• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    NIGHTFURY: no já spíš zastávám názor, že poslechnu tělo, co chce.... pokud přijdu z nějaké akce třeba o půlnoci, přičemž jsem naposled jedla ve čtyři, tak už do sebe nic neláduju.... ono se to jednou za čas myslím nezblázní.... ale zase nechci demotivovat lidi, kteří mají nějaký dietní režim a musí ho dodržovat :-)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TINA_SALO: O tom se tu právě vedla debata pár (desítek) příspěvků zpátky - že když celé odpoledne nejíš a přijdeš domů pozdě, je lepší dát si něco malého, než hladovět až do rána.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    NIGHTFURY: aha, tak to jo, to kdybych šla hned spát, tak asi nejím nic, nebo max nějakej kus ovoce nebo jogurt, jinak by mi nejspíš bylo taky těžko takhle těsně před spaním....
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TINA_SALO: Já jsem si myslela, že pak půjdu hned spát a s plným žaludkem se mi špatně usíná. Kdybych věděla, že budu ještě tak dlouho vzhůru, udělala bych si toho víc. Takhle si případně můžu vzít ještě jedno rajče :))
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    NIGHTFURY: asi to dělám podle všeho blbě, ale já bych si asi i tak dala nějakou normální porci.... aspoň by nehrozilo, že se následně něčím dorazím....
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TINA_SALO: To není normální večeře, ale nouzové řešení hladu :)) Ty zdrobněliny jsou vysloveně funkční, pro představu takové malé večeře :)
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    NIGHTFURY: ty jo, jíst v těch trošičkách, kapičkách a malých porcičkách, tak asi při svém výdeji a své hyperaktivitě brzo sním mámu, tátu a desku stolu i s prostíráním :-))))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MANXX: Jo? Tak to jsem zdeformovaná tím, že jídlo na kterém si pochutnám != dieta :))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NIGHTFURY:
    QUORRA:
    Dnes se mi zrovna "povedlo" nedostat se od oběda k normálnímu jídlu, takže jsem za celé odpoledne měla jen jablko. Skvělá příležitost pro názorný příklad :)
    Domů jsem dorazila před půl hodinou a samozřejmě jsem měla hrozný hlad - udělala jsem si malou porci kuskusu s tuňákem, kapkou olivového oleje a trošičkou bazalkového pesta (použila bych jen to pesto, ale vzpomněla jsem si na něj až nakonec), k tomu si dám rajče. Není to ideální, ale příprava trvala i s bobtnáním kuskusu a otevíráním konzervy tuňáka asi pět minut, najím se (ale nenacpu) a nebude mi těžko, takže v pohodě během příští hodiny usnu.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CORIOLANUS: ja se vazim az ted (ale taky ne denne), protoze jsem konecne (rok a pul) po porodu zacala se sebou neco delat a po dvou tydnech denniho cviceni cekam na ten magicky okamzik, kdy se konecne zacne neco dit a ja si reknu "dobry ty vole, tady mas vysledky, vytrvej!" :) ale je fakt, ze se i jednou za cas premerim, abych to mela objektivni..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: no ano, tak to myslím. Jak se přestanu vážit, asi si přestanu úplně přesně dávat pozor na životosprávu, a u mě je to hrozně nebezpečné. Když se pravidelně vážím, většinou jednou týdně, tak mám možnost případné prohřešky okamžitě zkorigovat.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MADIETTA: neee, spíš jsem se blbě vyjádřila :-) já to myslela tak, že to přece nemůže mít vliv - že když se přestaneš vážit, přibereš - to spíš že se přestaneš hlídat, ne?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: pochopilas to nějak úplně opačně.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MADIETTA: to je přece blbina, pravidelný vážení nemůže za to, že člověk přibírá :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: já se pravidelně vážím, protože jsem zjistila, že jakmile se vážit přestanu, začnu přibírat. Měřit se podle šatstva? Oblečení mi sedí, ale nenosím nic tak upnutýho, aby v tom bylo poznat každý kilo. Tudíž tam klidně můžou být třeba čtyři pět kilo vůle, než bych si něčeho všimla.

Ale nevážím se samozřejmě denně, natož víckrát denně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    QUORRA: ehm, zeptej se nějakého kulturisty, jak dlouho se přibírá kilo svalů. ;-)
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    CORIOLANUS: no já se hlavně od jisté doby radši nevážím - a bez tý váhy je mi líp... měřím se podle šatstva a podle zrcadla...
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TINA_SALO: me treba vaha lita behem dne v rozmezi dvou kil = rano na lacno a po toalete mam o dve kila min nez vecer.. rano jsou ty 2 kila zase fuc a tak furt dokola.. tudiz mi vety "zhubla jsem kilo" prijdou neskutecne vtipne :)
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    Já s oblibou říkám, že to kilo nahoře je když se člověk pár dní nevysral :-D kilo nahoře není žádná trága (vidím u sebe) - protože jednou je nahoře, za týden je zase dole - podle mě je to prostě váha tekutin v těle + obsahu žaludku a střev - a na mém šatstvu se to rozhodně neprojeví - a obvykle je to kilo nahoře v období, kdy mám za cca týden dostat menstruaci... to jedno kilo nikdy neřeším - já se poměřuju podle toho, jak mi je oblečení :-)

Jinak pro mě "malé jídlo když mám hlad před spaním" je např. jogurtový nápoj nebo kus melouna, okurka apod.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Tak rychlé to asi nebude :)) Spíš zadržená voda..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam