MAR_TINA: moji kamaradku poslali jako dite do ozdravovny pro obezni. Vzdycky byla velka, je dodnes a trapi ji to strasne. Vi. "jak ma to stravovani vypadat", ale neni schopna zasady dodrzet, no a pochopitelne zajida zal.
V te ozdravovne zhubla, pry jim tam nedali moc najist - davali, 5x denne v malych davkach a to zadnemu prekrmovanemu diteti pochopitelne nestacilo. K tomu je dvakrat denne honili po kopcich. K smule vsech deti byla ozdravovna v horske oblasti... Dodnes z toho ma neuveritelne trauma (ted se za boot camp plati nehorazne penize a jedna se v podstate o tvrdy vojensky vycvik). Chlapi ji berou jako kumpana, coz je tu a tam problem. Jednou zhubla asi 25kg aby si pan vsimnul... jenze dotycny nezareagoval jak mel a je jasne, jak to cele skoncilo.
Videla jsem tvoji fotku nebo dve... ses si jista, ze jsi tlusta? Jedna byla ze svatby, to nemohlo byt tak davno. Podle toho, jak sportujes, nemas "jen" natrenovano?
Moje oblibenkyne je podle nekterych taky tlusta jako prase.
QUORRA: muj drahy na pocatku naseho souziti pribral 20kg (rozlozeno na 1,84,), za pul roku. Driv si varil sam a snad se ani neptejte, cim se zivil. Moje zdrava, neprepalena a nepresolena strava mu chutna tak, ze se do nej vejde mnozstvi pro tri lidi. Obcas zhubne tak 5kg ale pak se to plizive navraci. Ani ve snu mne nenapadlo, ze bych ho mela kvuli tomu vyrazit ze dveri. Tudiz neverim, ze jsou to 4kg co tvemu drahemu vadi. Zkus mu navrhnout, ze zhubnes, az jemu naroste vetsi ptak a dostane rozum. Vzdycky je neco za neco!