• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA: tak to mám zjevně šťastnou ruku při výběru, nic takového se mi nestalo.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    TAPINA: Totéž, nachytala jsem se vloni na hodnocení zákazníků, miliony kladných hvězdiček, nadšené výlevy, jaká je to krása a přišly nepoužitelné hadry. Všechno jelo zpět, i docela drahé věci, ne jen levná trika.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: Mně všechno z Bonprixu do půl roku skončí jako hadry na doma, protože ty materiály rychle degradujou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNIKA: mně teda přijde, že se bonprix průběžně pořád zlepšuje, a to jak co do materiálů, tak střihů a stylů. Už to mám nakoukaný, takže vím, po čem jít, a už hodně dlouho jsem nic nevracela, a jsou to samý pěkný věci.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Přesně.

Ten chlap mi vůbec přijde jako takový Marx obezitologie. Geniální vystižení problému - a pak bác ho, řešení na hovno.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Zajímavé metody, wtf. Nevím teda, co si o tom myslet.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jako ale i ten první díl stojí za to, i když název se zdá jen opakovat, co už všichni známe.

Dr. Evžen - Proč dieta nefunguje? (1.díl)
    https://www.youtube.com/watch?v=ng1vOBAZFzg
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Přestože to, co tam zatím je, je celkem fajn :)

Dr. Evžen - Říkají Vám TV pořady o hubnutí pravdu? (2.díl)
    https://www.youtube.com/watch?v=-JpUU3FKXtk
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Ale teda ten YT kanál teda nějak leží ladem, existuje to 4 měsíce, hned zkraje tam dali dvě videa a od té doby nic. Ale jako u doktora z Ikemu věřím, že na to prostě nemají čas.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FITH: Výborný rozhovor. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Vím, že to tu nefrčí, ale díky vánočnímu poukazu na Petrklíč:-) jsem objevila jejich bavlněné nebo teplákové krátké šaty. Mám troje a všechny jednobarevné, protože ty jejich psychedelický vzory jsou dost hrozný.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: Mě zachranuje Bonprix. Spousta věcí jsou strašný hadry na podlahu, ale vždycky se najde něco ok a pár vyloženě pěkných kousků. Když neco potřebuju, objednám všechno koukatelne v dané velikosti, přijde balík jako blázen, proberu, vyzkouším, většina jede zpátky, ale vždycky aspoň něco ulovim. Třeba džíny s gumou v pase tam mají úplně boží, mívám problém sehnat a tady sedly hned dvoje. Jedny jsou pohodlné jak tepláky, druhé min, ale líp drží v pohybu a ještě mají svy trochu vepředu, ne úplně na bocích, takže hrozně dobře vypadají. I pár halenek odtamtud sklízí samou chválu. Jen se člověk musí prohrabat téma babovskejma pytlema s desivymi vzory.
    MONROE
    MONROE --- ---
    AIJA: V H&M takovy teplakovy (?). Na litacku staci. :) jinak u nas mrknu mozna do toho F&F.
    Jojo, pak ukazu, akorat jsem lehce zklamana z vystrihu.
    Nj, mela bych si veci zkouset v kabince. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    Ukaž šaty, prosím. A kalhoty nic? Nešlas tam pro ně vlastně?:-)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Takze to shrnu..

Lindex, katastrofa. Jak cenove, tak vzhledove. Nasla jsem max vel46.
    Zara, nechapu, co ti lidi tam kupuji. Nula, nula, nic.
    H&M ve sleve jsem koupila dvoje kalhoty do zvonu za cca 200kc, spokojenost. :)
    C&A jsem si vybrala saty, jinak co jsem zaznamenala, dost se tam zvysily ceny.

F&F bohuzel nemam v dosahu. :(

Jinak dekuju! :) stejne chci zase zhubnout, tak na litacku to bude stacit.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    V C&A mají i různé střihy i od každého různé délky, takže tam bys vybrat mohla.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MONROE: za sebe můžu říct, že co se týče výdrže materiálu a střihu tak jen M&S .....Lindex má větší velikosti, ale výdž např. jeans nic moc.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MONROE: Ulla Popken je sichr.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MONROE: lindex, najväčšie som videla 46, ale oni mávajú aj voľnejšie strihy, alebo gumu v páse, imho stojí za to skúsiť (a eshop má lokátor, takže sa vieš pozrieť v ktorom obchode majú akú veľkosť)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MONROE: urcite nechod do sinsay, to je stejne jako new yorker. jejich 42/XL odpovida M.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam