• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    MADIETTA: To je taky neuvěřitelné! Fakt. Doufám, že máš taky stanovená kritéria pro setkání. Výška, BMI, BMW, IQ :-)

Jo a kolik to bylo?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ANNIKA: ne já jsem velikost 56;-)

No ono těch problémů v tom vztahu je víc...ale o to mi ani moc nešlo, mně spíš zarazily ty kamarádky. Prostě po rozvodu se na mě vyprdla moje nejlepší kamarádka, taková ta kamarádka, o které jsem si myslela, že spolu budeme kamarádit až do babičkovského věku. Nejdřív jedna, se kterou jsme nikdy ale nebyly, až takové kamarádky mě prostě odsoudila, jak jsem nezvládala těsně po rozchodu děti, domácnost, že jsem byla nervní, prohlásila, že už nejsem její kamarádka. A ta moje nej kamarádka, co žije ve Francii, jezdila každé léto sem a něco jsme podnikly, tedy vždycky ve třech, no a letos si vybrala tu kamarádku, co mě zavrhla a ani se mnou nekomunikuje. Přítel si myslí, že to je proto, že jsem tak ztloustla. Že většinová společnost mě prostě zavrhne, protože jsem tlustá a nechce se mnou nic mít společného. A mě to překvapilo. Já jsem si myslela, že se na mě vybodly kamarádky, že se nechtěly dívat, jak hysterčím. A jestli mě většina lidí prostě odsoudí kvůli té váze. Zajímá mě, jestli opravdu svět takhle funguje, že tlustá holka si nemůže najít kamarádky.

Jinak já jsem přítele našla přes inzerát na serveru baculky.info, který jsou vysloveně specializovaný na seznamování lidí, kterým tohle preferují, nikoli tolerují. Odepsalo mi víc mužů, vybrala jsem si tohohle. Ona je i v ČR poměrně stabilní komunita milovníků baculek. Má to ale jeden háček, s takovým mužem nejenže je problém zhubnout, protože pak už byste pro něj nebyly atraktivní, ale nezřídka se snaží, aby naopak ta žena přibrala. Vyvařují, vykrmují - je to součástí jejich, jak to říct, sexuálních her.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MADIETTA: Asi bych jim odepsala něco o podměrečném rozměru jejich penisu a že tento mindrák si nemají kompenzovat na tobě.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Mně chlapec řekl jednou, že jsem tlustá. Toho času jsem měla velikost 38 :-) Nevzrusene jsem opacila, ať si teda najde štíhlejší... A když asi měsíc na to dostal kopačky, plakal a snažil se mě získat zpátky minimálně rok...

Takoví ať si fakt nakaslou. Bez výhrad chápu, že se mu tlustá nelíbí, nepritahuje ho, proč ne, však mu ji nikdo nenutí. Ale to, že si s takovou začne, s plným vědomím, že tlustá je, chvíli počká a pak jí to začne otloukat o hlavu, to teda pardon, to je picusovina.

Nějaké to naznacovani beru leda v případě, že si vybral eterickou vilu, která se k té obezitě začíná propracovavat, to leda. Ale vybrat si tlustou a dávat jí sežrat, že je tlustá, to mi hlava nebere.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ZANNA: už víckrát se mi stalo, že mě oslovil přes net chlap, viděl moje veřejně přístupné fotky, takže věděl, že jsem tlustá, a přesto mi napsal, jako fakt že jo, kolik maximálně kilo musím vážit, aby se mnou šel na rande. Opakuju, že ti muži oslovili mě, ne já je. Chápete to někdo? :(
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MARKYSHA: Teda pardon, ale takového bych asi obratem poslala kamsi, ať se se mnou nezahazuje a neztrapnuje a nedělá si násilí... To je fakt napresdrzku.

A ne z urazene pýchy, ale čistě z úvahy do budoucna - život je dlouhý, a pokud chlapec neustoji, že na něj budou kamarádi bekany, že se mu líbí oplacane, tak jak ustoji nějaký reálný průser? Trvale následky po autonehodě, serednou nemoc, postižený dítě? Bude jistě opora jak noha...

A to se radši neptam, jestli jsi další místní morbidní obezita s velikostí 42 :-)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    MAR_TINA: Ano, ano, ano! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZANNA: asi v něčem jo. Ale pořád ne moc.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    MAR_TINA: Připadám si jak malá naivka. Vždyť je čímdál víc tlustých a hlavně holek. Vlastně se mi poslední dobou zdá, že hezcí kluci mají baculky. (Sledovaný vzorek - MHD) Myslela jsem si, že už to máme lehčí :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZANNA: jo, je skvělé mít partnera, který mě miluje, má rád mé tělo, vzrušuju ho a nestydí se za mě.
    Pokud kulhá na poslední nohu a chce s tím něco dělat, ok.
    Protože řiznejme si, jak blbě se loví chlapi, když člověk není model "Koudyho modelka". (A takové uloví Koudyho, to je teda výhra :D).
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ARGANNAH: Je to možné a omlouvám se za to. Zároveň doufám, že budu mít sílu to udělat, kdyby se mi to stalo. Nebudu nikoho ostuda. Vidím kolem sebe naštěstí spoustu příkladů (i obezity), že to není nutné.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZANNA: fatshamming je ve společnosti tak moc silný a rozšířený, že se na ty lidi snad i přestávám zlobit.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    MAR_TINA: Asi ano. Mám sotva nadváhu a někdy je to těžké. Pamatuju si jak extchánovci po mém porodu přivezli váhu a pokaždé chtěli, abychom se “všichni” převážili. Báli se, že budu po dětech tlustá jako moje mamka. Jenže on se bál i exmuž. Takže se mi možná jen vynořilo staré trauma.

Ja fajn, že má Markyshin přítel rád baculky :-) Za to bod nahoru. A kdoví, proč se bojí ji představit rodině. Spíš by potřeboval kámoše, co jsou v pohodě a nesoudí. Jen jsem doufala, že mezi “dospělými” už se to neděje.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZANNA: Jestli nechce, ať jde o dům dál, co nejdřív. - Tak ale on evidentně chce, místo toho, aby opustil Markyshu, napůl opouští své přátele a rodinu.

Myslím, že to není tak jednoduché, jak to kladeš - má pocit, že má důvody se obávat společenské ostrakizace, dost možná ty důvody jsou oprávněné, a přesto mu to stojí za to s Markyshou být. To je v podstatě obrovské vyznání lásky, které může ty strachy z reakce okolí totálně převážit. Je to samozřejmě o těch věcech, do kterých nevidíme, totiž jestli ho Markysha miluje, jestli ji to bolestně ranilo, jestli s ním i tak chce být, jestli je to v jiných ohledech fajn chlap - a Markysha se přišla zeptat "jestli svět takhle funguje", ne jestli ho má opustit. Mi to přijde nápovědné.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZANNA: ono je to těžké.
    Pokud se pán zamiloval do Markyshi, která je fakt hodně tlustá, přitahují ho pravděpodobně ženy obdobnývh rozměrů. To není nic jako "máš skvělou povahu, ale pár kilo navíc." To prostě musíš mít rád. Tedy dobře pro Markyshu.
    Ale neumí, bojí se vyjít před okolí. Je to smutný a zraňující, ale minimálně bych se o nějaký posun v uvažování pokusila.

ZANNA
    ZANNA --- ---
    ARGANNAH: Ne! Určitě ne! Jestli má už zkušenost, tak by naopak naopak mohl poučit.
    Jsou pravděpodobně ve fázi zamilovanosti, měla by být paní božská a ne se za ni stydět.
    Ano je to jeho problém a měl by ho vyřešit, někdo mu pomoct, ale mne by to hodně zranilo.
    Vlastně je to něco, čeho se bojím. Zamiluju se do chlapa, který si po čase najednou všimne, že jsem tlustá. Vždycky budu boubelka, prostě krev a mlíko (fuj) a nejde to přehlídnout. Jestli nechce, ať jde o dům dál, co nejdřív.

Tím k ničemu nenabádám.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: No, jestli s tím má mizerné zkušenosti, byla bych tolerantní. Jasně, je to smutné, depresivní, v mnoha ohledech nechutné, nicméně dala bych mu šanci, ať se sám s tou představou srovná. Třeba mu dojde, že kámoši jsou možná povrchní kreténi, a rodina po dlouhých měsících/letech zarytého odmítání vzájemných styků dostane po zásluze za vyučenou za to, že se chová jako banda ichtylů. Třeba to bude k něčemu dobré.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TESSS: rodině mě taky představit nechce, že prej poslouchal kecy na vzhled partnerky už minule.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Markysa: normálně to nepíšu, ale coze, jako fakt? Kdyz nemá koule představit tě kamarádům, jak tě představí rodině? Ale asi na Tobě něco je, když s Tebou chodí. Btw párkrát jsem tě viděla, bydlíme nedaleko a není to tak strašný, jak furt píšeš. Hubena nejsi, ale vždycky jsi mi přišla fajn :) teď jen doufám, že jsi to pochopila jako pochvalu!
    ACKO
    ACKO --- ---
    MARKYSHA: to je to nejhnusnější, co jsem za dlouhou dobu slyšela. Fakt mě mrzí, že lidi jsou kvůli své váze i od svých nejbližších vystaveni takovým manipulativním kecům. Prosím ať tě ani nenapadne na chvíli uvěřit, že opravdu takhle to funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam