• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Nebudeš vysoká, úzká, éterická, no OK. Ale můžeš být pevná, svalnatá, beze stopy toho, že jsi byla těhotná (opakovaně). To je ve tvé moci a to je myslím to, o co tu jde. Penelope Cruz je mrňavá, relativně prdelatá, prsa nemá, pravda. A taky má skvělé tělo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: možná "štěstí" na to, jaký je tělesný typ? Já jí teda tělo nezávidím, ale "nedostižná" je pro mě v tom smyslu, že takhle nemůžu vypadat, i kdybych se ucvičila k smrti, protože vždycky budu mrňavá, prsatá a prdelatá.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Nevím, kolik ti je, ale pokud mladší ženská vypadaá "hůř" ve smyslu špatné tělo, tak je to její vina, nemyslíš? Ne že Peštová má "štěstí", že by měla zázračné tělo nepodléhající gravitaci...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MANXX: Pěkná v obličeji a pěkné tělo jistě nemusí jít pohromadě, má tedy kliku akorát tak v tom, že dostala hezký obličej do vínku, na ostatním zjevně systematicky pracuje.
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLONDYNKA: těžko říct, zeptej se mě za deset let, třeba změním názor :) zatím mám kolem sebe většinou ženské co už v mém věku vypadají hůř než ona.. mě z nevyjímaje .)

MANXX: tj, obličej ve fitku nespravíš ,)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: jak lusk, jo, proč ne. Akorát že mně to přijde nijak zvláštní, není to bůhvíjaký výkon (imho).
    DIVA
    DIVA --- ---
    MANXX: štěstí přeje připraveným, kteří cvičí a nejí knedle .)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MANXX: To bude tím, že nemáš ty "nejmíň dvě děti" ;-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLONDYNKA: nepíšu o něm jako o nedostižném .)

BLONDYNKA: http://i.idnes.cz/12/023/p135/SCK417838_Daniela.jpg tohle je prostě štyrycítka jak lusk .) málem mě tu vedle rozsápaly za mých 14,5% tuku, ale oproti ní na téhle fotce mám na břiše vyloženě špek. že má ženská v tomdle věku po třech dětech tělo fitnes modelky, je prostě setsakra "výkon" .) nebo aspoň u mě budí respekt ;)

obrázek je mikro, větší viz galerie k linkovanému článku
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MANXX: A co z toho vyvozuješ?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    BLONDYNKA: Možná jsem se zeptala blbě - chtěla jsem hlavně vědět, proč považujete její vzhled za nedostižný...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Hele, nechci provokovat, ptám se vážně - co je na jejím těle tak výjimečného? Já mám 38, jsem po dvou dětech, měřím 173, vážím 59, velikost vršku mám 34, dole cca 36, někdy 38. Vrásek mám asi tak stejně jako ona, mám nějakou tu celulitidu, co má každá ženská. Mám kolem sebe několik kamarádek vypadajících zhruba stejně, každá mám nejmíň dvě děti.
    Pokud by kterákoli z nás měla čas zajít na cvičení víc jak dvakrát týdně, asi bychom neměly ani tu celulitidu, jinak ji máme podle toho, jak moc zrovna sportujeme.
    Tím se nechci chlubit ani nic podobného, chtěla bych jen říct, že nepovažuju Peštovou za nijak zvláštní, nadzemsky výjimečně nebo úžasně vypadající, vidím okolo sebe takových žen X, a to nemají její peníze, aby do sebe investovaly. Tak co je tam tak extra?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: Brumík není nijak hroznej ani kaloricky, překvapivě. Tři brumíci dají dohromady jednu celkem průměrnou snídani.
    DIVA
    DIVA --- ---
    MADIETTA: já byla na střední jedna prdel se spolužačkou modelkou - a ona třeba byla mezi lidmi co znám jedna z mála mála, co jedla doopravdy rychleji než já .) a běžně sme se spolu stravovaly v mekáči ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: všechny modelky strašně žerou, to nevíš? Jenom mají to strašlivý štěstí a narodily se s kosmicky rychlým metabolismem!
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    MAR_TINA:Kdo ví jak ve skutečnosti vypadá, s fotošopem je možné cokoliv, chtělo by tonějakou momentku z ulice. Tohle jsou ateliérové snímky
    DIVA
    DIVA --- ---
    MAR_TINA: teď zas dělá kampaň proti domácímu násilí, může to být fakt jenom dobročinnost ;) těžko soudit jenom z fotek a článků. každopádně příběh je to pohádkově krásný .) vynechat knedlíky, relaxovat v tělocvičně, a ve 40ti mít tohle tělo .) mě tyhle úspěšné ženské fakt stimulujou, škoda že sem to nečetla před obědem, taky bych ten knedlík možná nechala .P
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DIVA: aby nebyla mýlka. Já nepopírám, že vypadá opravdu skvěle (ale pár narkóz to možná taky zajistilo ;))).
    Ale její řeči o tom, jak pohoda jí všechno a dokonce sežrala 3 brumíky, to vám byl adrenalin, jsou takové čudné. Asi dva roky zpět byla modelkou kampaně proti anorexii nějakého časopisu. Bylo možné si objednat tričko proti anorexii a měli S, M, L a ona, dle popisu měla Mko :) Článek s ní byl taky výživný.
    Prosti ji nemám ráda, závidím jí, jak vypadá ;))
    DIVA
    DIVA --- ---
    MAR_TINA: tak ta je skvělá teda. to smekám .) myslela sem že takle vypadají 40leté americké milionářky a že se to dělá v narkóze .)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    já myslím, že sem tenhle článek patří
    a Peštová mi svýma kecama, jak má přirozeně štíhlou postavu a přirozeně stíhá všechno se 3 dětmi, pije krev už dlouho :D
    Sním i tři míši a tři brumíky naráz, přiznává krásná Daniela Peštová - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/snim-i-tri-misi-a-tri-brumiky-naraz-priznava-krasna-daniela-pestova-1fe-/spolecnost.aspx?c=A120227_124045_spolecnost_sck
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MANXX: já ji vidím každou chvilku a rozhodně neumřela a nevypadá ani, že by se k tomu chystala :-)
    MAR_TINA: mně napadá jediné, domluvit se s manželem a vyvařovat zdravě a dietně, prostě to pro tu holku udělat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam