• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XARGHREMOSKA ...recepty, tipy & triky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    dost dobře se v remosce udělá globus sekaná.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    WOODMAKER: ti nevím, ale brambory, hranolky, krokety atd. v remosce peču, pekla jsem je i ve velké a upekly se naprosto normálně
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    asi jsem zapomněl informovat. Jsem majitelem remosky. :) Té větší. Můžu doporučit, vleze se do toho pizza z obchoďákových mražáků a dá se v tom udělat spousta jídel. Jenom se v tom nedají píct brambory a tak podobně, protože to pak není vůbec upečené, ale uvařené. Třeba krokety z toho mají konzistenci noků. Nicméně není týdne, kdy bych to nepoužíval. Jeden do toho naháže spoustu zeleniny a koření a brambor a tak a vyleze mu z toho něco výbornýho a absolutně nevysušenýho.
    XARGH
    XARGH --- ---
    Doplnim, o cem to je za CAPTAIN_TACUD: historie remosky udaje o poctu vyrobenych kusu, puvod nazvu, princip peceni atd - to je ta zajimavejsi cast :D nedelali ten porad nahodou v Ostravske TV?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    XARGH: tu mám. jen zelenou.
    radši bych tu bez okénka :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    foceno u kamarada - zachovala remoska idealni velikosti
    REMOSKA oldschool
    https://plus.google.com/...481/5982157491165225618?pid=5982157491165225618&oid=109157006515894259926
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Remoska vyrazila na trh s novým modelem – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/327389-remoska-vyrazila-na-trh-s-novym-modelem.html
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    ERGOSUM: kopirka nejtrapnejsi
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Ten návod, co u toho je, hodně vypovídá. :-)
    XARGH
    XARGH --- ---
    Na rozdil od remosky to strasne protivne tika a pri provozu huci, lze nastavit max 1h
    XARGH
    XARGH --- ---
    WOODMAKER:
    konvektomat, horkovzdusna trouba atd - tento kram vlastnim a moc v tom nevarim - na peceni buchet to asi nebude ono, ale krasne v tom upeces kus krkovice a uplne nejlepsi je to na spizy na jehlach, co k tomu jsou. 20 minut tomu trva, nez se to zahreje na 200`C. 30 minut je cca doba pripravy kurecich spizu.
    nekdy musim skusit upect nejaky levny kure, v tom by to mohlo excelovat.

    ...klido to od DNF kup za 1/2. :)
    DNF
    DNF --- ---
    WOODMAKER: utikej od toho co nejdal. Nefunguje to poradne prakticky na nic, sklenena misa mnohem hur rozvadi teplo takze to odspoda nepece jako termoska. Taky je to desne pomaly na ten vykon co to zere (mel jsem 1200w). Co se povedlo bylo rozpekani rohliku, ale na to je stejne lepsi tpoustovac. Pouzili jsme to tak 5-6x, a pak to letelo obloukem, nebo to mozna mame na pude, klidne ti to prodam za pul ceny :)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    WOODMAKER: nebuď kacíř! Remoska je jenom jedna!! :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Ahoj, nenašel jsem lepší diskuzi, než tohle, tak se chci zeptat: máte někdo zkušenosti s něčím, jako http://www.alza.cz/rohnson-halogen-r-299-d312839.htm ? Chci vědět, jestli se to vyplatí oproti remosce. Děkuji pěkně dámy a pánové :)
    SAL
    SAL --- ---
    MAJKA: V teflonce dobře zapečeš skoro cokoliv-maso, těstoviny, brambory, rybu atd., ale koláče a buchty jdou jen nízké, vyšší se nepropeče.
    ESL
    ESL --- ---
    MAJKA: Špatná není. Je jiná. Peče jinak - jinak vede teplo, přece jen ten hliník bez teflonového potahu se umí zahřát rychleji a silněji. Kdo si jednou vyzkoušel starou dobrou hliníkovou, pro toho může být ta teflonová docela velké zklamání. Ale i s teflonovou se dá docela dobře sžít a přizpůsobit se jejím možnostem. Rozhodně bych neřekla, že je špatná, to vůbec ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam