Dobrá, tak mi může
_BENNY: vysvětlit, proč se mnou nechce spát. Evidentně to ví líp, než já.
Jinak jo, jsem nejstarší dítě, takže jsem vždycky musela být ta chytrá, zodpovědná, vzor pro mladší ségru, o všechno se postarat. Rodiče mě sice občas chválili, ale je to přesně ve stylu toho, co se mi stalo nedávno - dostala jsem teďka v letním semestru první trojku ve škole. Dost jsem to obrečela, ale rodiče mě uklidňovali, že to není tak hrozný, že trojka je dobrá známka atd atd...a pak jsem z další zkoušky (patologie, nejtěžší zkouška u nás na škole) dostala dvojku, celá šťastná jsem to volala tátovi a on mi řekl, že je to super a hlavně, že jsem nedostala trojku. Tak asi tak k rodině. Jo, jasně, mám pocit, že nejsem pro rodiče dost dobrá a že se jim "nerentuju".
Co se týče přítele - s nikým jsem si ještě tak nerozuměla jako s ním, nehádáme se, všechno je v pohodě, až na tohle. Pokud si myslíte, že je za tím, že se mnou nechce spát, jiná příčina, než postava, sem s tím,mě totiž nic nenapadá.
TINA_SALO: Díky za tenhle názor.
ACKO: S tímhle souhlasím, vím, že sebevědomí je můj problém, navíc mám, jak popisuje
JAJITA: pocit, že musím být ve všem nejlepší, dokonalá, protože jinak nebudu dost dobrá.