• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    QUORRA: ehm, zeptej se nějakého kulturisty, jak dlouho se přibírá kilo svalů. ;-)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Tak rychlé to asi nebude :)) Spíš zadržená voda..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    NIGHTFURY: OK, díky.

Á propos, já jsem naivně doufala, že to kilo nahoře jsou svaly ze cvičení :D.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Třeba. Nebo kousek celozrnného pečiva se sýrem, malý salát.. něco, co nebude moc tučné a budou v tom bílkoviny. Jogurt třeba s trochou ovoce. A ideálně ještě před prací/v práci (cestou na záchod) něco podobně malého, i kdyby to měl být jogurtový nápoj a půlka celozrnného rohlíku.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    NIGHTFURY: OK, beru na vědomí. Já většinou tak do 20 minut po tom, co dorazím, jdu hned spát, tak jsem myslela, že to není zdravé. Něco malého lehkého = třeba jogurt?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Ve 12 v noci těsně před spaním můžeš klidně něco malého lehkého sníst (nikdo neříká, že to musí být svíčková se šesti knedlíky), protože je to pořád zdravější a pro tělo lepší, než nejíst nic tak dlouhou dobu.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ZUZKAOU: Ráda bych upřesnila to, že jsem měla radost, že nejím, blbě jsem to formulovala. Myslela jsem tím, že jsem měla radost, že jsem přišla domů a nevyluxovala ledničku, protože to by mi ve 12 hodin přišlo ne moc zdraví prospěšné. A jo, uvědomuju si, že jestli mi něco z PP zůstalo, pak to frenetické vážení se, snažím se to trochu redukovat, se střídavými výsledky. A nepřišla jsem prudit, jen se poradit, zajímalo mě, jak je možné druhý den vážit o kilo víc, aniž bych něco snědla - přišlo mi to takové bizarní. Vím, že tělo, když má strach, tak ukládá všechno, ale netušila jsem, že až tak.

A neříkám si, že je vše v pořádku, vím, že není, snažím se to ovlivnit, ale moc mi to nejde.

Je pravda, že jsem možná málokdy jedla opravdu tak, jak se má, protože mám trochu lenost pro sebe důkladně plánovat jídla, vařit si atd., to je pravda.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    QUORRA: aha - a to že máš radost, jak pěkně nejíš a vážíš se druhý den, to ti přijde jako že se ti PPP znova nerozjíždí? A navíc se tím jít chlubit či prudit do auditka o obezitě (sic). Zejména když máš zkušenost, jak dlouho si dokážeš říkat, že je všechno v pořádku a přitom jedeš dolů do propasti?

A podle toho co tu píšeš jsi normálně - tedy bez patologie - tedy tak aby si svému tělu dodávala všechno co potřebuje jedla kdoví kdy, jestli vůbec.

NEchci to rozjet v další flame Quorra si ubližuje, ale všem vysvětlí, že to jinak nejde, proto to tento post považuj za řečnickou otázku.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CORIOLANUS: Tak já už jsem nechtěla jíst ve 12 v noci těsně před spaním, to mi nepřišlo zdravý. A v práci jsem od 6, ale musím tam být už cca v půl a něco trvá taky cesta, no. Na záchodě si müsli tyčinku sníst můžu, ale přišlo mi, že jíst na záchodě...no...chápeš, že to není zrovna příklad zdravého jezení.

ZUZKAOU: Nemám PPP, jím normálně. Co je v hlavě, je druhá věc, bohužel když člověk trpěl PPP v minulosti, nedá se toho dle mého názoru jen tak zbavit, možná vůbec. To si uvědomuju.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    QUORRA: Aha - a co to s tím má společného? PPP fakt není odvislá od aktuální hmotnosti, že...
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    QUORRA: vymluvy :) v praci ses 6 hodin, neni problem si pred tim nebo po tom neco dat.. nebo cestou v praci na zachod si snist aspon musli tycinku.. taky jsem driv mela tisice duvodu proc nemuzu jist á 3 hodiny.. nemam hlad, mam moc prace kolem skoly, pak kolem ditete etc. pak mi doslo ze ten "problem" je v hlave..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    NIGHTFURY: Hele já v práci stejně jíst nemůžu a od těch půl páté do pěti, kdy jsem odcházela do práce už jsem hlad neměla. A pohyb, toho jsem v práci měla víc než dost + jsem samozřejmě ten den cvičila ;).

MADIETTA: Budu si s ním muset vážně promluvit :D.

ZUZKAOU: Jelikož vážím asi 75 kilo, tak spíš ne ;).

CORIOLANUS: Nj, ale to bohužel kvůli práci nemohu moc ovlivnit, to, že si rozhazuju metabolismus. Asi jsem se měla najíst až později, v těch pět, ale já už jsem měla hrozný hlad.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    QUORRA: no co no, tělo se leklo, že už mu nikdy nedáš najíst, a hystericky se drží toho, co už má :-D
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    QUORRA: nic zvlastniho na tom neni.. to ze telo na jeden den vyhladovis neznamena, ze si zacne okamzite spalovat tuky, aby vydrzelo.. spis si tim nerozume rozhazujes metabolismus..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: "Měla jsem radost, jak jsem vydržela nejíst"? Vážně? A o tom, že nejlíp shodíš pravidelnou vyváženou stravou (v kombinaci s pohybem), jsi už slyšela? Hladovění je zatraceně kontraproduktivní..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    To je vám zvláštní. Jak je možné, když jsem včera naposledy jedla v půl páté, pak jsem šla do práce, kde jsem byla cca od 6 do 12 a celou dobu jsem stála nebo někde pobíhala, tak když jsem se vážila před odchodem do práce v oblečení, měla jsem stejně kg jako druhý den ráno bez oblečení? Měla jsem radost, jak jsem vydržela nejíst a tak a myslela jsem si, že ráno váha ukáže nějaké příznivé číslo, ale tohle mě docela vyšokovalo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GENTIANA: nevšimla jsem si, že by z těch abstraktů vyplývalo, že obezita není nemoc a že se nepozná podle BMI.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    GENTIANA: Tak pak nezapomeň říct provozní, ať to odepíše ze stavu, jinak jim to bude chybět v inventuře a těch 3,50 budou chtít po tobě :-D
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    KOCHANSKA_CH: Můj objem už začínal nabírat katastrofických rozměrů, a do ničeho jsem se nevešla.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JUPIII: No to je pěkné!
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    GENTIANA: hubnu! Na váhu ani tak ne, ale ubrala jsem snad 15 cm v pase
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam