Kuřecí křídla bez letek (ten poslední kousek, co na něm není maso, ale docela často bývá péří), překrojíme v kloubu (čili z každého křídla dostaneme 2 kousky). V misce rozmícháme med, hodně kečupu, chilli omáčku (nebo práškové chilli), sůl, pepř, trochu oleje, pomerančového džusu, utřeného česneku. Naházíme do toho křídla a necháme co nejdýl marinovat - (aspoň hodinku, ideálně přes noc). Potom vytáhneme, necháme trochu okapat a cpeme do remosky vyložené pečícím papírem. Pečeme, očucháváme, občas pootáčíme (stačí 1x-2x). Až je zbylá šťáva spálená, křídla jsou hotové. Podáváme horké s bílým pečivem, vhodný je zeleninový salát a pivo.
Pečící papír doporučuju - umýt remosku od spáleného kečupu s medem je docela dřina.
(teflonová remoska není remoska - jídlo z remosky má chutnat po hliníku!)