• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    COWBOY: půl roku, rok...
    mně i bylo řečeno a z osobní zkušenosti vím, že to tak je - abych nepřibírala, musela bych se uzavřít prostě doma nebo jít do hodně nudné práce na zkrácený úvazek
    u mne klasický stres v kombinaci s tím EBéčkem prostě dělá peklo štítnici a pak tedy jedu

na stranu druhou se utěšuji, že minimálně konečně po těch letech znám příčinu... a když se rozhlédnu kolem sebe - tak to se fest počítá
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ILLUZE: Co to je dlouhodobě?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    COWBOY: tuhle jsme si s kolegyní říkaly, jestli je to fakt už tak v kelu, že se už v životě nebudeme moci dlouhodobě chovat jinak, než si hlídat režim, aby váha obratem nereagovala :(
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    LUCIASHECK: Strik si dělám na chalupě při práci. Po pivu mi těžknou nohy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    COWBOY: a sem se chodíš chlubit nebo co?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Já pořád doufám, že na jídle závislý nejsem. Jenom jim podle balení. Když dostanu na talíř dva kousky strudlu, tak je sním a hotovo. Když si ale upecu ten strudl sám, tak ho klidně sám na posezení sežeru. Když si koupím 10dkg oříšků, tak sním 10 dkg, když si koupím kilo, tak sním kilo. Podobně to mám i s pitím. Stačí mi jeden panák, ale dokud nalevaji, tak piju. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: já můžu pohoršeně koukat na lidi, co nestopnou po druhém pivu, když mě to skoro nic neříká. Jenže zas mám tu chuť na sladký, že jo.
    Jenom je výhoda, že po pětipivu na tebe obvykle nikdo blbě nekouká, objednat si v kavárně druhý a třetí větrník psychicky nedám :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MART1NKA: jo, chlast je blbej. ted pred par lety v byvaly praci jsme treba vychlastali ve 3 lahev jamesona a teprve pak jsme vyrazili do hospody, kde jsem dala jeste 5 plzni. takhle nejakou dobu aspon 2x tydne. krom toho, ze se za sebe zpetne uprimne stydim, jsem se za tu dobu taky poradne vyprasila. srovnatelne jako s vlcim hladem po trave. u alkoholu navic nemam zaklopku, neumim jit na jedno a dat si jedno, piju dokud zvladnu aspon trochu vnimat. u travy zas z jednoho speka po kratky dobe hulim jednoho za druhym kazdy den.

takze zavislaky na jidle uz ted chapu a neopovrhuju jima jako driv.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MONROE: Pila som vsetko co islo okolo, obcas aj za jeden vecer, odvtedy som prieberciva. Raz som stiahla pol flase absintu. Sama. S cukrom sa to tusim pilo? Teraz skor vino, obcas pivo, alebo gintonic. Kvalitna whiskey, alebo rum ma rozhodne neurazi.

Ja som introvert a kopec mojich kamosiek su uz zodpovedne matky s ktorymi chodime skor na kafe nez na drink. Takze alkohol neriesim, lebo nemam dovod. Ale keby som sa chcela viac socializovat, alebo pred Vianocami ked su rozne firemne vecierky a stretavky, to uz problem je, lebo tu neni normalne nepit.

COWBOY
    COWBOY --- ---
    ARGANNAH: Ale ty mluvíš o jiných vesmirech. Já mluvím o tom, že i tenkrát bylo sladkého dost a dost.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ono to je jedno čo človek pije, nemal by piť vôbec nič. Ja som na vysokej bola schopná výnimočne stiahnuť 0,5l fľašku Captain Morgan na posedenie, k tomu tri kofoly a bola som na to ešte pyšná. Váhu mi to vôbec neovplyvňovalo. Zmenilo sa to okolo 25. Teraz sa len pozriem na alkohol a priberám.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MONROE: Kdyz jsem byla mladsi, tak rum, cim jsem starsi, tim vic tihnu k vinu. Strik jen tehdy, kdyz je hnusny vino :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    POZITRON: Ja jsem se asi nevyzrala v tom “pravym” slova smyslu, ale datace taky sedi a vysledek stejnej. Jeste v 21 jsem byla s ohledem na svoji almaroidni konstituci vetsinu casu vylozene hubena. Cca ve 22 jsem se na skoro dva roky stala temer lezakem ze dne na den a behem neceleho pulroku +30 kilo a rozmrdany zazivani jako bonus. Od ty doby se mi to vzdycky v sinusoidach povede zhubnout na +- prijatelnou vahu a pak se mi v zivote neco kardinalne posere, tak prestanu dobre jist (a v horsim pripade k tomu i zacnu chlastat) a jakmile se z toho vylizu, jedu nanovo :-/ jsem zvedava, jak se mi to povede ukocirovat tentokrat, vyhodou je, ze jsem ted naposledy nezacala chlastat, tak uvidime, zatim to vidim optimisticky :-D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    COWBOY: Tohle většina chlapů vůbec nezná. Když se člověk podívá například na to, o kolik desítek procent se mění riziko poruchy příjmu potravy u dospívajících chlapců a dívek, nelze než dojít k závěru, že muži a ženy, alespoň v tomhle ohledu, opravdu obývají dva naprosto odlišné vesmíry.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Když vás tu čtu, tak jsem vážně žil v jiném vesmíru.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KRISKA: u někoho je dočasné přibrání běžný projev puberty.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja si pamatuju, jak na jednom tabore bylo fakt mizerny jidlo cele 3 tydny... byla to asi 5 trida, vsechny deti tam desne zhubly, moje sestra prijela na kost domu, jen ja pribrala na totoznym jidle i pohybu a vypadala sem, ze sem to tem ostatnim vse snedla:D
    takze mozna i nejaka genetika v tom muze hrat roli. Sem byla vzdycky tlusty dite, tak v te 5 tride se to zlomilo a z normalniho ditete bylo tlusty, pritom sladkosti vyjimecne, od babicek nic, obcas buchta, se segrou sme jedli uplne to samy, v podstate aktivity stejny... segra o rok mladsi a normalni a ja otesanek :D takze taky uplne nevim, z ceho sem to mela, ale ja byvala vetsinou ta jedina tlusta holcicka ve tride :D pritom sme furt byly venku a sladky v tech 90. opravdu meli jen dobre situovany rodiny a my ostatni jim to akorat desne zavideli...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: a nechtěla mít. Na vejšce jsem se cítila tlustá s váhou, kterou bych dnes měla třeba při rakovině.
    Ale to já už jsem nejedla. Anebo se snažila nejíst. Ostatní si mysleli, že jsem útlá, no a já ne.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    POZITRON: Na vejšce jsem si připadala tlustá s váhou, kterou dneska ani v nejdivočejších snech nepředpokládám, že bych mohla ještě někdy mít.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    POZITRON: Ja jsem na vejsce byla docela stihla, chtela jsem delat modeling, tak jsem nezrala, nechapu, jak jsem u toho zvladla vystudovat medicinu :D. Ale prisel nastup do prace, stres a 25kg nahore.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam