• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Chce to rozlišovat topmodelky (Peštová, Evangelista, Porizkova, Crawford, Iman atd.) a manekýny. Manekýny mají smůlu, že se musejí vejít do nesmyslných hader od nafoukaných teploušů, kteří nesnášejí prsa a další fuj ženské atributy, takže fakt kolikrát žijí na koksu a jogurtech. Topmodelky sice musejí taky být štíhlé, ale pokud nejsou dostatečně úzké, tak se jim holt odfotošopují stehna a břicho a vždycky se to nějak udělá. Cindy Crawford je v dobách její největší slávy ořezávali na každé fotce.
    A konečně - srovnávat se s produktem několikahodinové práce fotografa a počítače je blbost, chce to vidět za tím realitu. Na druhou stranu je to lepší než se srovnávat se stokilovou sousedkou a vymlouvat se na nemoci, únavu, nedostatek času, blbé období a co já vím ještě. Podle mě je na světě jen hodně málo takových šered, aby s tím nemohly dělat vůbec nic a většina ženských by mohla dokázat vypadat hodně dobře...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DIVA: holt to je stejny klise, jako ze kdyz je holka chytra, musi byt zarucene oskliva, anebo prinejmensim socialne neobratna. Deal with it. Klise proste sou. A pro me za me at si modelky udelaj nejakej "Supermodel Intelect Apreciation Day", nebo se ozdobi svymi PhD tituly z jaderne fyziky. Jejich boj.
    DIVA
    DIVA --- ---
    s dovolením bych se ohradila proti jinému zřejmému klíšé, a to že modelka = pologramotná fetka s problémy s příjmem potravy. díky za pozornost .)

BLONDYNKA: moc ráda bych věřila že to tak funguje .) ale vzhledem k obklopující mě všední realitě jsem pojala jisté pochyby :) nechám se překvapit co roky přinesou ;)

JUPIII: ty fotky z článku vypadají věrohodněji
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: Mimochodm, zrat velryby neni dobrej napad, sou naramne chytry, plavou si jen tak v mori a hrajou si s bublinama a sou chraneny.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ELIZHANNAH: a ja mela za to ze to spali tim jak si prosypavaji nos koksem.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADIETTA: jo, a většina z modelek ráda zdůrazňuje, jak má ráda svíčkovou a hranolky a jak toho děsně moc snědí, to už je takový modelkovský klišé. Jenomže už nenapíšou, že to obratem zase vyzvrací třeba, že :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak já nebyla žádná krasavice před porodem, nejsem a nebudu ani po něm,no a co. Ale s tím břichem je to fakt, já sice mám tuku ještě hromadu, ale na břiše už ani stopy, že tam byl megaTonda a nebylo to vidět už tři měsíce po porodu, to lze opravdu spravit relativně rychle. Je však velká chyba brečet nad nějakýma Peštovýma, Hanychovýma apod. no a co,je jim přáno. Já si dávám malé cíle, momentálně se blížím pod stovku a oslavím to nějakými pěknými nákupy a půjdu dál a dál. Ovšem Peštová ani Hanychová ze mě nebude nikdy, ale stejně na sebe budu hrdá, až ty poporodní kila a nějaký další navíc budou definitivně pryč, i když pro většinu lidí budu pořád tlustá.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    DIVA: Je zfotošopovaná až bůh brání, to je celé. Pro porovnání Agáta Hanychová fotka pro kalendář a stejná fotka před úpravou. Zaměřte se na Agátina ňadra

http://img.ahaonline.cz/img/18/article/1128498_agata-hanychova.jpg

http://media.2011.super.cz/images/gallery/24731.jpg?20111215214642
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Jsem taky chtěla být vždycky víla, taková ta, co vypadá, že se zlomí i pod tíhou půlky chleba k večeři a může se schoulit na klíně chlápka, co měří metr sedmdesát...no jo, no, pak mi narostla prsa po babičce a bylo po ptákách. Dneska mi prsa vypily dětičky, tak už je nemám, a na éteričnost furt není čas :-)))))))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Chtěla jsem právě říct, že to zas až takový výkon být nemusí. Máme každý nějaké jiné přirozené tíhnutí a tak, ale fakt to vidím kolem sebe - ani já ani kámošky, co mám, nemáme nějak moc času na sebe, ani na cvičení, ani na péči o pleť atd., žádná z nás nežije na dietách, přesto myslím, že nemusíme mít žádný mindrák ani vůči Peštové ani vůči jiným tělům, která se ukazují takhle v médiích. Nemyslím, že bych zrovna měla ve svém okolí nějaký výjimečný vzorek ženských se super metabolismem nebo štěstím. Jen na sebe dbáme tak nějak přiměřeně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: vždycky jsem toužila být éterická, achich ach :-D

Ne, já si aktuálně fakt nestěžuju, jenom jsem psala, že svůj tělesný typ má zkrátka daný a má na něj štěstí.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Nebudeš vysoká, úzká, éterická, no OK. Ale můžeš být pevná, svalnatá, beze stopy toho, že jsi byla těhotná (opakovaně). To je ve tvé moci a to je myslím to, o co tu jde. Penelope Cruz je mrňavá, relativně prdelatá, prsa nemá, pravda. A taky má skvělé tělo.
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLONDYNKA: 30. souhlasím že je to každého "vina", a z toho taky vyvozuju že je to u ní "výkon" .) ale určitě i porce toho "štěstí" (dna) ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: možná "štěstí" na to, jaký je tělesný typ? Já jí teda tělo nezávidím, ale "nedostižná" je pro mě v tom smyslu, že takhle nemůžu vypadat, i kdybych se ucvičila k smrti, protože vždycky budu mrňavá, prsatá a prdelatá.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Nevím, kolik ti je, ale pokud mladší ženská vypadaá "hůř" ve smyslu špatné tělo, tak je to její vina, nemyslíš? Ne že Peštová má "štěstí", že by měla zázračné tělo nepodléhající gravitaci...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MANXX: Pěkná v obličeji a pěkné tělo jistě nemusí jít pohromadě, má tedy kliku akorát tak v tom, že dostala hezký obličej do vínku, na ostatním zjevně systematicky pracuje.
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLONDYNKA: těžko říct, zeptej se mě za deset let, třeba změním názor :) zatím mám kolem sebe většinou ženské co už v mém věku vypadají hůř než ona.. mě z nevyjímaje .)

MANXX: tj, obličej ve fitku nespravíš ,)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: jak lusk, jo, proč ne. Akorát že mně to přijde nijak zvláštní, není to bůhvíjaký výkon (imho).
    DIVA
    DIVA --- ---
    MANXX: štěstí přeje připraveným, kteří cvičí a nejí knedle .)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MANXX: To bude tím, že nemáš ty "nejmíň dvě děti" ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam