• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MALKE: no, asi tak: mám nějaké psychoproblémy, v jejichž důsledku jsem permanentně unavená, takže pohybu moc nedávám, a nejím. Takže hubnu a chátrám a obávám se, že nějaké hustokruté záležitosti typu Jillian absolutně nezvládnu, jsem ráda, že se jakžtakž vyprotahuju.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MALKE: je fakt, že moje kamarádka zhubla díky úpravě jídelníčku a fakt důslednému cvičení s Jillian docela rychle 13 kilo a břicho se jí přesně takhle podobně zmenšilo.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MALKE: no, přesně tak jsem to myslela - takže se budu snažit mazat častěji a cvičit tak nějak vůbec, stejně mě bolí záda.
    KOCHANSKA_CH: já jsem si koupila náramek, podprsenku a dva lístky na vlak a jsem opět švorc taky. No, aspoň to hubnutí je zadara.
    MALKE
    MALKE --- ---
    ANNAWA: Vycházím jenom z osobní zkušenosti a co jsem náhodně zaslechla - tak půl roku, možná trochu dýl... (A jasně, záleží na tom, jakou má ten člověk kůži a kolik mu je a jak zrovna fungujou zaříkávadla:c) ) U mě to tak vždycky bylo. Po zhubnutí i po dětech, než se to dostalo do stavu odpovídajícího nové váze (to jest třeba že ploché břicho při své současné váze nemám a nečekám, ale břicho si už do oblečení neroluju, ačkoliv váhu mám v podstatě stejnou jako po porodu).

A co praví fotografie na netu, tak to cvičení fakt může dělat zázraky, viděla jsem na netu fotky, které mi nepřipadají jako fotokrám... Viz třeba z nějaké diskuse o Jillian:

Jasně, plastika je řešení, ale předpokládám, že Gen. to zhubla relativně nedávno, takže řešit řezání rovnou mi přijde nesmyslné...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GENTIANA: Zhubnout ještě víc a pak abdominoplastika nebo jak se to jmenuje.
    Kamarád zhubl velký bachor a má z kůže převis. Tak uvažoval o odříznutí, ovšem teď na to nemá finance.
    MALKE
    MALKE --- ---
    SIRLOON: Tak že se to dá fiknout, to ví snad každej, považuju to za možné, ale krajní řešení, které by mě nenapadlo navrhovat. Předpokládám, že za tím progůglovatelným dotazem se u Gentiany, která není blbá, skrývá spíš otázka, zda přirozené metody fungují. Proto jsem podala výčet přirozených metod, které považuju za smysluplné (osobně nemasíruju, ale ničemu to uškodit nemůže a lidi se tvářej, že to na ně zabírá, i když většinou ty metody kombinovali, a ano, cvičení pomáhá a čas u mě osobně už taky ledacos vyléčil).

Pokud se ptala s očekáváním, že existuje třeba krém, který pomáhá lépe než jiné, třeba je tu někdo, kdo má zkušenost, ale co se mě týče, vždycky mi přišlo, že oučinné je hlavně to promazávání, čím se to promazává, je už v podstatě fuk. I když příjemný pocit elasticity jsem měla z Elasti-Q, který jsem používala v těhotenství, někdo mi daroval ještě jiný a ten zdaleka tak příjemný nebyl - nicméně to je fakt na úrovni pocitu, nic víc.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MALKE: a jak dlouho počkat?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MALKE: a rezat ne?
    NENICA
    NENICA --- ---
    MALKE: myslela jsem si že nějak takhle to bude :)))
    MALKE
    MALKE --- ---
    GENTIANA: Cvičit, mazat, masírovat a počkat...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Mám relevantní dotaz. Zhubla jsem a z krásných pevných pneumatik na břiše se mi udělalo povislé hrbaté cosi. Jak přimět kůži, aby se scvrkla?
    NENICA
    NENICA --- ---
    CARODEJNICE: já přišla už k promazanýmu, jen mě pobavila ta tečka na konci :) Obhajovat se nemusíš, já sama vím, že občas je blbost lidí tak velká až je smutná, takže ikdybys použila sprosťárnu, já bych ji ještě s největší pravděpodobností dokořenila :D
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    GENTIANA, NENICA: Dámy, neřešte. Já sama byla překvapená, s jakou intenzitou se tahle holka do mě opřela. Do chvilky, než začala spamovat kluby svýma stehnama mi jí bylo spíš líto, protože figuru má normální, což nic nemění na intenzitě trápení, kterou s ní má. Ale nikdy jsem si s ní nevyměnila ani řádek. Po té, co se tady strhlo tohle drama, naprosto bez ostychu začala plodit to, co si můžete přečíst... Můj příspěvek někdo smazal, ale ráda bych podotkla, že v něm nebyla jediná sprosťárna, pouze shrnutá fakta, které tohle MULTI ID o sobě po internetu trousí. Už dost dlouho jsem na nyxu podobnou šílenost nezažila a doufám, že zase dlouho nezažiju :) Za mě konec OT - jen jsem to nechtěla nechat úplně planě vyšumět, protože takováhle agresivita a hrubost se fakt jen tak nevidí. Notabene, když není vůbec anonymní.
    NENICA
    NENICA --- ---
    SPOBY: Přečti si po sobě ještě jednou ten příspěvek pro Carodejnici :D Krásně si tam protiřečíš :D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SPOBY: To je internet (a vlastně i život).
    SPOBY: klaním setvé diplomatické jemnosti a vytříbenému slovníku, kvůli kterým na tebe opravdu nikdo nemůže být naštvaný.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: SPOBY je QUORRA je BUTTERFLYňáký číslo, co už si nepamatuju... takže věru ne, není to poprvé :-D
    VALOR
    VALOR --- ---
    SPOBY: jestli chceš to nejlepší v Praze tak jdi sem: http://www.laserplastic.cz/ Není to levné ale jestli jsi rozhodnutá tak na tom nemá smysl šetřit. Raději si počkej ještě 6 měsíců a ušetři víc. Znám dobře dost lidí, kteří jsou spokojení se službami primářky Moidlové a jejího teamu.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tak ale sakra dost už. To je sice moc krásné, slečno, že mi píšeš, abych tvoje sprosťárny vymazala (SPOBY), ale neházej prosím odpovědnost za svou agresi na správce klubu. S tou arogancí přestaneš teď hned okamžitě, a s tím oftopikem taky, nebo tě zabanuju. Jak jsem pochopila, nebude to zřejmě poprvé.

This discussion is over.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    SPOBY: Koukám, že Tě ten výčet dost naštval. Zajímavý. Třeba si příště rozmyslíš svoje chování. Doufám, že ve své profesní praxi nikdy nenarazím na kolegy jako bys eventuelně byla Ty. Je to opravdu ostuda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANNAWA: Matka moje má převis (převísek) po gynekologické operaci ve jejích 40 letech. Jizva je vedená vodorovně a zákrok byl docela velký.

CORNELA: zmerčit, že nade mnou stojí na sále Q., tak uteču i z patologie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam