• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/169788/chtela-byt-modelkou-a-miss-ted-ma-183-kilo.html
    Zase jednou Jste to, co jíte. Paní prý přibrala přes sto kilo za 10 měsíců. To je fyzicky možné?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BLONDYNKA: jestli si tak trochu nevymejslis, vid? :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Bezva, prima flejm, a teď pokračujeme slušně a s vzájemným respektem, dámy. Děkuji.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    GAISAKA: nechceš tím nějak pod čarou říct, chlapům naštěstí je / mělo by být jedno, jak vypadají..?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GAISAKA: clovece, jdes nas zkoumat jako vopice v kleci? Aby ti rano nesedela nejaka vopice na rameni :D
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Holky moje, právě jsem obejvil tohle auditko a jdu si dát panáka že jsem chlap. End of transimision,)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Chce to rozlišovat topmodelky (Peštová, Evangelista, Porizkova, Crawford, Iman atd.) a manekýny. Manekýny mají smůlu, že se musejí vejít do nesmyslných hader od nafoukaných teploušů, kteří nesnášejí prsa a další fuj ženské atributy, takže fakt kolikrát žijí na koksu a jogurtech. Topmodelky sice musejí taky být štíhlé, ale pokud nejsou dostatečně úzké, tak se jim holt odfotošopují stehna a břicho a vždycky se to nějak udělá. Cindy Crawford je v dobách její největší slávy ořezávali na každé fotce.
    A konečně - srovnávat se s produktem několikahodinové práce fotografa a počítače je blbost, chce to vidět za tím realitu. Na druhou stranu je to lepší než se srovnávat se stokilovou sousedkou a vymlouvat se na nemoci, únavu, nedostatek času, blbé období a co já vím ještě. Podle mě je na světě jen hodně málo takových šered, aby s tím nemohly dělat vůbec nic a většina ženských by mohla dokázat vypadat hodně dobře...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DIVA: holt to je stejny klise, jako ze kdyz je holka chytra, musi byt zarucene oskliva, anebo prinejmensim socialne neobratna. Deal with it. Klise proste sou. A pro me za me at si modelky udelaj nejakej "Supermodel Intelect Apreciation Day", nebo se ozdobi svymi PhD tituly z jaderne fyziky. Jejich boj.
    DIVA
    DIVA --- ---
    s dovolením bych se ohradila proti jinému zřejmému klíšé, a to že modelka = pologramotná fetka s problémy s příjmem potravy. díky za pozornost .)

BLONDYNKA: moc ráda bych věřila že to tak funguje .) ale vzhledem k obklopující mě všední realitě jsem pojala jisté pochyby :) nechám se překvapit co roky přinesou ;)

JUPIII: ty fotky z článku vypadají věrohodněji
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: Mimochodm, zrat velryby neni dobrej napad, sou naramne chytry, plavou si jen tak v mori a hrajou si s bublinama a sou chraneny.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ELIZHANNAH: a ja mela za to ze to spali tim jak si prosypavaji nos koksem.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADIETTA: jo, a většina z modelek ráda zdůrazňuje, jak má ráda svíčkovou a hranolky a jak toho děsně moc snědí, to už je takový modelkovský klišé. Jenomže už nenapíšou, že to obratem zase vyzvrací třeba, že :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak já nebyla žádná krasavice před porodem, nejsem a nebudu ani po něm,no a co. Ale s tím břichem je to fakt, já sice mám tuku ještě hromadu, ale na břiše už ani stopy, že tam byl megaTonda a nebylo to vidět už tři měsíce po porodu, to lze opravdu spravit relativně rychle. Je však velká chyba brečet nad nějakýma Peštovýma, Hanychovýma apod. no a co,je jim přáno. Já si dávám malé cíle, momentálně se blížím pod stovku a oslavím to nějakými pěknými nákupy a půjdu dál a dál. Ovšem Peštová ani Hanychová ze mě nebude nikdy, ale stejně na sebe budu hrdá, až ty poporodní kila a nějaký další navíc budou definitivně pryč, i když pro většinu lidí budu pořád tlustá.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    DIVA: Je zfotošopovaná až bůh brání, to je celé. Pro porovnání Agáta Hanychová fotka pro kalendář a stejná fotka před úpravou. Zaměřte se na Agátina ňadra

http://img.ahaonline.cz/img/18/article/1128498_agata-hanychova.jpg

http://media.2011.super.cz/images/gallery/24731.jpg?20111215214642
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Jsem taky chtěla být vždycky víla, taková ta, co vypadá, že se zlomí i pod tíhou půlky chleba k večeři a může se schoulit na klíně chlápka, co měří metr sedmdesát...no jo, no, pak mi narostla prsa po babičce a bylo po ptákách. Dneska mi prsa vypily dětičky, tak už je nemám, a na éteričnost furt není čas :-)))))))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Chtěla jsem právě říct, že to zas až takový výkon být nemusí. Máme každý nějaké jiné přirozené tíhnutí a tak, ale fakt to vidím kolem sebe - ani já ani kámošky, co mám, nemáme nějak moc času na sebe, ani na cvičení, ani na péči o pleť atd., žádná z nás nežije na dietách, přesto myslím, že nemusíme mít žádný mindrák ani vůči Peštové ani vůči jiným tělům, která se ukazují takhle v médiích. Nemyslím, že bych zrovna měla ve svém okolí nějaký výjimečný vzorek ženských se super metabolismem nebo štěstím. Jen na sebe dbáme tak nějak přiměřeně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: vždycky jsem toužila být éterická, achich ach :-D

Ne, já si aktuálně fakt nestěžuju, jenom jsem psala, že svůj tělesný typ má zkrátka daný a má na něj štěstí.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Nebudeš vysoká, úzká, éterická, no OK. Ale můžeš být pevná, svalnatá, beze stopy toho, že jsi byla těhotná (opakovaně). To je ve tvé moci a to je myslím to, o co tu jde. Penelope Cruz je mrňavá, relativně prdelatá, prsa nemá, pravda. A taky má skvělé tělo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam