• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    CORNELA:
    ZUZKAOU:

Velmi zajímavé reakce, odhlédnemeli od skutečnosti, že nijak nesouvisí s podstatou mého výroku :o)))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TEDDYBEDDY: ne. Většina obézních jedinců se hýbe naprosto minimálně a proto mají ochablé svalstvo. A je to vzájemně se rozvíjející kruh, protože mají ochablé svalstvo a větší zátěž díky tuku, tak se nehýbou, protože to bolí.
    DIVA
    DIVA --- ---
    TEDDYBEDDY: neprozřetelně jsem předpokládala že ses vyjádřil k tomu co diskutéři před tebou .) viz jestli samotná běžná manipulace vysokou hmotností vlastního těla posiluje kosterní svalstvo
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DIVA: Netak. Říkám jen, že rozvoj svalstva v absolutních objemech je podmíněn přibráním značnéh objemu tuku. Čili nadprůměrně silné svaly lze spíše očekávat u neštíhlých jedinců, než u štíhlých. A samozřejmě ne všichni obézní jsou zároveň osvalení- a ne všichni vyhublí jsou rychlí. To je tvůj převratný logický kotrmelec ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    TEDDYBEDDY: k tvému převratnému logickému kotrmelci asi tolik: pokud platí že sumo zápasník je silný, tedy průměrný američan váhy sumo zápasníka je silný, pak platí že etiopský běžec je rychlý, tedy průměrný evropan váhy etiopského běžce je rychlý .)

sumo zápasník je silný, protože zápasí v sumo, ne proto, že je obézní

holky se tu přou o to jestli samotná běžná manipulace vysokou hmotností vlastního těla posiluje kosterní svalstvo. a teda mi osobně to přijde dost bezpředmětné takový spor. v praktickém životě je ta nadbytečná hmota jednoznačná překážka, nad případnýma výhodama bych se ani moc nepozastavovala

pod čarou: samozřejmě je fajn když obézní sportuje, svaly jsou mu rozhodně k užitku
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Co se týká objemu svalové hmoty, tak v absolutní míře jí disponují zápasníci sumo. Klasická endomorfní genetika. Takový nárůst svalů nejde evidetně zprocesovat jinak než souběžným přibráním tukové hmoty.

CORNELA: To je zábavné slyšet od někoho, kdo neudrží logickou posloupnost ani ve dvou příspěvcích v řadě. Ale z psychologického hlediska je to pochopitelné. Nejvíc si na racionalitě zakládají ti, kteří s ní mají největší praktický problém;)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    CORNELA: byla jsi nekdy fakt koule? Mas tu zkusenost i prakticky? Kazda teorie funguje bajecne, ale praxe tu teorii ne vzdy "poslechne".
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: no baže, tak to zkus trénovat, než se do toho pustíš.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: z tvých argumentačních postupů mi vážně zůstává rozum stát.
    LIESKOVEC
    LIESKOVEC --- ---
    Mne by docela zajimalo jak vypada den cloveka, ktery ma 130kg, to i nekdy neji?
    Ja mam 55 a zda se mi, ze zeru toho dost, ovsem nedokazu treba zhodit ani ty 3 blby kila, ktere bych chtela.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: by ses divila.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TAPINA: to víš, to je nějaká obézní magie.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Celkem by mě zajímalo, čím teda stočtyřicetikilový lidé zvedají tu tělesnou masu každé ráno z postele a čím ji přepravují po světě, když ne svalama. Já teď tahám něco přes 10 kg váhy navíc na břiše a když jdu pár km pěšky, tak mám namožené svaly jako z posilovny.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARGANNAH: tak ono to není jen tak si představit takový nevídaný výjev. asi nebudu sama kdo viděl tančit latinu vždycky jenom holky hubené jak lunt
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Ještě bys mohla říct, že lžu.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Teda jako nemá smysl se o tom hádat, protože ti to fakt nemám jak dokázat, ale umíš si představit, že kdybych neměla fyzičku, vydržela bych ty tříhodinové taneční tréninky? A nejen ty pomalé věci, ale i latinu?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: Už jsem to tu jednou psala. I s obezitou jsem musela být stejně aktivní, jako bez ní, protože mám dva prcky a nechtěla jsem, aby byli šizeni jen proto, že mají tlustou mámu. Takže jsme podnikali všechno možné, výlety, procházky, prostě pohyb. Což jsem musela vykonávat i s těma 30 kilama navrch.

Když jsem zhubla, vynořil se z pod toho sádla svalový tonus, jaký jsem neměla nikdy v životě.

A je mi fuk, jestli mi to věříš. :P
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    No ale to už je fakt debata mimo, protože ty mi to věřit můžeš a nemusíš. Stejně jako já ti prostě nežeru, že jsme všichni stejní a metabolismus nám funguje podle kalkulačky příjem minus výdej rovná se uloženo.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Heh, no dneska bych to teda rozhodně netvrdila, v posledních dvou letech jsem žádný sport aktivně nepěstovala a zbytek teď úspěšně likvidují těhotenské únavy. ;) Ale tehdy jsem měla fakt slušnou fyzičku, asi nejlepší za celý život
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: já mám pod tím tukem dost velké svaly (zvlášť tehdy) a on byl vždycky sušinka. Ale jako exaktně to tvrdit nemůžu, to bychom se tehdy byli museli přeměřit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam