• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MADIETTA: kdyby mě někdo nutil jíst grepy, tak ho vezmu prvním těžkým předmětem:D víc nesnáším snad už jen vařený štěrk.
    SADAKO: jsi mi připomnělo můj pobyt v Holandsku. Byla jsem tam v květnu a denní nákup sestával z kýble tvarohu - mají ho tam tekutější a chutnější než u nás, dvou svazků chřestu, nějakých rajčat, kusu sejra a na začátku pobytu jsem si koupila kostku másla. A jsem si jista, že tehdy jsem chřestové chcanky neměla. Vlastně jsem do té doby čerstvý chřest neznala.
    MAR_TINA: Ve Finsku bych v zimě zdechla, ale léta jsou tam příjemná.
    TESSS
    TESSS --- ---
    MADIETTA: ja si vzdycky vzpomenu na film Co zere Gilberta Grapea
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: Vyčítat, psychicky vydírat... někdo holt radši nosí žrádlo, než to snášet.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    OCTOPUSS: to je to, co nechápu, tihle superobézní už jsou většinou nemobilní. Takže jim přísun potravy musí zajišťovat příbuzenstvo. Proč teda nevezmou jejich stravování pevně do ruky, co by s tím ta hora sádla asi tak mohla dělat, kdybych jí místo hambáčů nosila grepy a kuřecí prsa?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    OCTOPUSS: idealne :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    DRAKKA: A zavřít zbytek rodiny co jim domů nosí žrádlo, když se dostanou do stavu nemůžu chodit :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    TESSS: no ja mam za to ze socialni pojisteni je prave na duchody a nezamestnanost...ale i zdravotni pojisteni se prerozdeluje pres stat, takze si myslim ze by to fer bylo
    TESSS
    TESSS --- ---
    DRAKKA: kdyz zijou z podpory, tak to plati stat, takze i to 4x vyssi pojisteni by platil stat, takze nic, nula
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    OCTOPUSS: a socialni, pac vetsinou nezvladaji chodit do prace a zijou z podpory
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Při troše štěstí se toho prvního místa nedožije a umře s pocitem zbytečnosti :)
    Škoda že si takoví lidi nemusí povinně platit 50x vyšší zdravotní pojištění než ostatní. To by bylo fér.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: pravda, bejt třeba dvanáctá nejtlustší na světě, to je vo ničem, žejo :-/
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: No ale tohle už je fakt echt hnusný.. :-!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tohle prostě nechápu. Jak si může někdo zvolit jako životní poslání, že bude tlustej?

May 9, 2012, 1:09 am
    This is a picture of Susanne Eman. She is about to be the world's fattest bride. Susan currently weigh's 800 pounds. Her mission is to become the fattest woman ever which would mean beating out 1200 pound Rosalie Bradford.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Český Jamie Oliver do školní jídelny nechodí – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/deti/269182-cesky-jamie-oliver-do-skolni-jidelny-nechodi.html

Nejvíc mě zaujalo, že ta změna školního jídla u Britů zabrala.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Narazila jsem na zajímavý rozhovor s doktorkou Cajthamlovou o typech obezity (hruška, jablko...). Je to zajímavý, doporučuju:

Český rozhlas Region, Středočeský kraj (živé vysílání)
    http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2347362
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MOIRAIN: Proboha :-/
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MAR_TINA: eh, pardon, ono je to napůl pod vfn, správné stránky jsou tohle http://utl.lf1.cuni.cz/lecebne-preventivni-cinnost

BERUSKA_CA: já onehdy stresem zhubla z 58 kg postupně až pod 50 kg a nikdo si nevšimnul a přišlo se na to až při výstupní prohlídce z VŠ
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Ad chlapi - mysím, že hodněkrát je to i tak, že když ženská zapadá to té preferované "škatulky", tak potom chlapi ty jemný nuance vnímají docela málo.

Příklad: někomu se líbí vysoké hubené světlé typy. Takže v rámci tohoto prototypu nevnímá, jestli má dotyčná velikost 36 nebo 38 nebo třeba 40 - jde to, že prostě byla a je typ kostnaté nordické holky. Ta i když trochu přibere, tak se z ní nestane typ Sophie Lorenové.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    BERUSKA_CA: To je možná dost typické, můj muž si taky nevšiml, že jsem zhubla 15 kilo, resp. uvědomil si to až když jsem několikrát opakovala, jak je mi oblečení velké atd. Stejně je to s novými šaty, několikrát si je vezmu na sebe a asi až napopáté se mě muž zeptá, zda mám nové šaty :o)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ARGANNAH: to mi i bylo receno, ze to pro nej neni podstatne. Nejak jsem myslela, ze chlap vnimajici zrakem ma nejaky senzor na mereni velikosti, ale bylo mi receno - a zjevne to plati i pro nektere nize - ze jak se zapoji cit, tak se tenhle senzor ztupi. A zenske pak v jejich ocich moc resi kazdej kousek.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BERUSKA_CA: Hm, to by si celkem všimnout mohl.

Ale ber to pozitivně - třeba pokud to zase někdy přibereš zpátky (jako že ti to nepřeju), taky si toho nevšimne. V tomhle je snad lepší, když jsou chlapi tupější a soustředí se jen na to, že jsi krásná. :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: bylo to z vahy 67kg, coz si prave myslim, ze je videt lip nez z metraku. Ostatni to vidi, to spis on trpi nejakym druhem slepoty. U jine zenske velkou p... vidi, u me ne. A mozna to tak maji i ostatni vasi chlapi, proste cast toho neregistruji.
    ARGANNAH: za pul roku. Bylo to vylucne medikaci. Jim v celku sporadane a cvicim cely zivot.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Taky záleží na rychlosti. Já těch svých cca 20 kilo zhubla v rozmezí asi roku a půl a nevšiml si toho absolutně nikdo, i když na porovnání fotek před a po je vidět, že je to fakt slušný rozdíl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam