TYET:
tohle není o tom jestli se tobě líbí jogínky nebo mě, mě taky se líbí jogínky, ale zároven me sere pokud se predkladaj jako jediný mozný vzor dokonalého tela a tomu ty tady ted prizvujkujes, co cekas za reakci?
já mluvim o tom, že my normální tvarované postavy dostáváme čočku... proto reaguju na Madiettu s jejími pocity, to co mi tu předkládáš je tvoje vyhrocená představa, když tady píšu o těh pocitech, protože to jinak nemůže vyznít
krása prezentovaná v médiích je rozhodně dost jednotvárně předkládáno jenom jedno, hubenost, hubenost a hubenost.... jak se někdo malinko oplácne, titulky křičí "tlustá, tlustá" hubené modelky s nadpisy "dokonalé tělo" a ještě jsou zúžené photoshopem, když někdo zhubne je adorovaný... média samozřejmě velmi ovlivnují ty představy... klukům jsou předkládány patnáctileté holky a oni je pak srovnávají se zralýma ženama a mají posunuté představy...
stejne jako tvoje, jsme v cechach, ceska se joginkou muze stat pouze tvrdou drinou, tim, ze nebude poradne jíst a pojede se opalit do indie, tam dostane prujem a za sest mesicu bude joginka az az...
deset let jsem nebyla u kadernika a liceni nepotrebuju a nemusim byt joginka, abych zkonstatovala, ze jsem pekna...
akorat nemam postavu jako v casopise a nikdy mit nebudu protoze je tu na normalni krivky embargo ;)