• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALONSY: nevadí mi, když je člověk vegan. ALe když to hlasitě cpe ostatním a pouští se do naprosto nepodložené argumentace, překrucování faktů a vyvozování lživých závěrů, to mi vadí.
    Proto je dobré mít alespoň základní vzdělání a přehled, aby nám takoví lidé nevěšeli bulíky na nos.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MAR_TINA: Jako protiklad bych mohla někde vyhrabat video nějakého týpka co dělá bojové sporty, vyhrává a je (dost namakaným) veganem taky:) Bylo to docela zajímavé
    Když najdu, pošlu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    sice to bude zas médii ohnuté a bůhví jak převzaté, ale něco mi říká, že to bude pravda ;)
    Vegan se po 26 letech vrátil k masu, zdravotní potíže rázem vymizely – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/259921-vegan-se-po-26-letech-vratil-k-masu-zdravotni-potize-razem-vymizely.html

a protipól, militantní vegan. Používá základní fakta, ze kterých vyvozuje nesmyslné závěry, ale o to důrazněji je hlásá.
    Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte - Gary Yourofsky - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=yXMeuIQ3kz8
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: a nevíte, co se stalo s tou její holčičkou? já naposledy viděla, že si ji vzala do péče její matka...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MANXX: Já jsem to musela vypnout!
    AIJA
    AIJA --- ---
    MANXX:
    Možná by nebylo od věci si to pustit před jídlem. Jaro je tady a ubrat krmný dávky by se mi docela hodilo :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MANXX: minulej tejden videna na ipaku v metru i s pritelem, ale vypadala teda desne
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: A tekuty sirup se pry lepe transportuje, nez sypky cukr. Ne ze bych chapala proc.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CORNELA: já jí taky nedávno zahlídnul
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: ještě že Prima Love nechytáme. :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CORNELA: já kamarádím s Martinem Sťastným, prej se fakt snaží i chodí cvičit, takže to není, že by nežrala, má už i docela kondičku.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: No, pokud vím, Markysha se zná s někým ze štábu, možná dokonce s Havlíčkem
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Hm, to vypadá na nejhorší způsob shazování - hubnutí ze sebenenávisti. S podvědomým pocitem "fuj, krávo, taková ostuda v televizi, manžel se na tebe vykašlal a ještě ti nedají dávky, je to všechno tvoje vina, za trest nedostaneš najíst." Nebezpečné a kontraproduktivní - ve chvíli, kdy člověk začne být víc v pohodě, se ta kila vždycky vrátí. Další typická věc. Však jsem od začátku říkala, že Truxová má imho nějakou PPP - úplně se v některých věcech poznávám.

MARKYSHA, MAR_TINA, CORNELA: To se tu řešilo, ZuzkaOu ho tuším na základě JTCJ a jejího profilu na Facebooku odhadovala na alkoholika a tvrdila, že jí možná i mlátí... Jako rozhodně to nevypadalo na zdravý vztah
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CORNELA: někdo to říkal, ale nevím
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: když to srovnám s tím mužem v masce nebo s mým mužem...muž mi nikdy neřekl, že jsem tlustá, naopak docela mu vadí, když hubnu, ale chce, abych byla spokojená a šťastná, tak mi nakonec pomáhá. Až na ty jeho láskyplné čokolády, muffiny a rafaela, které mi přinese, abych měla radost a pak je jí sám :-) Ale snad už příště mi přinese tu vytouženou kytičku:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: schválně si pustím opakování toho dílu s Truxovou, jestli ho teda budou dávat. Byl divnej.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: vid? mě se taky nezdál, bylo na něm něco neupřímnýho a zlýho.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: ten manžel byl divnej a nedivila bych se, kdyby jí pomáhla k depresím a žraní svým chováním. teď jí držím palce, ať to nějak zvládne.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MANXX: teď opakujou starý díly a od března jedou nový
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CORNELA: :-D to mi připomíná dietní program mého muže, má problémy s nočním mlsáním, tak jsem mu udělala salát...takže si do toho nalil velkou sklenici majonezy a nakrájel dva Hermelíny super size :D vzdala jsem to.

Jinak budou dávat díl o tý 200 kilový Truxový, opustil jí manžel, vzali jí invalidní důchod a vida zhubla už 70 kg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam