• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KYO: Tisíckrát ano.
    KYO
    KYO --- ---
    SOLEI: Aha, no ja myslela konkretniho doktora na doporuceni, kdo k nekomu z vas primo dochazi.
    ARGANNAH: Je docela draha. Stoji to za to?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KYO: Cajthamlová.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: přímo v endokrinologickém ústavu Praha na národní třídě je dietologie
    KYO
    KYO --- ---
    SOLEI: Endokrinologa ma, shanim dietologa
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: přímo endokrinologických ústav v praze
    KYO
    KYO --- ---
    Zdravim, shanim pro partnera dobreho dietologa z Prahy, ma nekdo nekoho na doporuceni?
    Mel by to byt nekdo, kdo se vyporada s jeho zdravotnimi problemy (endokrinologicky povedomi) a taky jeho tvrdsi palici :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SARAJ: to je muj sen, to by mi pomahalo velice. Ale holt nemuzu mit vsechno.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIGHTFURY: 7
    MAR_TINA: tez rozumim a soucitim, ani 12 tisic kroků denně (a tu a tam 20k nebo 30k) neudelalo skoro nic, kdyz uz, bylo nutny z toho aspon 6k ujit v kuse a vyssim tempem.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    CEPAL: Já ale nejsem v depresi :) Prostě se občas nashromáždí stres a někdy to končí tím, že mě rozbrečí nějaká úplná maličkost (nebo ani ne maličkost, ale něco nesouvisejícího přímo s mým životem) a pak dost dlouho trvá, než se rozdýchám a přejde to.
    Brzdí mě spíš společenská nevhodnost pláče, no.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    NIGHTFURY: Plac je nejlepsi ventil. Srovnej s chlastem, drogama, sevevrazednymi sklony, napriklad. Nacic dneska rads lidi ani uz brecet neumi, potlacili hi v sobe jako nejakou slabost, pritom slabosstvim je prave nezaplakat si, kdyz to k tomu je a dusit ot v sobe nebo to kompenzovat treba tim chlastem.

Jinak teda doporucuju navstivit auditko DEPRESE, tady je to spis o hubnuti, ne?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    POZITRON: Zkoušela jsem léky proti úzkosti v době, kdy se mi sesypalo víc věcí najednou. Teď jsem vlastně "v pohodě", až na tu nemoc v rodině (jde o rakovinu).
    Práce v pohodě, vztah v pohodě, kamarády mám, finančně nějak nestrádáme.. prostě se jen nervuju kvůli věcem, které nemůžu ovlivnit, ale tak jako "nenápadně", v běžném životě si to neuvědomuju.
    Můj ventil je bohužel pláč, takže jednou za čas to přijde a trvá mi, než se srovnám. Ale je mi to trapné a nechci děsit okolí, tak si to málokdy povolím.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NIGHTFURY: nezkousela jsi nejaky slaby antidepresiva? nerikam sjizdet se nejakejma dryakama, to vubec ne. mam generalizovanou uzkostnou poruchu a po ssri po ni neni ani pamatky a to i v minimalni davce, coz je 10mg. jinak teda marne premyslim, jestli znam nekoho, kdo nema v nejblizsi rodine nikoho vazne nemocnyho, jestli se teda pocita i rakovina, chronickej zanet slinivky, infarkty a podobne, nebo jestli myslis jenom vylozene konecny stadium cehokoli.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    POZITRON: Já mám třeba práci v pohodě, ale mám vážně nemocného člověka v nejbližší rodině a kromě toho jsem nervák. Navíc mám pocit, že bych měla na sebe přenést stresy, které má mamka (a že jich je!)
    Stresuju se určitě zbytečně, ale neumím s tím moc pracovat.
    A to je pro hubnutí konec.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAR_TINA: na mne celkem zabira jedna vec, dojdu domu, behem minuty jsem svlecena z pracovniho obleceni, udelam si rychlou veceri - jakoze staci fakt jen chleba s necim, placnu s sebou na gauc, postel a hluboce vydechnu, zni to jako blbost, ale mne to hodne pomaha - nejak se tim uzavre ten pracovni den a postupne mi to pomohlo zacit relaxovat, klidne na hodku, pul...jinak by mi jeblo.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: ale ja to po tobe ani nechtela.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ILLUZE: diky za odpoved, takze vyhovet vsem a byt z toho dlouhodobe ve stresu, coz muze mit v budoucnu vselijaky nepekny zdravotni nasledky, je podle tebe jeji povinnost a odmitnout zakazky s tim, ze jednoduse nejsou kapacity, nelze.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: nezvýším pro dnešek svoji hladinu stresu tím, že to zrovna s tebou nebudu rozebírat
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    POZITRON: Protože dobrých lidí ve svém oboru je teď málo. Buď vyhoví a bude pod tlakem, nebo ne a bude pod tlakem dál.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    takze kdyz Martina pise, ze ma moc prace, ma problem si ji dobre zorganizovat a k tomu neumi odpocivat, tak proc si ji nenabere min? dela sama na sebe, takze tu moznost asi mit bude. nemyslim si, ze by tady slo o to, jestli bude nebo nebude mit na jidlo. prece je lepsi byt v pohode a v klidu, mit cas pro sebe a holt teda nejezdit na dovolenou na maledivy, kdyz to prezenu do extremu. nebo mi neco unika? je to klidne mozny, nerikam, ze ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam