• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TINA_SALO: Já jsem si myslela, že pak půjdu hned spát a s plným žaludkem se mi špatně usíná. Kdybych věděla, že budu ještě tak dlouho vzhůru, udělala bych si toho víc. Takhle si případně můžu vzít ještě jedno rajče :))
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    NIGHTFURY: asi to dělám podle všeho blbě, ale já bych si asi i tak dala nějakou normální porci.... aspoň by nehrozilo, že se následně něčím dorazím....
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TINA_SALO: To není normální večeře, ale nouzové řešení hladu :)) Ty zdrobněliny jsou vysloveně funkční, pro představu takové malé večeře :)
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    NIGHTFURY: ty jo, jíst v těch trošičkách, kapičkách a malých porcičkách, tak asi při svém výdeji a své hyperaktivitě brzo sním mámu, tátu a desku stolu i s prostíráním :-))))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MANXX: Jo? Tak to jsem zdeformovaná tím, že jídlo na kterém si pochutnám != dieta :))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NIGHTFURY:
    QUORRA:
    Dnes se mi zrovna "povedlo" nedostat se od oběda k normálnímu jídlu, takže jsem za celé odpoledne měla jen jablko. Skvělá příležitost pro názorný příklad :)
    Domů jsem dorazila před půl hodinou a samozřejmě jsem měla hrozný hlad - udělala jsem si malou porci kuskusu s tuňákem, kapkou olivového oleje a trošičkou bazalkového pesta (použila bych jen to pesto, ale vzpomněla jsem si na něj až nakonec), k tomu si dám rajče. Není to ideální, ale příprava trvala i s bobtnáním kuskusu a otevíráním konzervy tuňáka asi pět minut, najím se (ale nenacpu) a nebude mi těžko, takže v pohodě během příští hodiny usnu.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CORIOLANUS: ja se vazim az ted (ale taky ne denne), protoze jsem konecne (rok a pul) po porodu zacala se sebou neco delat a po dvou tydnech denniho cviceni cekam na ten magicky okamzik, kdy se konecne zacne neco dit a ja si reknu "dobry ty vole, tady mas vysledky, vytrvej!" :) ale je fakt, ze se i jednou za cas premerim, abych to mela objektivni..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: no ano, tak to myslím. Jak se přestanu vážit, asi si přestanu úplně přesně dávat pozor na životosprávu, a u mě je to hrozně nebezpečné. Když se pravidelně vážím, většinou jednou týdně, tak mám možnost případné prohřešky okamžitě zkorigovat.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MADIETTA: neee, spíš jsem se blbě vyjádřila :-) já to myslela tak, že to přece nemůže mít vliv - že když se přestaneš vážit, přibereš - to spíš že se přestaneš hlídat, ne?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: pochopilas to nějak úplně opačně.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MADIETTA: to je přece blbina, pravidelný vážení nemůže za to, že člověk přibírá :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: já se pravidelně vážím, protože jsem zjistila, že jakmile se vážit přestanu, začnu přibírat. Měřit se podle šatstva? Oblečení mi sedí, ale nenosím nic tak upnutýho, aby v tom bylo poznat každý kilo. Tudíž tam klidně můžou být třeba čtyři pět kilo vůle, než bych si něčeho všimla.

Ale nevážím se samozřejmě denně, natož víckrát denně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    QUORRA: ehm, zeptej se nějakého kulturisty, jak dlouho se přibírá kilo svalů. ;-)
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    CORIOLANUS: no já se hlavně od jisté doby radši nevážím - a bez tý váhy je mi líp... měřím se podle šatstva a podle zrcadla...
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TINA_SALO: me treba vaha lita behem dne v rozmezi dvou kil = rano na lacno a po toalete mam o dve kila min nez vecer.. rano jsou ty 2 kila zase fuc a tak furt dokola.. tudiz mi vety "zhubla jsem kilo" prijdou neskutecne vtipne :)
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    Já s oblibou říkám, že to kilo nahoře je když se člověk pár dní nevysral :-D kilo nahoře není žádná trága (vidím u sebe) - protože jednou je nahoře, za týden je zase dole - podle mě je to prostě váha tekutin v těle + obsahu žaludku a střev - a na mém šatstvu se to rozhodně neprojeví - a obvykle je to kilo nahoře v období, kdy mám za cca týden dostat menstruaci... to jedno kilo nikdy neřeším - já se poměřuju podle toho, jak mi je oblečení :-)

Jinak pro mě "malé jídlo když mám hlad před spaním" je např. jogurtový nápoj nebo kus melouna, okurka apod.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Tak rychlé to asi nebude :)) Spíš zadržená voda..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    NIGHTFURY: OK, díky.

Á propos, já jsem naivně doufala, že to kilo nahoře jsou svaly ze cvičení :D.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Třeba. Nebo kousek celozrnného pečiva se sýrem, malý salát.. něco, co nebude moc tučné a budou v tom bílkoviny. Jogurt třeba s trochou ovoce. A ideálně ještě před prací/v práci (cestou na záchod) něco podobně malého, i kdyby to měl být jogurtový nápoj a půlka celozrnného rohlíku.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    NIGHTFURY: OK, beru na vědomí. Já většinou tak do 20 minut po tom, co dorazím, jdu hned spát, tak jsem myslela, že to není zdravé. Něco malého lehkého = třeba jogurt?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Ve 12 v noci těsně před spaním můžeš klidně něco malého lehkého sníst (nikdo neříká, že to musí být svíčková se šesti knedlíky), protože je to pořád zdravější a pro tělo lepší, než nejíst nic tak dlouhou dobu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam