• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    POZITRON: Fotka by byla fajn, jinak ti prostě nikdo neuvěří:D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ZUZKAOU: lol, ja ti snad poslu fotku, doufam, zes jeste nesnidala :)
    TYET
    TYET --- ---
    POZITRON: já sama nevím, proč to tak je a vždycky jsem se vztekala, když mi moje padesátikilová kamarádka líčila, jak je strašně tlustá, a ukazovala mi centimetrovej faldík na břiše, ale pak jsem pochopila, že ona mě nevidí jako velrybu, nechce mě ztrapnit ani se mi neposmívá, zajímá ji vlastně jen její vlastní špek, ostatní nevnímá a nehodnotí
    TYET
    TYET --- ---
    KOCHANSKA_CH: můj muž :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    POZITRON: [ POZITRON @ Vše o podprsenkách ] 30G je ti velká a píšeš vás hubenejch? Ehm.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TYET: v pohode, uz tady na svoje speky nadaval v minulosti i 40ti kilovej vegan :) (ale za sebe muzu rict, ze uz to nebereu jako provokaci, ze bysme my macatejsi mely chodit kanalem a radsi se nikde neukazovat, aby se nahodou nekdo nepoblil, ale spis to chapu jako nejakou poruchu sebehodnoceni vas hubenejch)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    TYET: Schválně přiznej, kolik mužů se o tvém zadku pochvalně vyjadřuje. ;-)
    TYET
    TYET --- ---
    MANXX: to máš tak, vždycky bude někdo hubenější, krásnější, chytřejší než jsi ty, ale vždycky bude někdo taky tlustší, ošklivější a hloupější, jak to chceš měřit? z mýho pohledu jsem tlustá, z tvýho třeba ne, ale na mým pocitu ze sebe sama nic nezmění to, že jsou lidi, který mají tu prdel ještě větší, asi to je proto, že jsme sami k sobě kritičtější než k ostatním;, ale já vám tady lezu na nervy, tak sem nebudu chodit, peace! :)
    TYET
    TYET --- ---
    MADIETTA: to myslíš tak, abych už vypadla? však už jdu, tak hezkej večer :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TYET: a něco k tématu klubu máš?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEANDER: já je dřív neměla tak hrozný, sice nebyly pěkný, ale velikostně k mojí postavě úplně akorát, to až po dětech mi nabobtnaly do nemravných rozměrů :-D
    TYET
    TYET --- ---
    MEANDER: ale to snad joo :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TYET: Když ono to není ani přitažlivé :-D
    TYET
    TYET --- ---
    MEANDER: však taky píšu TROCHU :)) teď už upřednostňuju praktičnost nad přitažlivostí :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MADIETTA: Já ta prsa beru odjakživa jako křivdu na mně páchanou.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TYET: Opravdu není o co stát. V konfekci se to nedá obléknout, není přes to vidět a tak vůbec. A pak se ještě všude možně člověk dočítá, že "hnusný lajdáky" a podobně.
    TYET
    TYET --- ---
    MADIETTA:
    MEANDER: tak to vám holky trochu ty kozy závidím .) já nemám skoro žádný, velikost dva
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TYET: a tak já jsem vždycky měla velkou prdel, vosí pas a velký prsa, ale brala jsem to jako svou přednost, nikoli nedostatek.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MADIETTA: Já měla v nejhubenějším období velikost od pasu dolů 34 - 36 a od pasu nahoru 42 - 44 (hlavně kvůli ňadrům, ale i proto, že jsem tak trochu Rampa McKvak).
    TYET
    TYET --- ---
    MADIETTA: je to asi hrozně individuální, ještě před dvěma lety jsem měla tu šestatřicítku, teď mám 38 a podle mýho názoru mám velkou prdel a tlustý nohy, záleží asi na konstituci, na kostře
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TYET: měřím 162. Než jsem ztloustla, nosila jsem velikost 38, někdy i 40 (kvůli velkým ňadrům), a byla jsem štíhlá. Velikost 36 jsem měla naposledy asi na základce, možná :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam