• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XARGHREMOSKA ...recepty, tipy & triky
    XARGH
    XARGH --- ---
    ZOOEY:
    je uz mi blby lidem radit googlovat, chapes?? :-(
    Servis | Reklamace a opravy | Elektrická pečící mísa Remoska.cz
    http://www.remoska.cz/servis.html

    mimochodem, vevnitr je odporovej drat, na nemz jsou natazeny nevodive keramicke "koralky" - pokud prehorel, sehnat jinej spravne delky a vymenit. zvladla moje babi ;-)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    stredni OT, nemate prosim nekdo z vl. zkusenosti tip na opravare/diagnostika techto mighty stroju, konkretne typ minorka? praha. a pokud jste nekdo opravoval obecne, vejdou se jeste nejake opravy pod porizovaci cenu nove?
    XARGH
    XARGH --- ---
    Ratatouille v remoske (fotorecept) - Recepty - Varecha.sk
    http://varecha.pravda.sk/recepty/ratatouille-v-remoske-fotorecept/43349-recept.html
    XARGH
    XARGH --- ---
    Sriracha Roasted Chicken Recipe - Allrecipes.com
    http://allrecipes.com/Recipe/Sriracha-Roasted-Chicken
    moje oblibene kureci jidlo, delam 3/4h v zapekaci misce v remosce spolecne s bramborami propichanymi vidluckou a zabalenymi do alobalu.
    dnes jsem ho delal ponekud od oka, takze sriracha + sojovka + cesnek + koreni 5ti vuni spolu s kuretem do igelitaku, vmasirovat, po par hodinach vhodit do remosky.
    Image and video hosting by TinyPic
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    XARGH: ja to jeste prokladam syrem a do kazde vrstvy davam muskatovy orisek...
    XARGH
    XARGH --- ---
    Prihodim recept na kalorickou bombu - zapekane brambory:
    brambory nakrajime na 4 mm platky, klademe do hlubsi remosky vytrene olejem, kazdou vrstvu osolime a opeprime, vysledek zalejeme 30% smetanou, do ktere muzeme pridat utreny cesnek. za 45 minut propecene az az.

    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Remoska uvede na trh nové modely elektrických pečících mís - FinančníNoviny.cz
    http://www.financninoviny.cz/...y/remoska-uvede-na-trh-nove-modely-elektrickych-pecicich-mis/1148155
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    dost dobře se v remosce udělá globus sekaná.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    WOODMAKER: ti nevím, ale brambory, hranolky, krokety atd. v remosce peču, pekla jsem je i ve velké a upekly se naprosto normálně
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    asi jsem zapomněl informovat. Jsem majitelem remosky. :) Té větší. Můžu doporučit, vleze se do toho pizza z obchoďákových mražáků a dá se v tom udělat spousta jídel. Jenom se v tom nedají píct brambory a tak podobně, protože to pak není vůbec upečené, ale uvařené. Třeba krokety z toho mají konzistenci noků. Nicméně není týdne, kdy bych to nepoužíval. Jeden do toho naháže spoustu zeleniny a koření a brambor a tak a vyleze mu z toho něco výbornýho a absolutně nevysušenýho.
    XARGH
    XARGH --- ---
    Doplnim, o cem to je za CAPTAIN_TACUD: historie remosky udaje o poctu vyrobenych kusu, puvod nazvu, princip peceni atd - to je ta zajimavejsi cast :D nedelali ten porad nahodou v Ostravske TV?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    XARGH: tu mám. jen zelenou.
    radši bych tu bez okénka :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    foceno u kamarada - zachovala remoska idealni velikosti
    REMOSKA oldschool
    https://plus.google.com/...481/5982157491165225618?pid=5982157491165225618&oid=109157006515894259926
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Remoska vyrazila na trh s novým modelem – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/327389-remoska-vyrazila-na-trh-s-novym-modelem.html
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    ERGOSUM: kopirka nejtrapnejsi
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Ten návod, co u toho je, hodně vypovídá. :-)
    XARGH
    XARGH --- ---
    Na rozdil od remosky to strasne protivne tika a pri provozu huci, lze nastavit max 1h
    XARGH
    XARGH --- ---
    WOODMAKER:
    konvektomat, horkovzdusna trouba atd - tento kram vlastnim a moc v tom nevarim - na peceni buchet to asi nebude ono, ale krasne v tom upeces kus krkovice a uplne nejlepsi je to na spizy na jehlach, co k tomu jsou. 20 minut tomu trva, nez se to zahreje na 200`C. 30 minut je cca doba pripravy kurecich spizu.
    nekdy musim skusit upect nejaky levny kure, v tom by to mohlo excelovat.

    ...klido to od DNF kup za 1/2. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam