• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MAR_TINA: Jo, to jsem tušila :). Jinak děkuju všem za případné půjčení nástrojů :D.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUORRA: Jsi na dobrý cestě (viz ten krumpáč) ;)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MAR_TINA: Máš pravdu, možná to v tom je. Ovšem nevím, jak se to naučit, nejradši bych něco, co můžu zvládnout sama a nemusím chodit za žádnými odborníky, teď jsem chodila k psychiatrovi asi půl roku kvůli jiným věcem a mám toho už plný zuby.

TINA_SALO: Viz níž, vytáhla jsem to z něj.

AKARA: Mám 178 cm/76 kg, jen pro upřesnění. No možná by někdo měl s chlapcem promluvit tím krumpáčem, nevím :).
    AKARA
    AKARA --- ---
    QUORRA:
    Člověče, takoví určitě existujou. Když se rozhlídnu po lidech kolem sebe tak určitě existovat musí.
    A pokud při 172 cm vážíš 76 tak se nemůžeš nikomu eklovat - grrrrr.
    To je jen trocha špíčků, ale nic tragického. Kdybys vážila metrák tak to možná za úvahu o tom, že jde o nehezkou tloušťku stojí, ale takhle?
    To by chtělo s chlapcem vážnější rozhovor.

PS: při 162 cm vážím 63 kg, vypadám jak zvířátko z kaštanu .... no a v zrcadle si pro jistotu koukám do očí... ale nepřijde mi, že by se mně někdo ekloval. Přitom jsme na tom poměrově výška x váha podobně.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MAR_TINA: já jsem při stěhování nechala váhu u popelnic.... a pomohlo to docela hodně :-D

QUORRA: A řekl on ti to někdy do ksichtu "přibrala jsi, nechci s tebou spát?"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUORRA: Podle fotek vypadáš každopádně dobře.

Možná nad tebou muži neslintají, protože se nemáš ráda. Nade mnou taky nikdo neslintal. To jsem byla 60 kilová, sotva dospělá, s ksichtíkem lolitky a velmi náruživá. Dneska z toho asi neplatí nic a slintají? Ano, slintají. Je to o sebepřijetí.

KALIBAN: Nevím, jak to funguje, ale stává se to. Docela bych potřebovala pochopit jak a proč.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    TESSS: Ne, neřekl mi to. Ale všimla jsem si, že se začal sexu se mnou vyhýbat, nejdřív jsem myslela, že je třeba unavenej z práce, ale trvalo to nějakou dobu, ačkoliv jsem se pokoušela ho svádět a vůbec (bože, to je trapný se s tím tady svěřovat)...a nic...tak jsem s ním na to zavedla řeč a postupně jsem z něj vytáhla, že ho prostě moje tělo nepřitahuje, no.
    TESSS
    TESSS --- ---
    QUORRA: ja furt nechapu, to ti rekl do oci? Nechci s tebou spat, protoze jsi ztoulstla 4 kila a ted se mi hnusis?

Tohle slyset, tak se slozim, to teda klobouk dolu, jsi silna osobnost, ze to ustojis
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUORRA: mám dvě lopaty, dva rýče, a dokonce i krumpáč, půjčím, chceš? :-)

srsly, rozumných chlapů je na trhu spousta. Akorát že někdy z ženské vyzařuje něco, co přitahuje furt jeden a ten sám typ prevíta, takže má pak pocit, že žádnej jinej neexistuje. A právě s tím může psycholog pomoct.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MEANDER: Ženskou nechci.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    QUORRA: Tak si najdi ženskou. Problem solved.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    GENTIANA: Jo, kdyby takovej chlap existoval :).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    QUORRA: lidi toho nakecaj. Von to říká i ten, kterej právě milovanou zmlátil do krve, že to bylo z lásky a pro její dobro.

Každopádně se ho zbav. On ti jistě někdo rád půjčí lopatu, já mám akorát rycí vidle. A pak si najdi terapeuta a následně chlapa, kterej ti nebude pomáhat v sebenenávisti.

/nevyžádané rady
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KALIBAN: No to by mě taky zajímalo. Dělám 30 Day Shred momentálně. A kromě toho každý druhý den od 6 do 12 stojím/pobíhám v práci.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    QUORRA: jak se tak stane, ze clovek ztlousntne, kdyz kazdej den cvicis? co tak presne delas? jakoze pro predstavu
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MANXX: Sry, překlep, na 76.

GENTIANA: Já nevím, tak on říká, že mě miluje a já zas jeho. No a ješte jsem muže, co by nade mnou slintal, bohužel nepoznala.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    QUORRA: a proč spíš s někým, kdo tě hodnotí jako hnusnou, proč si nenajde nějakou silikonovou štětku a ty milence, kterej nad tebou bude slintat?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    QUORRA: Chtělas říct, že NEPŘÍTEL s tebou nechtěl spát, žejo. Přátelé takové věci nedělaj.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MAR_TINA: Nééé, nečteš správně, psala jsem právě, že to NENÍ z 50 na 54...je to ve skutečnosti z 72 na 74 :).
    GALE
    GALE --- ---
    QUORRA: Promiň, ale 4 kila nepozná ani kdyby si tě denně celou ohmatal. Pozná se tak 10. Nebude to náhodou tím, že je srab a hledá berličky, viz
    VRATENKA? Pošli ho za Ančou Dlaňovou a uvidíš, jak to je s tou jeho touhou. A věnuj se taky sobě, psycholog není občas na škodu (nemyslím to zle, taky jsem ho vyhledala a dobrý).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUORRA: čtu správně, že si při svojí výšce(175cm nebo i víc?) přibrala z 50 na 54 kg? Tak to toho ubožáka, co zneužívá tvoji slabost (tvoje slabost je, že nemáš ráda svoje tělo a chceš zbytečně hubnout) k tomu, aby tě ponižoval a ovládal, pošli hodně rychle do háje. Jinak máš před sebou kolotoč sebenenávisti, obviňování se, diet a celkově nešťastného života.

Mimochodem, moje kolotoče diet a nenávisti ke svému tenkrát fakt štíhlému a osvalenému tělu začly nebo je aspoň podpořil tehdejší přítel, cca v 18 letech, když mi říkal to samé. Kdybys zhubla 4kg, spal bych s tebou častěji. Hovno, poruchu měl, buď je asexuál nebo homosexuál, nebyl normální a házel to na mě. A ve svém mládí sme si neuměli vyjasnit, že každý od sexu očekáváme něco jiného a jinak často.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam