• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: nepochybuju, že to není nic moc, a jsem fakt ráda, že už zrovna tohle nemusím řešit.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: ale jistě že vidím, jenom podotýkám, že jsem celé těhotenství byla sledovaná, jak už tak těhotné bývají, všichni věděli, že jsem obézní, ale nikdo mě kupodivu nevaroval, že jsem potenciálně neoperovatelná.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: jak říkám, na bandáž bych nikdy nešla, nejsem blázen, ale kdyby mi byli dejme tomu museli dělat císaře, taky bych šla pod narkózu a kupodivu se nikdo nestrachoval, že budu neoperovatelná.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: tak bez následků to samozřejmě nebylo, už jen ty bolesti v kloubech třeba, jak se mi po nich nestejská, panečku! :-) Ale krevní tlak, srdce, cukr, cholesterol atp., to všechno jsem měla v pořádku (ostatně vzhledem k těhotenství a porodu jsem byla prošetřená skrz naskrz ;-)).
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    A taky myslím, že by mi byli bandáž neudělali, že by mi řekli, že na to jsem ještě málo tlustá. Ne že bych ji snad někdy chtěla.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: No nevím, ve svém nejtlustším období jsem měla BMI kolem 36 a myslím, že bych byla schopna podstoupit jakoukoli operaci, až na tu obezitu jsem byla úplně zdravá.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    CORNELA: no nevím, trošku jsem si zagooglila - stačí mít BMI více než 35, což je 101 kilo při 170 cm. Pro doporučení k chirurgické léčbě je nezbytné předchozí léčení konservativním způsobem pod dohledem odborníka, aby byl zákrok hrazen ze zdravotního pojištění.
    Dodržet takové podmínky mi přijde celkem snadné. Reklamními články "zhubla jsem po bandáži 45 kilo" se časopisy i internet jen hemží, takže to asi bude hodně výnosná reklama.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: já to myslela tak, že i když je žaludek bandážovaný, lze do něj narvat právě nutelu - kalorií hromada, špatné všechny. Naopak zdravý oběd by se tam nevešel.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nabízí se otázky, jestli ony různé operace na zmenšení žaludku apod. nevnutí člověku zdraví škodlivou dietu. Málo potravy, malý objem, nevhodné složení.

Když si vezmu, kolik jídla potřebuju sníst na svůj bazál + pohyb, ve formátu celé zrní (chléb, rýže, těstoviny), maso, ryby, ovoce, zelenina, jogurty, tvaroh, ořechy .... Tak i na těch blbých dietních 7500 kJ (můj bazál) to do 6-8 kelímků od jogurtu nenamixuju.

A to přežrání je naopak snažší, na ukojení chuti na tučné sladké bude stačí vypít oslazenou šlehačku nebo jíst nutelu.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MANXX: VĚTŠINA takových lidí to přežere..
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Hm, nic proti malým estetickým zákrokům v lokální anestezii, proč ne, ale upřímně řečeno, je sice hezké vypadat sexy, ale aby se kvůli tomu člověk nechal rozřezat, prolít se hromadou chemie, několik dnů sotva moc vstát z postele a do smrti mít jizvy? Nevím, ale skoro mi přijde, že v tomhle jde ta posedlost vzhledem opravdu trochu do extrémů, a i za cenu vlastního zdraví.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA, MADIETTA: Je to pár dní, co jsem musela vlézt na operační stůl kvůli mimču, co se prostě odmítlo narodit samo, a upřímně, od té doby opravdu nechápu někoho, co tohle podstoupí dobrovolně kvůli takové pitomosti, jako jsou větší prsa nebo o cenťák méně kolem pasu.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    SADAKO: hele každý invazivní zásah do těla mu škodí, ne že ne... a po absolvování akutního slepého střeva nechápu, jak do sebe někdo může nechat řezat dobrovolně, protože za to, jak mi bylo následující tejden blbě, to nestojí ani minimálně.

VALENTINA: hele do fitka se mnou chodí ženská, kvůli který tam ti chlapi upouštějí stokilové činky, když projde kolem. Fakt samice. A když se svlíkne ve sprchách, má na prdeli a na stehnech tu samou celulitidu, co my všechny. Maj ji i celebrity a modelky (vím to právě z toho salonu, kam jich chodily mraky). Jsou to lidi jako my, ne dokonalí androidi, maj beďary, strie, celulitidu, podpažní špeky a love handles. Akorát se uměj oblíct tak, aby nikdo ani nezapochyboval, že to neexistuje.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Potvrzuju, co říká Tina_Salo, já jsem byla kdysi dávno na vacupressu a byla jsem opravdu na nějakých 10-15 procedurách a výsledky vidět byly, hlavně celulitida se dost zlepšila, ale krátce potom jsem otěhotněla a do půl roka to bylo zas jak předtím, ano, v salonu mi říkali, že je třeba to ještě tak 2-3x měsíčně udržovat, ale kdo na to má čas a peníze, že:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: A koukala sem na Asklepion, ten je drahý.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koukám, že ty "zázračné" neinvazivní metody cenou vyšplhají na 20 a víc tisíc a nefungují.
    Když zběžně koukám na stránky plastickořeznické kliniky, vyjde liposukce břicho + boky od 25 tisíc, abdominoplastika včetně liposukce 20-40 tisíc.

To už má smysl ty přezbytky nechat odřezat. Význam má asi řešit zbytky po celkovém zhubnutí nebo naopak drobné přebytky dané věkem, těhotenstvím apod. , obezity to nikoho nezbaví.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SADAKO: tak asi by i dalo, ale připadá mi to až jako nejzazší možnost, dobrovolně jít do narkózy kvůli kožnímu laloku na břiše. Taky si říkám, že v mým věku už je to putna.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MADIETTA: hele stejných výsledků IMHO dosáhneš i tím, že si budeš ty místa pravidelně masírovat a natírat hutnými tělovými mléky/oleji (já vím, pravidelnost :-))) ) - ale rozhodně nevyhodíš z okna desetitisíce... já na mnoha těchhle procedurách byla coby model - takže cca vím, co to dělá (a konkrétně po kryolipolýze stehen a boků jsem měla po jednom sezení o maličko volnější kalhoty, které přestaly být volnější cca za 3 dny :-D), viděla jsem výsledky na různých lidech - někdy si člověk řekl WOW, ta po tom krásně zhubla - a za půl roku ti ta ženská přišla nešťastná - a znova rozkydlá. Jako nechci tomu dělat špatnou reklamu, jen říkám popravdě, že to je fakt dočasné řešení pro lidi s naditou peněženkou (tzn. jsem herečka nebo modelka a po prožraný zimě chci vypadat pěkně v plavkách, v září se na to vyprdnu, schovám to pod hadry a v březnu zase začnu).
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: ha, tohle (kryolipolýzu) mi nabízejí v estetickém studiu pokaždé, když tam jdu na další depilační sezení. Na chvíli jsem nad tím zadumala (protože po hubnutí mi na břiše visí něco velmi hnusného), ale díky za tyhle informace, teď už vím, že je to pro mě tabu.
    TESSS
    TESSS --- ---
    jedna moje zprostredkovana znama si na nejakym slevovym portalu nakoupila spoustu "procedur" kryolipolýzy a hned na prvni ji v salone rekli, ze aby to spravne funguvalo, tak musi cvicit a rovnou ji dali nejaky letacek s doporucenyma cvikama. Fungovalo to, ale kdyby se vykaslala na kryolipolýzu a rovnou zacala s temi cviky, tak usetrila X tisic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam