MART1NKA: četla jsi moje příspěvky možná nepozorně, není divu, většinu obsahu jsem několikrát omlela, nuda. a tedy věz, sama jsem psala, že diskutovaný režim ano, pokud jde o léčení PPP, jen že pro mě, šťastnou výherkyni zdravého těla, je to nesmysl
opravdu jsem nepřišla kázat tady výlučnou správnost nějakých svých podivných teorií. jen jsem si dovolila zpochybnit validitu "hladu" u osob nemocných na jídlo, což právě sama (děkuji) dokládáš jako trefné pozorování. schválně si všimni kolikrát si madietta musela postěžovat, že podrobnosti o svém stravovacím režimu nezveřejňuju, než jsem s tím začla
MALKE: dala jsem si tu práci. kručení v břiše způsobuje vedle zpracovávaných luštěnin a košťálovin třeba spolykaný vzduch. někdy si místo přídavku zkus od srdce grgnout, mohlo by tě to "hladu" zbavit
aleano, myslím, že ten pocit skutečně existuje. jen že bychom ho měly odbourat jinak než nepotřebnou dodatečnou konzumací
TAPINA: pochopila jsem tu kachnu jako zástupce klasických českých nedělních umrtvováků. pokud by to byla nějaká odlehčená verze (zelí na vodě, maso bez omastku, místo knedlíku šopák), dalo by se na to nahlížet dost jinak .)
ACKO: to máš pravdu. jen podotýkám, že neutuchající hlad, jako projev závady na těle, nikoli individuality, by teoreticky (martinka promine) měl být odstranitelný. tam bych upřela svou pozornost, trpět na tloušťku
MARKYSHA: já je nemám a nemocná bývám maximálně jednou za deset let (jestli to platí o ostatních pozemšťanech nezaručuju). sebrali mi je pro chronické záněty, nosní někdy ve třech letech, krční odhadem v desíti