• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SPOBY: ja vim, jenom me casto Tvoje prispevky casto rozpalujou do bela, tak jsem proste musela pridat svuj pohled. A jenom pro zajimavost, mam rozdil mezi boky a stehny pod zadkem 15 cm a prijdu si docela normalni.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SPOBY: Tak u nas doma sa tuk hubne sposobom vela cvic, hlavne aerobne a nezer prazdne kalorie, nie nozom. Trva to niekolko mesiacov, teda ekvivalent priserneho hojenia po plastickej operacii. Ale kazdemu co jeho jest.

Ja by som sa bala tej bolesti po, kamoska mi licila hojenie silikonov a nechcela by som. A dalsia vec je nasledne nerovnomerne priberanie tuku v danych partiach.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SPOBY: myslim, ze i ten nejlepsi psycholog bude levnejsi a s trvalejsimi pozitivnimi nasledky. Popravde, myslim, ze odsati rajtek Te stastnejsi neudela (mozna na par tydnu) a brzo najdes neco jinyho, co Te bude neprekonatelne stvat, a budes tam, kde jsi byla. Ses zatracene krasna a sexy zenska a Tvuj problem neni ve vnejsich stehnech.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SPOBY: V tom případě ti jen přeju, abys s tím neměla žádné komplikace a aby výsledek stál za to :) Radu bohužel žádnou nemám (kromě "kašli na to, vypadáš fakt hezky") :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SPOBY: Svým způsobem ti rozumím, taky mě to trochu (víc) štve. Ale řezat bych do sebe nenechala, už před několika lety mi došlo, že je to způsobené mimo jiné i tím, že mám v tom místě široké kosti a s těmi stejně žádný chirurg nic neudělá. Plus mám pořádnou prdel, ne že ne :D
    Kvůli 4 centimetrům rozdílu bych to nedělala už vůbec.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SPOBY: Ano, je to normální, je to typ postavy. Naše rodina by mohla vyprávět. (Mám boky:nejširší místo přes zadek a stehna 95:114 (měřeno narychlo přes džíny).)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZUZKAOU:
    TINA_SALO:

štítnice?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORNELA: Zase kdyby jí to řekl ještě i plastický chirurg, třeba by to k něčemu bylo. Mám za to, že ti příčetní rozmlouvají zákroky lidem, kteří je nepotřebují.
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: nepředpokládám nic jiného, ale někdy se zkrátka nedokážu ovládnout.
    MALKE
    MALKE --- ---
    SPOBY: Nic mi do toho není. Nechceš to slyšet. A je to typická internetová rada, ale já prostě musím: dívala jsem se na tebe na blogu, stehna máš naprosto normální, jsi krásná ženská a místo plastického chirurga bys potřebovala psychologa... Protože jediné, co není v pořádku, je to, že se nevidíš.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    V teoretické části je pěkně shrnuto jak je to s metabolismem tuků, s metabolickým syndromem a tak.

http://is.muni.cz/th/281376/prif_m/Diplomova_prace_-_Lenka_Kolarova.pdf
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    huh...

Američanka chce být co nejtlustší, přítel ji krmí i trychtýřem - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/americanka-chce-byt-co-nejtlustsi-zenou-f0c-/zajimavosti.aspx?c=A130509_153828_zajimavosti_zar
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADIETTA: ono rizikové je v tomhle ohledu už vlastní kapesné + samostatné cesty ze školy.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNAWA: myslím, že je na pocit křivdy ještě malý, většinou má stoický přístup. Chodí loudit, ale dá si říct. Spíš se strachuju, co bude, až mu přestanu jídlo vydávat já/školní jídelna.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADIETTA: a taky těžce nese jako můj nejstarší syn, že se prostě narodil s metabolismem, který zrovna velkým výstřelkům v jídelničku nepřeje? Navíc v kombinaci s tím, že je založením spíše povahy co do pohybu lenivější?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Musím se pochlubit - syn vyrostl o 5 cm, ale váží stále stejně. A je to celkem dost vidět. Mám radost, že se nám tloustnutí snad na chvíli podařilo zastavit. Je to teda za cenu dost přísného režimu, ale vedli jsme o tom několikrát řeč a on to myslím pochopil, takže sice občas má záchvaty loudění, ale většinou je smířen s osudem. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MANXX: Mám takové temné podezření, že právě na základě filmů, internetových článk a tak (tuším že o tom byl jeden díl Bones) se něco takového legitimizuje a ještě z toho slečna dělá přednost.

Něco jiného je přijetí sebe sama, protože bez toho se těžko člověk dostane do nějakého zdraví nehohrožujících hodnot. A něco jiného je užírat se cíleně...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Um...

Jsem tlustá a jsem na to hrdá. Říká dívka, která se nechává přítelem vykrmovat - Liberecký deník
    http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/jsem-tlusta-a-jsem-na-to-hrda-rika-divka-ktera-se-nechava-pritelem-vykrmovat-201.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TINA_SALO: no to očkování. Dyť to píše!
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    ARGANNAH: moje teorie zní: paní si lže do vlastní kapsy; paní jí jako vrabeček, je podvyživená a tělo si každý nadechnutí, když jde kolem pekárny, uloží do zásoby.... co jinýho by to asi tak bylo....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam