MADIETTA: já jsem ted ve stadiu, kdy si připadám tlustá, přijdu mezi baletky, nejak divne vypadam vlastne, protoze mam zenske tvary a prsa takze nemam sice tak hubene paze ale zase mam pekne tvarovane nohy, jenze kdyz prijdu mezi vyhuble lidi vypadam samozrejme tluste, kdyz prijdu mezi vylozene tluste lidi jsem opticky o hodne stihlejsi a vyvazenejsi a oni me chvali, jak jsem stihla, a nechapou proc hubnu, ale kdyz si stoupnu na vahu je tam proste tech 69kg coz je pro me o tech 6kg víc, takze sem tam nekde ten spicek preteka kdyz se vlezu do podprsenky, ale zase ne nejak uplne, a kdyz se poradne narovnam, zatahnu bricho a zaujmu pozu, vypada to dokonce moc pekne, presto mi leze par speku na brise a na rukou a to mi zase prijde hrozny, kdyz se na to zamerim, jsem uplne nepricetna z toho.... jsem teda po dvou detech, jsem malinka a lidi mi tipujou tak 23let prestoze mi bude 30 let a z toho zase vychazi potom to porovnavani s tema mladsima holkama nebo s tema co nemaji deti... a z toho samozrejme vychazim trochu hur, ale jinak se drzim docela, ti co me znaji nebo vi ze mam dve decka a je mi skoro 30 tak mi fandi.. ale kdyz jde na lamani chleba tak reknou ze jsem tlusta a daji prednost idealum hubenejsich typu
kdyz se ale rozumne obleknu, je to takovy cela pekny a pripadam si fakt suprove, jenze zase pak vidim kolem sebe ty idealy, prestihly holky s malyma prsama a ty proste hrajou prim, desne me to sere, kdybych zila v dobe Marilyn Monroe, tak jsem hvezda se svyma plnyma oblyma bokama :))) ale dneska proste leti ty vyhuble chlapecke typy nebo ta predstava prestihle zeny bez spicku s vystouplyma klicnima a panevnima kostma... ok uz jsem se srovnala s tim, ze to teda asi nejsou anorekticky a mozna ani nejsou podvyzivene, ale ja ani nechci takovou postavu mit, chci aby se libila ta moje :DDD chacha!!,... jak muze nekdo obdivovat neci vyhubla lytka nebo peticentimetrovou mezeru mezi stehny, nechapu... ... navic teda fakt nemaji prsa... nejak se vytratil smysl pro ty krivky...
jsme se o tom bavily vcera, ze vlastne je takove stadium mezi 20 (nekdy i 15 az) do 35 let, kdy ty zeny vypadaji ruzne, ze se to vlastne neda poradne odhadnout, zalezi na tom jak se obleka jak premysli jak sportuje proste tak vubec jako... nekdo ve 30 vypada na 20... nekdo v 20 na 30... bezvetri... v 16 na 24... je to hrozne volne prolnutelný... 30 leté se ptají na občanku... normálka... a ani ten telesny stav nemusi odpovidat ... proste nekdo ma ve triceti skvele telo a nektere dvacitky jsou spekate a vsechno jim preteka... ze nechapu...se svym velkym zadkem :))