MAR_TINA: A víš, že jo? ,-)
Teď je období, kdy hrajeme hry, skládáme puzzle, s mladší denně musíme trénovat (dysfatik) řeč a věci s tím související, starší se připravuje na gympl. Koupání mají na zahradě. Z té úplně nadšené nejsou, pokud jsem poblíž, protože to smrdí prací ,-)
Na procházky je nikdy neužilo. Věčně máme nějaké rodinné akce, takže tam jsme opět jen provozní support. Plus akce s širokou rodinou od Prahy přes Moravu až na Slovensko. Nebo je vezmeme do jump arény, do kina, od jara jsou u nás pořád nějaké akce pro děti.
Takže když sebou švihneme na ten gauč, tak jsme fakt rádi... A děti se potatily, takže milují filmy.
Možná někomu podobný životní styl se bude zdát nudný. Ale my, jak jsme oba dospělí permanentně obklopeni lidmi a vjemy, tak se nám už moc ven nechce. Jenže jak oba máme kolem sebe akční známé a kamarády, tak jsme nakonec stejně dotlačeni "k akci". Jen to nejsou moc pohybové aktivity. Těmi jsou děti vystavovány během pracovního týdne, plus jsou obě společenské, takže lítají s dětmi.
Vlastně jsi mi připomněla jednu situaci - tuhle nám děti vzala na noc babička. A pak se nás ptala, jak jsme si to volno užili. Bylo to skvělé - v deset jsme zalezli do postele a spali opět málem do desíti. V jedenáct jsme děti vyzvedávali...
A mamka, jak nás a ten zápřah, ve kterém žijeme, zná, spokojeně zahlásila: "To jsem ráda... to jste si to užili nejlíp, jak šlo..."
,-)