• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Poznala jsem chlapa s výborným humorem. Ale proporce měl obézní. Tak jsem do toho nešla. Ale škoda ho.
    Když po mě chtěl důvody (tušil odkud vítr vane), tak jsem teda byla upřímná. Na to uraženě prohlásil, ať si ho teda zhubnu.
    Já, po předčasné smrti otce, nějak automaticky spojuju tu nadváhu s nemocema, neumím to v sobě vypnout.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: jo a tu Renatu znám z Heatu...nebyla mi moc sympatická, taková jako odtažitá, působí nafoukaně a arogantně oproti jiným instruktorům do toho moc ze sebe nedává....a to ji fakt za konkurenci nepovažuju...naopak v období, kdy už nebyla morbidně obézní, ale ještě nebyla takhle štíhlá, mi přišla hezčí. Teď na mě působí tak nějak vyschle..
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH:
    MADIETTA: tak to holky fakt vůbec nemám, ono na každé zboží se najde kupec;-) Já teď po rozvodu měla období, kdy jsem dost řádila a střídala chlapy. No jasně, na ulici jsem je nesebrala, ale opravdu to není tak, že když je někdo tlustej, tak nemá sexuální život, neflirtuje a pod. To je spíš ve vašich hlavách.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Já jsem s takovým byla (a to jsem měla o dost kilo míň než mám teď!) a fakt to není dobrý pocit..
    Teď mám sice relativně štíhlého, ale zase ramenatého vysokého obra, tak se cítím mnohem líp :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: tisíc žen, tisíc vkusů ;-)
    Já mám taky radši mohutnější chlapy, ani mírná nadváha mi nevadí, pokud není vyloženě ochablý. Jsem prostě na medvídky. :)
    Nevím, jestli bych dokázala být s chlapem, vedle něhož bych vypadala, jako že mu všechno sežeru :D
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    ANNIKA: zajímavé, já mám asi nějaký pružný vkus. Když jsem potkala svého muže tak vážil 78 kilo. Teď má asi 95 , a cca třetinu vlasů a připadá mi hezčí. Jediné na co si stěžuju je, že se mu ty vlasy zasekly na hrudníku.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ANNIKA: Mne bolo vpálené s 55kg, že dotyčný je zvyknutý na svalnaté hubenejšie slečny.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNIKA: Hele a to je zvláštní :)
    Pro mne je u mužů vychrtlost prostě stopka.
    Zatím jsem se nedokázala přenést přes to, že by dotyčný vážil míň než já.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TRISSIE: mas pravdu, ze to bylo vzdy po nekolika letech, to jo, je fakt, ze u mesicu nebo tydnu je to divny, to me nenapadlo
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ale jo, v dávném mládí mě natolik oslnil jeden chlapec svýma hlubokýma hnědýma očima, že jsem přehlídla, že je krom toho děsně ošklivej :o) Ale přišla jsem na to docela včas.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POZITRON: zrovna dneska jsem hledala nějaké staré fotky a narazila na snímek sebe a exe z roku 2001 - považuju za dost logické, že mému dnešnímu já nepřipadá ani trochu přitažlivý, protože co bych na chlapovi tohoto druhu dneska viděla, že. ovšem to je rozdíl víc než 15 let a jiného mindsetu, to se nezmění během pár týdnů...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    POZITRON: hele ani ne, ale já jsem byla zamilovaná tak málokrát v životě, že už to muselo stát za to.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TRISSIE: zpetne kdyz se podivam, do koho jsem byla zamilovana, tak se mi jich ted uz fyzicky nelibi vetsina. pritom tehdy se mi dotycni fyzicky libili a vzrusovali me, ted si rikam wtf. fakt.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POZITRON: za sebe si tohle dovedu představit u přehlížení povahových rysů, ne u fyzických.
    přeci jen to, že je někdo nespolehlivý manipulátor, to chvilku trvá, než ti dojde - že, když budu vulgární, se chlapovi při pohledu na babu prostě nepostaví, se přehlídnout moc nedá.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MADIETTA:
    TRISSIE: vam se nikdy nestalo, ze jste byly do nekoho zamilovany a kdyz ta prvotni faze pominula, tak jste najednou nechapaly, kam jste daly oci? :-o mne se to teda stalo nekolikrat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADIETTA: A nejhorší je, že když se někdy člověk octne v situaci, že někdo začne flirtovat s ním, tak je to akorát trapné. Jak s tím nemám prakticky žádné zkušenosti, tak v těch asi dvou třech životních případech jsem byla buď směšně nervózní nebo přehnaně vulgární.

Zaplaťpánbůh za moje fungující manželství. Muset si dneska hledat partnera znovu, tak si ji fakt hodím.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RETAL: jestli se mu nelíbila (na což by měl plné právo, i jako obézní i jako hubený, a dokonce by měl právo i změnit s hubnutím názor), proč ji aktivně začal balit a pak, když ji teda sbalil, najednou otočil?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RETAL: kdyby se mu to nelíbilo, tak by do ní přece nebyl zamilovaný.
    RETAL
    RETAL --- ---
    MADIETTA: Možná jí nechtěl nic vracet, mohla mít se 70 kg nadváhu a prostě se mu to nelíbilo. Pravda, mohl si to nechat pro sebe.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RETAL: ale tady o to evidentně nejde
    ten chlapec byl do NICOLETTE zamilovaný tak, jak byla, ona do něj ne, protože byl morbidně obézní. Potom zhubnul, ona mu dala šanci, ale on si evidentně chtěl jen něco dokázat, "vrátit" jí to, že ho tak dlouho nechtěla. Čili zjevně ta poznámka nebyla až tak pravdivá, byla to odveta, tnul si do ní, protože mohl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam