• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no tak zrovna jaterní tkáň patří k těm, co regenerují poměrěn snadno. A případné usazeniny v močových cestách je taky lepší proláchnout dřív, než se zformují do kamenů a ucpou to.

Tipla bych si, že i cholesterol se může o něco promětit k více žádoucím parametrům.

Stejně tak jako omezení výkyvů krevního cukru i na měsíc určitě nikomu neuškodí. Med, hrozinky a ovoce jsou dost lepší, než koblihy a mňamózní buchétky či penis dorty. (ano, mančingová jede na mimibazaru)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: ...a když se pak zase vrátíš ke starému režimu, tak se zase prokazatelně zhorší a nula od nuly pojde.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A pokud už někdo měl náběh na nějaké močové a nebo ledvinové kameny, tak si myslím, že zvýšení pitného režimu a omezení bílkovin taky pomůže.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: jestli se nepletu, tak zvýšené jaterní hodnoty se po měsíci bez alkoholu a s omezením tuku zlepší prokazatelně.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: To má spíš význam obecně a dlouhodobě, osamocené jednorázové čtyři týdny v tomhle ohledu nikoho příliš nevytrhnou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no tak zrovna tady odlehčení od tuku, alkoholu, přemíry nejrůznějších solí a podobných sajrajtů má svůj význam.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    CORNELA: kvuli vsemu :)))
    FKA82
    FKA82 --- ---
    ARGANNAH:
    ZUZKAOU: Držela jsem to těch 28 dnů a přítel taky. Oba jsme zhubli, spíš teda na cm než na kila. Po skončení jsem nepřibrala, ale já jím i normálně celkem zdravě, nepřežírám se a cvičím. Myslím, že je to dobré na takovou jarní " očistu", ale držet to dlouhodobě je podle mne blbost.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A vsadím se, že vyvolává taky pěkné chutě k jídlu a po skončení diety touhu pořádně se přejíst.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NA druhou stranu - krátkodobě to její krmení skutečně dá prostor játrům aby se regenerovaly a odlehčí ledvinám a doplní případné vitamínové a minerálové deficity.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: jako píše tam, že není potřeba omezovat množství a má v tom sem tam nějakou bílkovinu, takže hladovění úplně ne, ale tipla bych si že prostě celkový příjem bude vždy nižší, než bazální metabolismus.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ARGANNAH: Hele, hlad jsem fakt neměla vůbec.. A ta snídaně mi přišla úplně geniální (strašně moc sacharidů, samozřejmě, ale nakopla skvěle).

Nesmyslných keců tam je dost, to zas jo :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: No kristova noho, tak na tomhle fakt není zdravého vůbec nic. Obyčejné hladovění opentlené spoustou nesmyslných keců.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    AIJA: Jedla jsem podle té knihy skoro čtyři týdny, cítila jsem se dobře, zhubla jsem asi 5 kilo a všichni říkali, že mi to hrozně sluší (zlepšila se mi trochu pleť a celkově jsem vypadala odpočinutě). Nevýhodu bych viděla v tom, že je to trochu monotónní, ale ten měsíc se to vydržet dá v pohodě, recepty jsou chutné (některé vařím i teď, kdy jinak jím všechna možná zvěrstva) a hlavně rychlé.
    Navazující knihu neznám.

Čištění střev, detoxikace a další termíny, které tam používá, jsem ignorovala, brala jsem to čistě jako pokus. V podstatě jsem ty texty mimo návodu na jídlo moc nečetla :D
    Každopádně to nebyla dieta typu "každé jídlo je špatné, jíst se má, až když je člověku na omdlení" nebo tak :)

Upřímně si myslím, že hlavní důvod hubnutí i lepšího pocitu byl v tom, že jsem plánovaně výrazně zvýšila příjem zeleniny, vynechala pečivo a alkohol (to je moje velké prokletí) a necpala se sýry a tatarákem :))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: tak čistí všechno (játra, plíce, střeva, lymfu, močové cesty a hlavně mozek!) a taky pochopitelně odkyseluje a jí syrovou zeleninu, protože tím dodává do těla živé enzymy. A píše ve zdrobnělinách!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: buhehe - velmi bydlenkovské je to nascanovaných prvních 85 stran v podobně 85 jpg...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    pro jistotu - čištění střev v jakémkoliv konceptu (kromě lékařských procedur) je jasnou známkou toho, že autor buď nezná základy biologie a/nebo je to šarlatán.

koukám že je na uloz.to
    Zhubnete jednou provzdy - Mancingova (do str 85).rar | Ulož.to
    http://uloz.to/xEy18VP/zhubnete-jednou-provzdy-mancingova-do-str-85-rar
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Já řeším svou ideální hmotnost podle zrcadla, podle tabulek je můj ideál spíš blíž k podváze. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AIJA:

28 denní očistný program podle Antonie Mačingové - Dělená strava - Diskuze
    http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-podle-antonie-macingove/read.php?1,565658

1. čistí střeva
    2. podvýživa
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: kalkulačka na Floře by to měla umět, já si toteda počítala sama podle nějakýho vygůglenýho vzorce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam