MART1NKA: u tech "letajicich lidi" to chapu. Tam se resi hlad az po letadle (tedy po ukonech, ktere jsou nutne) a ono je to casto strasne "reaktivni" (kazdy den jine, meni se podminky, okolnosti...jeden se musi soustredit). Nekdy vstavas ve tri rano, jindy v deset. Pracovni doba je vsechno od ctyr hodin do sestnacti, v libovolny cas, bez rozdilu den a noc. Ze me, tvora velmi zraveho, to udelalo tvora s normalnimi naroky, zatimco kamarad plizive kyne.
Tam ten bezny rytmus dostava zabrat jeste o level vejs nez u nekoho kdo sedi v kancelari od-do.
Kazdej ma nejakej postup, ja mam tenhle (pisu to proto, ze se to nekomu muze hodit): doba krmeni (cas mezi snidani a veceri) nepresahne 12h, kazda krabicka obsahuje vsechny zakladni skupiny a 2l flaska vody. Chce to planovat a do dne to cilene rozvrhnout. Vis kdy se ti udela mezera a do ni to naplanovat.
Nekdo ceka az bude mit hlad, ale to se mi neosvedcilo. Ve stresu hlad nemam a pak by me nekdo musel donest domu. Kdo ji ve stresu by neprosel futrama.
Ta tvoje letuska muze byt jako ta druha kolegyne a mnoho dalsich - kdyz se soustredi, tak ten pocit hladu umi zatlacit. Jenze treba me to dlouhodobe nedela dobre, mota se mi hlava. Proto bych nezvladla ty vase hladovky.