCHOU: jenze spatne zvolenej vyber lidi pro dotazovani ti hodi akorat haluze, tj. je to "vice lehke a mene vedecke"

    JELENA: mno, mene spamovani na nychu by ti dalo dost prostoru si neco nastudovat. :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JELENA: no ty ne, to bylo hezky ucelené :) on Dunar je rád kritický a často mu to i schvaluju až tleskám, jindy zas skřípu zuby .)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    MIKATCHOU: to jo no, já jednou v takový čtvrti přespávala a to se nedalo
    JELENA
    JELENA --- ---
    DUNAR_: myslím, že jsou kurzy, které bych potřebovala víc, než kvalitativní výzkum. A nedomnívám se, že bych v tom, co jsem tu psala o kvantitativním, střílela od boku.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    jinak by to mohla bejt i dobrá platforma pro ty, kteří se snaží najít vhodné respondenty či informátory do svého průzkumu. Lepší než to psát ix přátelům do pošty, nebo do nijak nesouvisejících diskusí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam