• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    AIJA
    AIJA --- ---
    Zřejmě si teď spousta skoroobézních a obézních oddechlo! Přece nebudou cvičit a sportovat, když stejně nezhubnou...U nich to přece taky nefunguje?!
    To byl odposlech z kuchyňky o patro výš:-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: podle tý fotky moc vysportovaně nevypadá, to já jsem svýho času při podobných číslech vypadala líp.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DELVIT: mně ta odpověď přišla logická, taky s tí mám zkušenosti ze silovýho trojboje, z toho se taky nehubne, pokud se po tréninku nepřidá minimálně půl hodiny aerobky a samozřejmě neupraví strava. Ale měla jsem za to, že běh je právě aerobní aktivita.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Třeba opravdu je zvyklá hodně jíst a nezamýšlet se na tím, co. Ono u nás to až takové drama není, ale leckde v západním světě se dá průmyslovými potravinami nacpat do těla neuvěřitelné množství kalorií v celkem neškodně vypadající kvantitě. Hubnutí chce prostě obojí, jak pohyb, tak změnu jídelníčku. V USA, Kanadě, poslední dobou i Británii je celkem běžné, že se nevaří (zvlášť single lidi), jen se chodí do restaurací a ohřívají polotovary. A o takové stravě víme své.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    MAR_TINA: "jak je mozne ze sportuje a je tlusta, urcite zere a keca". Jestli byl muj komentar opravdu takhle interpretovan je to smutne protoze jsem ho psal v dobre vire s tim, ze dany clanek neuvadi nic konkretniho krome fotek a ze sportuje a chtel jsem uvest muj poznatek, ze extremni zatezi se vetsinou nehubne pouze nici telo. Bohuzel sam jsem byl sobe prikladem kdy se da hodne sportovat a byt pri tele a ne trvale shodit ani za svet.
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    ARGANNAH: To je tady ovšem zázrak... Asi zmrzlo peklo! :-D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Simvás, zatím je to tu víc než dvanáct hodin a flejm nikde, a to je pracovní den.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: jakože sice asi způsobí velké flejmy, ale třeba se mý kámošce co běhá s nadváhou bude malinko líp dejchat i bez ventolinu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: a abych dokončila myšlenku. Kritici z bodu jedna (nemůže být tlustá, když sportuje) najdou potvrzení svého názoru u obžerek z bodu dva.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: já se obávám, že tenhle článek způsobí jenom dva velké flejmy.
    1) jak je možný, že sportuje a je tlustá, určitě žere a kecá, viz DELVIT:
    2) spousta vykrmených líných obéz (sorry za upřímné výrazivo) se s tím pokusí svézt.

add 2 - mám známou ze školy na FB. Je tlustá a letos se našla ve focení XXL modelek, jakože ona je modelka. A jede na téhle vlně, i tlusté holky mohou to a ono. Jistě, já souhlasím. A zároveň nestále dává fotky z rodinných oslav (klobása a pivo), z výletů do cukrárny, z výletů do kavárny (dortíky, šlehačky). Dost mě to irituje (možná skrytě závidím sílu si vychutnat dortík?) zejména proto, že má 10-12letého syna, který je notně oplácaný, ač dělá sport, ale většina šťastných fotek s maminkou a tatínkem je na pozadí dortíků a kafí se šlehačkou. Chudák kluk ponese její tlustý osud.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: No, nehubne... Dost jasně napsala, že se jí radikálně změnila postava. Že se nehnula ručička na váze je v tomhle kontextu za A celkem jedno a za B optický klam.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    MARKYSHA: Zalezi jak to bude v jejim konkretnim pripade, ale rozhodne ji klouby nepodekuji. Ono behanim se moc nezhubne (je vynikajici na jine veci jako kardio atd.), protoze se clovek dostane rychle do anarobniho režimu kde pali malo kalorii. Aby clovek spalil tuky musi se dlouho pohybovat v aerobni oblasti to jest dlouhe prirozene chuze nebo treba nordic walking a podobne. Zajima ze nepise ze v tom clanku sla treba pet hodin normalni chuze, to by spalila lepe tuky. A pak je to o jidelnicku o kterem tam samozrejme nepise, pokud neni clovek nemocen, pak vsichni musi podlehat fyzikalni rovnici prijem vs. vydej.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    MARKYSHA: pokud to myslis opravdu vazne a chces a potrebujes odbornou pomoc, tak tady ti urcite pomohou. Sam jsem programu a uz asi v pulce a vysledky jsou. vynikajici.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DELVIT: ty jo celé to centrum vypadá skvěle, i kruhové tréninky, konzultace, to je něco co potřebuju, dík.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    MARKYSHA: myslim ze ano. doporucuji se podivat na www.vstj.cz. na kontaktech se podivat na cislo a zavolat.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DELVIT: a bere pacienty? Co jsem si vygooglila, tak je snad ve Všeobecný, ne?
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    MARKYSHA: a kamarád, uzasny clovek a hlavne ma pravdu a v hlave srovnany.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Mírná obezita může být pro člověka výhodou, říká obezitolog Martin Matoulek - iDNES.cz
    http://rungo.idnes.cz/...ika-obezitolog-martin-matoulek-113-/behani.aspx?c=A150930_132938_behani_mao
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam