ANNIKA: ne já jsem velikost 56;-)
No ono těch problémů v tom vztahu je víc...ale o to mi ani moc nešlo, mně spíš zarazily ty kamarádky. Prostě po rozvodu se na mě vyprdla moje nejlepší kamarádka, taková ta kamarádka, o které jsem si myslela, že spolu budeme kamarádit až do babičkovského věku. Nejdřív jedna, se kterou jsme nikdy ale nebyly, až takové kamarádky mě prostě odsoudila, jak jsem nezvládala těsně po rozchodu děti, domácnost, že jsem byla nervní, prohlásila, že už nejsem její kamarádka. A ta moje nej kamarádka, co žije ve Francii, jezdila každé léto sem a něco jsme podnikly, tedy vždycky ve třech, no a letos si vybrala tu kamarádku, co mě zavrhla a ani se mnou nekomunikuje. Přítel si myslí, že to je proto, že jsem tak ztloustla. Že většinová společnost mě prostě zavrhne, protože jsem tlustá a nechce se mnou nic mít společného. A mě to překvapilo. Já jsem si myslela, že se na mě vybodly kamarádky, že se nechtěly dívat, jak hysterčím. A jestli mě většina lidí prostě odsoudí kvůli té váze. Zajímá mě, jestli opravdu svět takhle funguje, že tlustá holka si nemůže najít kamarádky.
Jinak já jsem přítele našla přes inzerát na serveru baculky.info, který jsou vysloveně specializovaný na seznamování lidí, kterým tohle preferují, nikoli tolerují. Odepsalo mi víc mužů, vybrala jsem si tohohle. Ona je i v ČR poměrně stabilní komunita milovníků baculek. Má to ale jeden háček, s takovým mužem nejenže je problém zhubnout, protože pak už byste pro něj nebyly atraktivní, ale nezřídka se snaží, aby naopak ta žena přibrala. Vyvařují, vykrmují - je to součástí jejich, jak to říct, sexuálních her.