• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: To má spíš význam obecně a dlouhodobě, osamocené jednorázové čtyři týdny v tomhle ohledu nikoho příliš nevytrhnou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no tak zrovna tady odlehčení od tuku, alkoholu, přemíry nejrůznějších solí a podobných sajrajtů má svůj význam.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    CORNELA: kvuli vsemu :)))
    FKA82
    FKA82 --- ---
    ARGANNAH:
    ZUZKAOU: Držela jsem to těch 28 dnů a přítel taky. Oba jsme zhubli, spíš teda na cm než na kila. Po skončení jsem nepřibrala, ale já jím i normálně celkem zdravě, nepřežírám se a cvičím. Myslím, že je to dobré na takovou jarní " očistu", ale držet to dlouhodobě je podle mne blbost.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A vsadím se, že vyvolává taky pěkné chutě k jídlu a po skončení diety touhu pořádně se přejíst.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NA druhou stranu - krátkodobě to její krmení skutečně dá prostor játrům aby se regenerovaly a odlehčí ledvinám a doplní případné vitamínové a minerálové deficity.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: jako píše tam, že není potřeba omezovat množství a má v tom sem tam nějakou bílkovinu, takže hladovění úplně ne, ale tipla bych si že prostě celkový příjem bude vždy nižší, než bazální metabolismus.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ARGANNAH: Hele, hlad jsem fakt neměla vůbec.. A ta snídaně mi přišla úplně geniální (strašně moc sacharidů, samozřejmě, ale nakopla skvěle).

Nesmyslných keců tam je dost, to zas jo :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: No kristova noho, tak na tomhle fakt není zdravého vůbec nic. Obyčejné hladovění opentlené spoustou nesmyslných keců.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    AIJA: Jedla jsem podle té knihy skoro čtyři týdny, cítila jsem se dobře, zhubla jsem asi 5 kilo a všichni říkali, že mi to hrozně sluší (zlepšila se mi trochu pleť a celkově jsem vypadala odpočinutě). Nevýhodu bych viděla v tom, že je to trochu monotónní, ale ten měsíc se to vydržet dá v pohodě, recepty jsou chutné (některé vařím i teď, kdy jinak jím všechna možná zvěrstva) a hlavně rychlé.
    Navazující knihu neznám.

Čištění střev, detoxikace a další termíny, které tam používá, jsem ignorovala, brala jsem to čistě jako pokus. V podstatě jsem ty texty mimo návodu na jídlo moc nečetla :D
    Každopádně to nebyla dieta typu "každé jídlo je špatné, jíst se má, až když je člověku na omdlení" nebo tak :)

Upřímně si myslím, že hlavní důvod hubnutí i lepšího pocitu byl v tom, že jsem plánovaně výrazně zvýšila příjem zeleniny, vynechala pečivo a alkohol (to je moje velké prokletí) a necpala se sýry a tatarákem :))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: tak čistí všechno (játra, plíce, střeva, lymfu, močové cesty a hlavně mozek!) a taky pochopitelně odkyseluje a jí syrovou zeleninu, protože tím dodává do těla živé enzymy. A píše ve zdrobnělinách!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: buhehe - velmi bydlenkovské je to nascanovaných prvních 85 stran v podobně 85 jpg...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    pro jistotu - čištění střev v jakémkoliv konceptu (kromě lékařských procedur) je jasnou známkou toho, že autor buď nezná základy biologie a/nebo je to šarlatán.

koukám že je na uloz.to
    Zhubnete jednou provzdy - Mancingova (do str 85).rar | Ulož.to
    http://uloz.to/xEy18VP/zhubnete-jednou-provzdy-mancingova-do-str-85-rar
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Já řeším svou ideální hmotnost podle zrcadla, podle tabulek je můj ideál spíš blíž k podváze. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AIJA:

28 denní očistný program podle Antonie Mačingové - Dělená strava - Diskuze
    http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-podle-antonie-macingove/read.php?1,565658

1. čistí střeva
    2. podvýživa
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: kalkulačka na Floře by to měla umět, já si toteda počítala sama podle nějakýho vygůglenýho vzorce.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: tohle je pravda, když jsem byla jednolitá koule, tak jsem jednotlivé špeky fakt neřešila :-DDD
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADIETTA: Vždyť máš krásnou postavu, moc ti to sluší :) Nehledě na to, že moje sestra (fyzioterapeut) mi kdysi citovala nějaké vědecké studie, podle nichž jsou ve skutečnosti statisticky nejzdravější ti lidi, kteří mají podle BMI mírnou nadváhu, takže bůh ví, jestli by sis zhubnutím nakonec ještě nepohoršila :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: no, já taky říkám, že mám "ještě 4 kila navíc", a myslím tím, že mi chybí shodit 4 kg, abych dosáhla tabulkově normální hmotnosti a BMI ke svému věku. Když už se mi daří hubnout, tak jsem si to předsevzala, abych měla klid duše, že mám zdravou váhu, při které nemám žádná zdravotní rizika. Ale pocitově je mi momentálně úplně šumafuk, jestli mám "4 kila nadváhu", protože pochybuju, že bych jejich shozením mohla ještě něco výrazně vylepšit. I po jejich shození budu stále na horní hranici "normálu" a nepochybuji o tom, že hubnoucí fanatičky mě stále označí za "tlustou", protože moje postava rozhodně svlečená nevypadá ideálně, ale to je mi úplně U PRDELE :-D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    (Daleko horší mi přijde, když sem chodí anorektičky s podváhou, stýskají si, jak nemohou zhubnout a trousí nebezpečné a kontraproduktivní rady, no ale to už je jiná pohádka.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam